2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

lovelym bak umarım kanda çok güzel bi değer görürsün sanırım batın gelmeden ben sana demiştim hamişsin diye yanılmayı istemem çok mutlu oldum zaten ilk açtım bilgisayarı yazmışsın yüzümde bi gülümseme , tamam sen yine de ralaks ol ama o silik çizgiyi başkası da gördüyse olmuş demektir :) benim eşim p.tesi salı yok yarın bi ilişki olcak o kadar yum da p.tesi diye düşünüyorum salı da olabilir salı akşamı eşim yanımda :) darısı tüm topiğe fıstık gibi bi annesin inş şimdik kanı merak ediyorum iş yerinden taki edeceğim seni

Canim benim haklısın Rabbim korur inşallah

cnm ben daha keseyi bile görmedim ama moralim bozuk olunca aklıma cins cins şeyler gelince hemen karnımı okşuyorum kendimce konuşuyorum inan çok iyi geliyo sende öyle yap bebğin maşşallah çok iyi rabbim onu koruyo sen dert etme tmm mı cnm

Testim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
ben demiştim ben demiştim var die.yok die tutturdun sende,dua ette sana küsmesin beniş annem beni yok sayıyor die çok çok çok sevindim canım.benim bat 1 gün gectiğinde erken gebelik testim bile silikten az fazlaydı,senin testin normal bir testi silik olması cok normal.bence 100 e yakın bir degerin vardır.hadi gözümüz aydın.topiğe şanslı uğurlu gelsin herkez hamiş olsun hemen inş.sıra Mogami de ondanda güzel haber bekliyoruz

Her gün yaptık bir şey olmayınca bu ayda böyle deneyelim spermler biriksin dedik 3-4 günde bir ilişkiye girdik o yüzden.
bizde 2 günde bir :) 2,5 gün olcak pazar denersek yeterli gibi bencede hergün yapmamalı bende öyle hamiş kalamadım artık araya gün girecek :)

Boşuna bebeği de üzdüm galiba veren Rabbime emanet sende sağlıklı bir gebelik geçirip alırsın kucağına inşallah

Lovely35 cnm gözün aydın hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağ salim bebişini kucağına al inşallah böyle güzel haber alınca insanın keyfi yerine geliyo darısı bekleyen diğer anne aday adaylarınaaaaa :):):):):)

Mrb. arkadasim seninle günlerimiz çok yakınmış ve ilişki günleri de aynı şeşekil oyuzden sana danışmak istediğim bişey var ben ov. Testi yaptığımda çift çizgiyi 17. Gün gördüm normalde 26 veya 27 günde bir adet görüyorum bu hesaba göre de 13 veya 14. Gün yumurtlama olması gerekiyormuş hesaplar a gore ve biz o günden itibaren de bikac kez ilişkiye girdik . Demem o ki sizin bahsettiğiniz 16. Gün olan ilişki sizin normal deki yumurtlama günümüzden daha geç bir gunmu ve teste silik çıkmasının sebebe acaba geç dollenmemi Benim bat yarın yani 2 kasım ve hiç gecikmez . Biraz karışık bir soru oldu ama eşim başımda dır dir edip durdu kafamı toparlayamadim

cin takvimine bakiyor musunuz genelde tutuyor diyorlar.cokta inanmamak lazim sonucta allahin bilecegi is.ama insan merak ediyor.

görümcemle eltimin tuttu ama bilmiyorum pek bilimsel bi açıklaması yok gönlümden geçen ordada aynısı çıkıyoda yinede o kadar bel bağlamıyorum bakalım hayırlısı olsun

Ayrıca bir yararı varmı bilmem ben çocuk içinde değil ilişkide hep yastık koyardık Lovely35 ben senin adına acaip heyecanlıyım öyle heyecanlandm ki eşim bile seni güldür en şeyi çabuk göster dedi bilirsin meraklı oda gördü acaip sevindim

Testim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
Allahım çok şükür...o kadar mutlu oldum ki lovelym...bitanem benimmmm.pazartesi kana gitmeden tekrarla inşaAllah koyulasacakyiiiir ere.ilk hamisimiz lovely mi oldu... Canim arkadaşım benimmmm...

Allahım çok şükür...o kadar mutlu oldum ki lovelym...bitanem benimmmm.pazartesi kana gitmeden tekrarla inşaAllah koyulasacakyiiiir ere.ilk hamisimiz lovely mi oldu... Canim arkadaşım benimmmm...
Sabah dedim ama Mogami ve kaygılı da sıra onlardan gelsin haberler allahın izni ile

Bu arada görmedim canım başınız sağolsun

görümcemle eltimin tuttu ama bilmiyorum pek bilimsel bi açıklaması yok gönlümden geçen ordada aynısı çıkıyoda yinede o kadar bel bağlamıyorum bakalım hayırlısı olsun[/QUOTE]
evet hicbir bilimsel aciklamisi yok neye göre yaptilar belli degil üstelik de tutuyor. yani soncta 2 ihtimal var bu da bilme olasiligini arttiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…