Yok canım şükür korktum sadeceNEDEN CANIM ÖYLE BİR RİSK VARMI
lovelym bak umarım kanda çok güzel bi değer görürsün sanırım batın gelmeden ben sana demiştim hamişsin diye yanılmayı istememElisam mgülüm canlarım en kısa zamanda hatta bir dahaki bata darısı başınıza. Benim şuan çok silik bir çizgi durumum kesin değil. Kanda görmeden inanmıcam herhalde. İlişki günlerimi dünde yazmıştım. Bugünde yazayım umarım faydalı olurum size. Biz bu ay çok relax davrandık ilişki konusunda. Ben daha önce adet olur olmaz tablo yapar o tabloya uyardık. İlişki tablosu yani. Bu ay 3-4 günde bir yapalım işte dedik gün hesabına girmedik.
Geçen adetim 28 eylüldü. Ekimin 8'i yani adetimin 11.günü ilk ilişki oldu sonraki 15-16 ve 19.günler yani ekimin 12-13 ve 16'sı. Eğer hamişsem 16. gündeki ilişkiden olduğunu ve 3-4 gün sonra döllendiğini düşünüyorum çünkü adetimin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen çok çok silik çıktı.
Canim benim haklısın Rabbim korur inşallah
Testim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
bizde 2 günde bir :) 2,5 gün olcak pazar denersekHer gün yaptık bir şey olmayınca bu ayda böyle deneyelim spermler biriksin dedik 3-4 günde bir ilişkiye girdik o yüzden.
Lovely35 bebegım ben senın ıcın dun dua ettım ve ben ruyamda senı de gordum ve senın oglun olacak canım bence tabı oncelıkle saglıklı hayırlı olması
Boşuna bebeği de üzdüm galiba veren Rabbime emanet sende sağlıklı bir gebelik geçirip alırsın kucağına inşallahcnm ben daha keseyi bile görmedim ama moralim bozuk olunca aklıma cinc cinc şeyler gelince hemen karnımı okşuyorum kendimce konuşuyorum inan çok iyi geliyo sende öyle yap bebğin maşşallah çok iyi rabbim onu koruyo sen dert etme tmm mı cnm
inşallah bugünde beni görürsün cnm yaaaa:_)
neden olmasın sekerınmmmmmmmmmmm
acaba benimkinin cinsiyeti ne olacak içimden bişey geçiyo ama söylememmm:)
cin takvimine bakiyor musunuz genelde tutuyor diyorlar.cokta inanmamak lazim sonucta allahin bilecegi is.ama insan merak ediyor.acaba benimkinin cinsiyeti ne olacak içimden bişey geçiyo ama söylememmm:)
Mrb. arkadasim seninle günlerimiz çok yakınmış ve ilişki günleri de aynı şeşekil oyuzden sana danışmak istediğim bişey var ben ov. Testi yaptığımda çift çizgiyi 17. Gün gördüm normalde 26 veya 27 günde bir adet görüyorum bu hesaba göre de 13 veya 14. Gün yumurtlama olması gerekiyormuş hesaplar a gore ve biz o günden itibaren de bikac kez ilişkiye girdik . Demem o ki sizin bahsettiğiniz 16. Gün olan ilişki sizin normal deki yumurtlama günümüzden daha geç bir gunmu ve teste silik çıkmasının sebebe acaba geç dollenmemi Benim bat yarın yani 2 kasım ve hiç gecikmez . Biraz karışık bir soru oldu ama eşim başımda dır dir edip durdu kafamı toparlayamadimElisam mgülüm canlarım en kısa zamanda hatta bir dahaki bata darısı başınıza. Benim şuan çok silik bir çizgi durumum kesin değil. Kanda görmeden inanmıcam herhalde. İlişki günlerimi dünde yazmıştım. Bugünde yazayım umarım faydalı olurum size. Biz bu ay çok relax davrandık ilişki konusunda. Ben daha önce adet olur olmaz tablo yapar o tabloya uyardık. İlişki tablosu yani. Bu ay 3-4 günde bir yapalım işte dedik gün hesabına girmedik.
Geçen adetim 28 eylüldü. Ekimin 8'i yani adetimin 11.günü ilk ilişki oldu sonraki 15-16 ve 19.günler yani ekimin 12-13 ve 16'sı. Eğer hamişsem 16. gündeki ilişkiden olduğunu ve 3-4 gün sonra döllendiğini düşünüyorum çünkü adetimin üzerinden 5 gün geçmesine rağmen çok çok silik çıktı.
cin takvimine bakiyor musunuz genelde tutuyor diyorlar.cokta inanmamak lazim sonucta allahin bilecegi is.ama insan merak ediyor.
Allahım çok şükür...o kadar mutlu oldum ki lovelym...bitanem benimmmm.pazartesi kana gitmeden tekrarla inşaAllah koyulasacakyiiiir ere.ilk hamisimiz lovely mi oldu... Canim arkadaşım benimmmm...Testim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
Sabah dedim ama Mogami ve kaygılı da sıra onlardan gelsin haberler allahın izni ileAllahım çok şükür...o kadar mutlu oldum ki lovelym...bitanem benimmmm.pazartesi kana gitmeden tekrarla inşaAllah koyulasacakyiiiir ere.ilk hamisimiz lovely mi oldu... Canim arkadaşım benimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?