2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benim 16'sında girdiğim ilişki adet günümden sayarsak 19.günüme denk geliyor. Geçen ay ovulasyon testim 17.günde koyuydu, 18'de koyuydu 19.gün çatlamıştı. Bu ay ama geçen ay geç yumurtladığım için testi de geç yapmaya başladım. Pazar yani 15.günümde testim koyuydu pzts silik olmuştu yani 16.gün.

Bir öncekinden önceki de 16'da silik olmuştu. 30 günde bir düzenli adet gören biriydim. Geçen ay geç çatladı 19.gün 14 gün sonra adet oldum 32. günümde ama bu ay 35.günümdeyim bugün.

Son düzenleme:
oyy canm yaa inşallah kan da pozitif çıkar cok sevindim valla

Sen g
Sen geçen ay hamişliiğe hazırladın vücudu bu ayda meyvesini topladın kısmetse olay bu yani normal de sekme olmaz sende çünkü

O dediğim testi yap ilişkiden 5 gün sonra yapılan test fortest onu al

Sabah dedim ama Mogami ve kaygılı da sıra onlardan gelsin haberler allahın izni ile

Bu arada görmedim canım başınız sağolsun
Evet Rabbimin izniyle sıra onlarda inşaAllah...ne güzel heyecan oldu bana ya... Allahım herkesin yüzünü güldürsun...
Sağ ol tatlim , aAllahim razı olsun...

Sen g

Sen geçen ay hamişliiğe hazırladın vücudu bu ayda meyvesini topladın kısmetse olay bu yani normal de sekme olmaz sende çünkü

O dediğim testi yap ilişkiden 5 gün sonra yapılan test fortest onu al
Aynen oyle aynen...bende de gecikme olmuştu hamis kalmadan önce...ay çok mutluyum yaw ... Şu testi bizde görseydik keşke Yaaaaa :):)

Çok sevındım canım saglıcakla böyle devam etsın canım benım hap hakkında bılgım yok ama dr ne onerdıyse onu yapmalısın bence

Ohh süper haber bu maaşAllah...sağlıkla büyüsün minnosunn... Hmm onun bir fitili birde oral olanı var..yumuşak kapsül gibiyse oraldir... Ama doktorun alttan dediyse vardır bir bildiği..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…