Canim ben bile gorunce sasirdim masaAllah bebisler nasilda bir kac haftada buyuyorlar :) erkekim ellerinden opsun teyzesi
MaaşAllah kuzucummm...kocaman olmuş , yesinler onuuu..demek açık açık gösterdi pipiyi Hehehe sağlıkla büyüsün yavrun insaAllaah :)
Slm kızlar hepinize tünaydın banada günaydın nasılsınız bakalım varmı güzel haberler
ilki düşüktü bu da kimyasal gebelik oldu.geçmiş olsun bu ilk defa mı kimyasal gebelik yaşadın ? hangi testler yapılacak ?
Biz superiz canim sen nasilsin:)Slm kızlar hepinize tünaydın banada günaydın nasılsınız bakalım varmı güzel haberler
Bugün iyiyim tatlim...bir uğruyor bir gidiyor bulantılar... :)canımmm nasılsın nasıl oldun bebiş yaramazlık yapıyor mu bulantılar devam mı ?
Olur inşaallah her ay bizim.çifçinin biri bağında bir kaplumbağa görmüş.bağıma zarar vermesin diye almış yerden kaplumbağfırlaomşu bağa atmış.Kaplumbağa morelini bile bozmamış.O bağ olmazsa bu bağ demiş.Başlamış yayılmaya:)).Yani bizde öyleyiz o ay olmazsa bu ay olur sıkıntı yok oluruna bırakıyorum ben olursa olur olmazsa mevlam ne eylerse güzel eyler.malesef :):) çok istedik olmadı
Bugün iyiyim tatlim...bir uğruyor bir gidiyor bulantılar... :)
Sen nasilsiiin:)?
Olur inşaallah her ay bizim.çifçinin biri bağında bir kaplumbağa görmüş.bağıma zarar vermesin diye almış yerden kaplumbağfırlaomşu bağa atmış.Kaplumbağa morelini bile bozmamış.O bağ olmazsa bu bağ demiş.Başlamış yayılmaya:)).Yani bizde öyleyiz o ay olmazsa bu ay olur sıkıntı yok oluruna bırakıyorum ben olursa olur olmazsa mevlam ne eylerse güzel eyler.
Bende adet sancısı çekip duruyorum cumartesi günü sancıdan öğlen zor kalktım yataktan.Dünde yine rahatsızdım hep üşüyodum saat 2 ye kadar yataktan çıkmadım.Kahvaltıyı bile eşim hazırladı.buğünde biraz üşüme ve sancı var.yarın regli günüm bugünden olurum herhalde.heran gelecek gibi tetikteyim yani.Normalde önce akıntı sonra adet gelir ama akıntı yok.Biz superiz canim sen nasilsin:)
ilki düşüktü bu da kimyasal gebelik oldu.
-TSH, ST3, ST4
-APTT, PTZ , INR
- Pro C, Pro S
-Aktive Protein C Rezistonsı
-Homosistein, VitB12, Folout
-FVheiden, Protrombin 10, MTHAR
-Anti kandıyolipin
-Lopus antikoaqvlanın
-Periperikkan kromozom analizi
-ANA testlerini yazdı. Pazartesi günü gidip kan verecem. Konya'da tıp fakültesine
Canım sen soğan kürü yap herşeyi temizle yenile.ilaçları boşver.çok güzel demiş o bağ olmazsa bu bağ tıpkı beni anlatıyor acaba ben kaygılı yı kamlumbağa mı yapsambende öyleyim herkese dedim ama düzenim yok oturmadı henüz o biraz sıkıntılı ama öbür aya da düzensizlik olursa doktora giderim
Kaygılı degerim 1.35 çıktı demişsin şimdi okudum.kız ümit var bekle bakalım sakın söktürücü hap falan içmeçok çok geçmiş olsun testlerini anlamadım ama epey detatlı araştırılacak çok iyi olmuş doktorlar ikinciden sonra araştırıp duruma göre tedavi uyguluyorlar böylece inşallah kafan rahat nerde ne varsa ona göre 3. de hayırlısıyla sağlığınla bebeğini alacaksın kucağına bende kimyasal yaşadım hatta bugün kan tahliline gittim 2 gün geciktiğim için kimyasal olmasın diye 1.31 çıktı 20 gün önce 0.35 ti hemen acaba dedim ama sonra değerlerde hiç bir gebelik söz konusu olmadığı için beklemeye karar verdimkaygılıyız bu yüzden biliyorum tekrar zor ama doktorlar için kolay 2 3 defa yaşamadan incelemiyorlar bile bizlere zor işte malesef rabbim tez zamanda sağlıcakla bebişini versin :)
Selamlar var mı yeni gelişmeler? Elisa ne yaptı?
geçmiş olsun canım.. Bu nasıl bir rezilliktir ya.. Günahtan da mı anlamıyor bunlar..BAZI DEVET HASTANELERI OYLE
BEN ILK GECEMDE KOTU BISEY YASADIM VE ACILE KITDIM HEMDE DEVLETE
BENI CIKARMISLAR KURTAJ YAPANINCA OTURTUYOLARYA HANI ISMINI SIZIN DILLE ANLATAMADIM
PENCEREDE ACIQ BENIMDE USTUMDE BISEY YOK KANAMAM VAR VE BENIM VAJINAMA SOUK VURUYOR BENDE COK USUYORUM KAPATIN PENCEREYI VE SUREKLI AGLIYORUM BUNLARA SANKI KOPEK BISEY SOYLEYINCE INSANA HAVLUYOLAR
SONRA BANA DIKIS ATILACAK VE BEN UYANIKIM IYNE FALAN YAPMADILAR
IYNE ATAR ATMAZ BEN BAGIRIYORUM COK ACIYOR DIYE O BENDEN DE YUKSEK SESLE BAGIRIYOR DUR DIYE
ZORLA BANA IYNE YAPILDI GORUMCEM ZORLA IKNA ETDI UYANIK SEKILDE DIKISMI OLUNUR
VE UYUDUM DIKSIM ATIDI
BENDE NEFRET EDERIM DEVLETDEN AMA BUCEMIZ DE MUSAYIT DEYIL YANI MECBUR GIDIYORU AMA ALLAHDAN KARSIMA IYI DOKTROLAR CIKDI SUKUR RABBIME
Canım sen soğan kürü yap herşeyi temizle yenile.ilaçları boşver.
Kaygılı degerim 1.35 çıktı demişsin şimdi okudum.kız ümit var bekle bakalım sakın söktürücü hap falan içme
geçmiş olsun canım.. Bu nasıl bir rezilliktir ya.. Günahtan da mı anlamıyor bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?