- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
ay gözlerim dolu dolu rabbimin mücizesi hamiş oldğnu öğrendim geçen gümn sana çok dua ediyorum yaa hatice kötü oldum şu anda dua ile aşıcaz bu aşamayı da canımsın yaaa iyi ol onları allaha havale et kuzum yaCanım düşük yaptığımda yara olduğunu gördü doktor hemen smear yapmıştı. Hatırlarsan biraz rahatsızlandığım için doktora gitmiştim. Taş düşürdüğümü sanmıştı doktorlar. KAnamam fazla olunca tekrar doktora gittim. Bu defa ürolojiye değil kadın doğumcuma gittim. O smear testinden bahsetti. Baya kızdı. Seninki taş değil ilerlemiş idrar yolları enfeksiyonu dedi. Bu süre zarfında ilaç kullanmama sebebimi sorunca hamileysem yine bebeği kaybetmek istemediğim için almadığımı söyledim. Bana hemen gebelik testi yapıldı.24 Ekimde 0,08 çıktı hormon. Sonra kadın doğumcum hemen bir hastaneye git kolposkopik biyopsi yapılması lazım sana aile geçmişinde kanser olduğu için kanser olmaya yatkın hücreler görüldü. Bu sebeple erken teşhis için bu önemli ihmal etme dedi. Aynı gün devlete gittim. Şerefsiz bir kadın doktora denk geldim. Ne bana doğru düzgün açıklama yapıyor, nede yüzüme bakıyor. Alttan umayene ederken yaptıklarını anlattım. Hemen ameliyat günü için randevu alalım. Biyopsi içinde tarih verelim dedi 2 Aralık için biyopsi tarihi aldım. Onkologla görüştüm durumumda korkulacak bir şey olmadığını sadece takip alttında olmam gerektiğinden bahsetti. Erkek doktorlardan Allah razı olsun. O kadının yanında çıktığımda ölü gibiydim. Tecavüze uğramış bir insan gibiydim. Eşim hala bana sarılırken ürküyorum. Allah belasını versin o kadının.Neyse hasta olmayınca şüpheleniyordum hamile olduğumdan 4 Kasımda da kanda tahlil yapılınca 5104 çıktı yani hamileyim hem ilaçlar kullandım. Bu sabah uyandığımda çok ağrım vardı. Lavaboya gittiğimde kan gördüm. Şimdi durumum iyi kanamam yok işte durum bu... Birde benim herg ün ağrım var ama bugün biraz daha şiddetli
Evet canımcığım ya SSK olmasına rağmen bu kadar ilgi alaka şaşırttı beni resmen bu hafta eşim için sperm testi randevusu ayarlayacağım bakalım aynı doktorda devam etmeye karar verdim ben normalde kasarım kendimi o koltuk var ya beni bitirir hatun maşallah çok eli hafif mi dersin ne bilim verdiği enerji rahatlatıyor insanı birde herşeyi açıklayarak yapması anlayışı filan tüy gibi oldum resmengüzelce detaylı anlatmışta ondan inşallah bebiş vardır hayırlısı olsun bi yol çizmek çok rahatlatıyor insanı doktor iyi sanırım hadi hayırlısı:)
Sen önce reflüyü hallet adetin bitincede soğan kürüne başla cnm.yada 1 bardak iç dene bak miğdene zarar veriyomu eger zarar vermiyosa hemen yap çünkü adeti belirsiz ve çok uzun sürenler hemen başlıyo içmeye adeti düzene giriyo ilk aydada hamile kalıyo.artık 11 ay reğli olmazsın bebişin kucağında olur.
Evet canımcığım ya SSK olmasına rağmen bu kadar ilgi alaka şaşırttı beni resmen bu hafta eşim için sperm testi randevusu ayarlayacağım bakalım aynı doktorda devam etmeye karar verdim ben normalde kasarım kendimi o koltuk var ya beni bitirir hatun maşallah çok eli hafif mi dersin ne bilim verdiği enerji rahatlatıyor insanı birde herşeyi açıklayarak yapması anlayışı filan tüy gibi oldum resmen
Kız şifa allahtan bir bardak dene hem kilo vermek içinde soğan suyu öneriyo doktor. Ben kiloluyum 162 boy 76 kilo:):) sağ ol canım :) reflü yeni değildir 3 4 sene önce çıktı ilaçlar kullandım rahatladım sonra zayıflayınca fln geçti anladım ki kilo normale dönüp öğünlerde ağır olmazsa gayet iyi mide çözümü bellide ben tatilden beri epey yedim kilo aldım o yüzden yediğim içtiğim rahatsız ediyorartık dikkat ediyorum elimden geldiğince adetimde bir sonraki ay düzene girmezse bekleyeyim ondan sonra yaparım dediğin gibi :)
Öyle yapıyorum canım ama kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var bazen ağrıdan ter atıyorum. İlaçta kullanamıyorum. Doktora söyledim perşembe ultasyona sokup komple bakacaklarmış. İdrar yolları mı yoksa bebekten mi ona göre bilgi verecekler.ay gözlerim dolu dolu rabbimin mücizesi hamiş oldğnu öğrendim geçen gümn sana çok dua ediyorum yaa hatice kötü oldum şu anda dua ile aşıcaz bu aşamayı da canımsın yaaa iyi ol onları allaha havale et kuzum ya
tatlım ben istanbuldayım. Daha önce ssk yüzdesi alan özele gidiyordum, sen nerdesin?çok iyi bence kaçırma memnunsan :) çok sevindim senin adına hangi şehirdesin :)
Rahim içine tutunurken kasıkta ağrı olurmuş canm.kaygı etme geçer düzelirsin ayaklarını belini sıcak tutÖyle yapıyorum canım ama kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var bazen ağrıdan ter atıyorum. İlaçta kullanamıyorum. Doktora söyledim perşembe ultasyona sokup komple bakacaklarmış. İdrar yolları mı yoksa bebekten mi ona göre bilgi verecekler.
Kızlar bende yaptım incir kürü filan ama her insanın değerleri farklı bende işe yarayan sende yaramayabilir önce doktor kontrolü sonra alternatif tedavi bence. Sağlığımızı bir yandan düzeltirken başka bir taraf dan bozmayalım.Kız şifa allahtan bir bardak dene hem kilo vermek içinde soğan suyu öneriyo doktor. Ben kiloluyum 162 boy 76 kilo
Kız şifa allahtan bir bardak dene hem kilo vermek içinde soğan suyu öneriyo doktor. Ben kiloluyum 162 boy 76 kilo
tatlım ben istanbuldayım. Daha önce ssk yüzdesi alan özele gidiyordum, sen nerdesin?
bende bi yorgunluk var akşam da göğüslerimin ağrısına uyandım bi o kadarBende okuyunca oyle demistim varmi peki vucudunda degisiklik falan
hardarpaşa numune hastanesine bağlı poliklinik bana eğer gebelik yoksa hormon testlerini yapıcaz dedi adetin 3. veya 4. günü ama dedi haydarpaşa numunede yapmalıymışım yada baska bir devlet hastanesinde. Poliklinik yeldeğirmeni plokliniği diye geçiyor. Özelde adet olma zamanına filan bakmamıştı yumurtlama zamanı bile değildi hormon testi yaptırdığında bir dünyada para ödedim oraya.bende istanbuldayım hangi hastanede dediğin doktor ? :)
Bitkilerde yan etki ilaçlardaki kadar değil cnm.ilaçlarda bitkilerden yapılıyo ama raf ömrü uzun olsun diye bazı maddeler katılıyo oda kalıcı yan etki yapıyo cnm.bitkisel kürler günlük taze tüketilirse bence bir sorun çıkmaz.hem Biz kuru inciri çocukken hergün tüketirdik çünkü kendi tarlamızdan kendimiz toplar kuruturduk kışın Zeytinyagıyla ısıtıp tüketirdik hiçte hasta olmazdık.anne bababamda kronik hiçbir rahatsızlık yoktu.Babam 73 yaşında öldü ama şeker kolestrol tansiyon kilo ve benzeri hiçbir rahatsızlığı yoktu.çünkü hep doğal beslendi.Kızlar bende yaptım incir kürü filan ama her insanın değerleri farklı bende işe yarayan sende yaramayabilir önce doktor kontrolü sonra alternatif tedavi bence. Sağlığımızı bir yandan düzeltirken başka bir taraf dan bozmayalım.
doktorun adı durdu akarsu unuttum söylemeyi.hardarpaşa numune hastanesine bağlı poliklinik bana eğer gebelik yoksa hormon testlerini yapıcaz dedi adetin 3. veya 4. günü ama dedi haydarpaşa numunede yapmalıymışım yada baska bir devlet hastanesinde. Poliklinik yeldeğirmeni plokliniği diye geçiyor. Özelde adet olma zamanına filan bakmamıştı yumurtlama zamanı bile değildi hormon testi yaptırdığında bir dünyada para ödedim oraya.
bende bi yorgunluk var akşam da göğüslerimin ağrısına uyandım bi o kadar
tatlım incir kürü yaptım maşallah 3 kilo almışım birde benim kilo sadece mide kısmında olur armut gibim oldum resmenBitkilerde yan etki ilaçlardaki kadar değil cnm.ilaçlarda bitkilerden yapılıyo ama raf ömrü uzun olsun diye bazı maddeler katılıyo oda kalıcı yan etki yapıyo cnm.bitkisel kürler günlük taze tüketilirse bence bir sorun çıkmaz.hem Biz kuru inciri çocukken hergün tüketirdik çünkü kendi tarlamızdan kendimiz toplar kuruturduk kışın Zeytinyagıyla ısıtıp tüketirdik hiçte hasta olmazdık.anne bababamda kronik hiçbir rahatsızlık yoktu.Babam 73 yaşında öldü ama şeker kolestrol tansiyon kilo ve benzeri hiçbir rahatsızlığı yoktu.çünkü hep doğal beslendi.
hardarpaşa numune hastanesine bağlı poliklinik bana eğer gebelik yoksa hormon testlerini yapıcaz dedi adetin 3. veya 4. günü ama dedi haydarpaşa numunede yapmalıymışım yada baska bir devlet hastanesinde. Poliklinik yeldeğirmeni plokliniği diye geçiyor. Özelde adet olma zamanına filan bakmamıştı yumurtlama zamanı bile değildi hormon testi yaptırdığında bir dünyada para ödedim oraya.
sen istanbulun neresindesin şeker..özellerde güvendiğin bildiğin doktor olacak çok sevindim haydarpaşa malesef bana uzaksen git yaptır tahlillerini insanın kafası rahat ediyor hemde gerekli bence :)
HMM KAYGILI BUNU BEĞENDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?