2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

MINIKKUS1 bacım habu ovulasyon testi hakkında bilgin var mı sarı akıntım gelemeye başladı hala çift çizgi yok neden acaba
şöyleki çok sıvı tüketiyorsunuz sanırım ve test silik çıkıyor ama bencede 15. gün çatlamış baktım testlerinize, tam pozitif olanlarda her 2 side acayip koyu oluyor hatta benim yumurtalarımda sorun olduğu halde öyle çıkıyordu, ama ben öğleden sonra hiç sıvı almazdım kururdum resmen, sizin düzenli ilişkiniz var çok şükür, daha da yeni deniyorsunuz hemşehrim bunlara hiç kafa yormayın bence bırakın ohh keyfe göre kafanızı bulandırmayın hiç ben aldığıma çok pişmanım ancak benim de alma nedenim düzenli ilişki yokya belki bu yolla yakalayabilirimdi, sonra zaten sorun çıkınca kaldı öylece yarısı evde duruyor...

bu 7. denememiz ama gerçek anlamda gün aşırı olarak 2. ayımız ....test miş yumurtaymış bahane allah nasip edecek ....inşallah eder hepimize

Ya kizlar benim kafama su bebisimin 1 hafta onde olmasi takildi neyine gore 1 hafta onde diyorlar acaba bir sorun olmaz demi boyle olmasi komsumuz haftasindan neden buyuk diye sordu bilmiyorum dedim doktor boyu uzun demisti ondan mi acaba

nasıl tutumlu olucaz kısın süsü püsü biter mi tek çeyiz olsaa oohhoo kız olsun erkek olsun sağlıklı hayırlı zamanda tez zamanda olsun :)
amin canım inşallah sen de hala adet olmadın dimi ertleme sende git doktora bi baksınlar ....ya aslında sıkıntı etmiycem de yaş gidiyo insan ona bozuluyo biraz
çoçuk 25 yaşına gelince 51 yaşında olacağım o da şimdi olursa....

aramızda ne iyi olurdu tatlım :) tabiki evde durulup kös kös oturmak da neymiş eğlenceli güzel ben sevmem öyle sakin sakin

Ya kizlar benim kafama su bebisimin 1 hafta onde olmasi takildi neyine gore 1 hafta onde diyorlar acaba bir sorun olmaz demi boyle olmasi komsumuz haftasindan neden buyuk diye sordu bilmiyorum dedim doktor boyu uzun demisti ondan mi acaba
canım benimde bi arkadaşım var onunda öyle 3 lü test yaptırdık gecen ordada son adet tarihiyle uyuşmuyor bir hafta önde yazıyodu ....doktor maşallah cok sağlıklı bi bebeğimiz var dedi sıkıntı etme onu sen

bu 7. denememiz ama gerçek anlamda gün aşırı olarak 2. ayımız ....test miş yumurtaymış bahane allah nasip edecek ....inşallah eder hepimize
anladım tatlım aslında gerçek anlamlı olarak 2. deneme yani, olur Allah ın izniyle, Allah olmasın diyorsa vakti uygun değil hayırlı değil bir engel gönderiyor ben buna inanıyorum ve şu anda yaşıyorum yani,biz çabalayalımda Rabbim mükafatımızı göndersin, beklerim nolcak

Yok canim nerdeee bizim tezin sunum gunlerini ileri tarihe atmislar bu gidisle ocak ayinin ortasinda gidecem nefret ediyorum su okuldanSu ilkokul ogrencileri baya bela okuyor ya okula giderken hak veriyorum onlara
tatlım sen diyarbakıra aile gezmesi diye gitmemiş miydin ki bende sabahları okula gitmekten hiiiiç mi hiç hoşlanmıyorum bilinçaltımda bana oyun oynuyor ders 07:30 du bugün nedense eski saate göre gittim bende 08:30 güldüm kendime şaştı bünyem

hahah.. vallahi sanki benim ağzımdan konuştun.. bende yarısını kullandım.. gerisi inzivaya çakilmiş gibi çekmecede duruyorlar

elifim maşallah bu bir sorun teşkil etmez herkesede deme maşallah maşallah küççük paşaya, oyy teyzesi yessin onun poposunuu tombiş toto hemde tam ısırmalık :)

sorun mu çıktı

hahah.. vallahi sanki benim ağzımdan konuştun.. bende yarısını kullandım.. gerisi inzivaya çakilmiş gibi çekmecede duruyorlar
aynen birde annemle kalıyorum yaa hafta içi çekmecede görmüş şimdi nasıl anlatıym kadına delirmişim gibi baktı valla hiç tavsiye etmiyorum ama bir arkadaşım çok ısrarcı bu konuda ona vericem galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…