2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim ben bile gorunce sasirdim masaAllah bebisler nasilda bir kac haftada buyuyorlar :) erkekim ellerinden opsun teyzesi

oyyy el öpenleri çok olsunnn :):):) evet maşallah annesi iyi besleniyorki oda böyle büyüyor işte maşallah :))

geçmiş olsun bu ilk defa mı kimyasal gebelik yaşadın ? hangi testler yapılacak ?
ilki düşüktü bu da kimyasal gebelik oldu.
-TSH, ST3, ST4
-APTT, PTZ , INR
- Pro C, Pro S
-Aktive Protein C Rezistonsı
-Homosistein, VitB12, Folout
-FVheiden, Protrombin 10, MTHAR
-Anti kandıyolipin
-Lopus antikoaqvlanın
-Periperikkan kromozom analizi
-ANA testlerini yazdı. Pazartesi günü gidip kan verecem. Konya'da tıp fakültesine

malesef :):) çok istedik olmadı
Olur inşaallah her ay bizim.çifçinin biri bağında bir kaplumbağa görmüş.bağıma zarar vermesin diye almış yerden kaplumbağfırlaomşu bağa atmış.Kaplumbağa morelini bile bozmamış.O bağ olmazsa bu bağ demiş.Başlamış yayılmaya:)).Yani bizde öyleyiz o ay olmazsa bu ay olur sıkıntı yok oluruna bırakıyorum ben olursa olur olmazsa mevlam ne eylerse güzel eyler.

Bugün iyiyim tatlim...bir uğruyor bir gidiyor bulantılar... :)
Sen nasilsiiin:)?

iyi çok şükür en azından hafifliyor arada aman öyle öyle anlamadan elfe yetişecek sizinkilerde :) bende iyiym çok şükür gelmeyen batın sıkıntısı olsada en azından hamiş olmamanın belirliliğiyle daha rahat kafam :)

çok güzel demiş o bağ olmazsa bu bağ tıpkı beni anlatıyor acaba ben kaygılı yı kamlumbağa mı yapsam bende öyleyim herkese dedim ama düzenim yok oturmadı henüz o biraz sıkıntılı ama öbür aya da düzensizlik olursa doktora giderim

Biz superiz canim sen nasilsin:)
Bende adet sancısı çekip duruyorum cumartesi günü sancıdan öğlen zor kalktım yataktan.Dünde yine rahatsızdım hep üşüyodum saat 2 ye kadar yataktan çıkmadım.Kahvaltıyı bile eşim hazırladı.buğünde biraz üşüme ve sancı var.yarın regli günüm bugünden olurum herhalde.heran gelecek gibi tetikteyim yani.Normalde önce akıntı sonra adet gelir ama akıntı yok.

çok çok geçmiş olsun testlerini anlamadım ama epey detatlı araştırılacak çok iyi olmuş doktorlar ikinciden sonra araştırıp duruma göre tedavi uyguluyorlar böylece inşallah kafan rahat nerde ne varsa ona göre 3. de hayırlısıyla sağlığınla bebeğini alacaksın kucağına bende kimyasal yaşadım hatta bugün kan tahliline gittim 2 gün geciktiğim için kimyasal olmasın diye 1.31 çıktı 20 gün önce 0.35 ti hemen acaba dedim ama sonra değerlerde hiç bir gebelik söz konusu olmadığı için beklemeye karar verdim kaygılıyız bu yüzden biliyorum tekrar zor ama doktorlar için kolay 2 3 defa yaşamadan incelemiyorlar bile bizlere zor işte malesef rabbim tez zamanda sağlıcakla bebişini versin :)

Canım sen soğan kürü yap herşeyi temizle yenile.ilaçları boşver.

Kaygılı degerim 1.35 çıktı demişsin şimdi okudum.kız ümit var bekle bakalım sakın söktürücü hap falan içme

Selamlar var mı yeni gelişmeler? Elisa ne yaptı?

hoş geldin :)) elisa kırmızıları gördü bende 38.gündeyim kırmızılar yok kanda hcg 1.31 negatifi gördüm muradıma erdim iki üç ov testi kaldı ondan sonra test diye bir kavram olmaz artk bi süre hayatımda

geçmiş olsun canım.. Bu nasıl bir rezilliktir ya.. Günahtan da mı anlamıyor bunlar..

Canım sen soğan kürü yap herşeyi temizle yenile.ilaçları boşver.

soğan kürü yapamam midemde reflü gastirit vs var onları içince oyy siz sağ ben selametle öbür tarafa salatada bile iki gıdım yiyim ertesi sabaha gitmiyo kokusu :)

Kaygılı degerim 1.35 çıktı demişsin şimdi okudum.kız ümit var bekle bakalım sakın söktürücü hap falan içme

söktürücü almıyorum ama bu değer için ümit yok malesef bat 2 gün geçmesine rağmen bu değer çıktı tek derdim kimyasal yaşamamaktı onuda düşünmüyorumartık çünkü artan azalan bir değer yok :)

geçmiş olsun canım.. Bu nasıl bir rezilliktir ya.. Günahtan da mı anlamıyor bunlar..

çok berbat bende okudumda ne acımasızlık allahtan korkmaz kuldan utanmaz vicdansızlar di mi dava edemiyoruz kendi özelimizle ilgili diye bazen biz bayanlar uğraşmıyoruz ama insanın tüm hayatını etkiliyor yaptıkları çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…