2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Eki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlesti masaAllah diyin kuzuma teyzelerionce oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
Anaammm.. Yesinler onun kıçınıı..
Maaşallah SubhanAllah.. Rabbim nazarlardan korusun.. Sağlıklı gebelik dilerim canım...

Kaygili canim senin de dongun uzun benimki gibi cok kotu bise o uzun olmasi çünkü yilda gebe kalma şansımız azaliyo normal dongude 12 iken bizde 9 10 a düşüyo.. ben bu ay da abartip 47.gunu boylayinca tur bindirdi cogu kisi bana. Ben de klomen istedim dr dan 6 ay kullanilabiliyo doktorum en dusuk dozdan verdi yumurta takibi de yaptirdim. Bu ay tam14.gun çatladı 28de de adet olcam oh be dünya varmis dedim valla. Sahsi tavsiyem sen de iste doktorundan canim cok istiyoruz madem alternatifler i denemekte fayda var..

canım iyi yapmışsın inşallah tutmuştur hayırlısıyla :) evet 28 günde bir olmak paha biçilemez bir nimet 35 güne de razıyım yeterki düzenli olsun:) ben en son adetimden önce geciktirici aldığım için bu ay düzenim bozulmuş olabilir ama kimyasaldada gecikmeler yaşadım biraz kaygı yaratıyor bu durum bende bende diyorum bir ay daha bekliyim düzelmezse zamanlar doktora gideyim . birde doktor 3.gün çağırmıştı kv lerin götürdüğü ve bana coraspin vermişti ama ben kullanmadım kendi doktorum vermedi işte öbür doktora gitsemmi gitmesem mi bilemedim bi 2014 ü bitirelim madem bizim olay aydan ayadan yıldan yılaya dönüyor

soğan kürü yapamam midemde reflü gastirit vs var onları içince oyy siz sağ ben selametle öbür tarafa salatada bile iki gıdım yiyim ertesi sabaha gitmiyo kokusu :)
Sağan suyu düşündüğün gibi acı yakıcı değilki pişmiş soğan zarar ediyomu miğdene

Sağan suyu düşündüğün gibi acı yakıcı değilki pişmiş soğan zarar ediyomu miğdene

biliyorum acı değil daha önce yapmıştım sanki lahana mı soğan mı gençkızken zayıflamak için çok rahatsız etmişti o yüzden ona cesaretim yok ama soğan suyu neyi temizler ?

biliyorum acı değil daha önce yapmıştım sanki lahana mı soğan mı gençkızken zayıflamak için çok rahatsız etmişti o yüzden ona cesaretim yok ama soğan suyu neyi temizler ?
Pko yu kirs miyom reglini normale getiriyo enfeksiyonu bitiriyo

Evet canim... Şükür halime :)
Vallahi anlamıyor insan zaman çabuk geçiyor :)
Oyy canim... Dur bakalim gün dogmadan neler doğar...belki sandığından çok daha geç yumurtladin :)

oo yavrucum ihmal etme asprin i falan takip icim de yılbaşı iyi hedef kacinci denemedesin bakmadim ama senin dusuk de var ne guzel bi kere olduğunu biliyosun o da rahatlatir seni.. bizde tik yok kac ay oldu bakalim beklemedeyiz hepberaber ☺

Selamlar kızlar, İnşallah hepimiz için hayırlı bir hafta olur. Bu gün başka bir doktora gittim yapılanları filan söyledim sol yumurtalığımın yapışık olduğunu filan doktor kafamı karıştırdı, laparoskopi ile ancak anlaşılır yumurtalık yapışıklığı yada rahim filmi ile dedi doktor elle muayenede anlayamaz dedi altan ultrasonla baktı yumurtalıkların iyi durumda çalışıyorlar dedi iltahap olmuş azıcık ben çok dikkat ediyorum dedim ama olabiliyor dedi ilaç vermedi kan testi istedi ben test yaptığımı negatif olduğunu söyledim ama o olsun garantiye alalım dedi yarın ancak sonucunu alabileceğim ona göre ilaç verecek muhakkak eşin sperm testi olmalı dedi ona göre gerekirse tedavi yoluna gideceğiz dedi olabilirmi acaba gebelik alttan ultrason yaptınız görünmezmi dedim bazen görünmez dedi umutlandırdı azıcık beni ayyy süpriz yapsa bana bebişşş meraktayım resmen ama tuhaf bir şekilde rahatladım neden bilmiyorum

Evet canim... Şükür halime :)
Vallahi anlamıyor insan zaman çabuk geçiyor :)
Oyy canim... Dur bakalim gün dogmadan neler doğar...belki sandığından çok daha geç yumurtladin :)

evet çabuk geçiyor tadını çıkar içinde yavrunu hissetmenin güzelliğini :):)yumurtlamayı öyle düşünmüyorum umutlanmak kötü yapıyor insanı doktor sertliğiyle değerin düşük dedim kendime

soğan kürü yapamam midemde reflü gastirit vs var onları içince oyy siz sağ ben selametle öbür tarafa salatada bile iki gıdım yiyim ertesi sabaha gitmiyo kokusu :)
Reflüve gastritinde bitkisel çözümü var saraçoğlunun tedavilerinden

allahım hayırlısıyla sağlıklı uzun ömürlü evlat versin olsun demek yetmiyor işte olduğunu bilmenin rahatlığı yeniden kimyasal olur munun rahasızlığıyla karmançorman oluyor insan bunada şükür rabbim hayırlı zamanda versin gerçekten bunu diliyorum :) 3denemedeyim 2.denemede oldu düşük yaptım sonra korundum şimdi 3 oldu :)

güzelce detaylı anlatmışta ondan inşallah bebiş vardır hayırlısı olsun bi yol çizmek çok rahatlatıyor insanı doktor iyi sanırım hadi hayırlısı:)

Reflüve gastritinde bitkisel çözümü var saraçoğlunun tedavilerinden

soğan vs çk tüketmeyince kilo almayınca dikkat edince iyiyim amaaaa kilo aldım yememde durmuyor ohhh başlasın rahatsızlıklar insanın ilacı kendinde onların dediklerini yaparım ama önce boğazımı tutmam gerek :)

Oy canim peki o zaman bende susayim...umutlandirmayayim kimseyi :) hayirlisi tatlim benimm...yakında gelsin minnoslariniz insaAllahh :)

enfeksiyon için iyi olurdu geçsede iyice temizlerdi aslında ama cesaretim yok belki bir dahaki ay denerim devam eder öyle görürsem
Sen önce reflüyü hallet adetin bitincede soğan kürüne başla cnm.yada 1 bardak iç dene bak miğdene zarar veriyomu eger zarar vermiyosa hemen yap çünkü adeti belirsiz ve çok uzun sürenler hemen başlıyo içmeye adeti düzene giriyo ilk aydada hamile kalıyo.artık 11 ay reğli olmazsın bebişin kucağında olur.

Oy canim peki o zaman bende susayim...umutlandirmayayim kimseyi :) hayirlisi tatlim benimm...yakında gelsin minnoslariniz insaAllahh :)

yok yok est. öyle demek istemedim sen susma :) umutsuz olur mu hiç :) amin allahım senin ve meleğinin dualarınızı kabul etsin :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…