Allah kolaylik versin canimiş güç tatlım valla zor işim birazsen nasılsın güzel anne
tabi canim tarifi cok zor deilde bu hafta biseyler pisirirken midem agzima geliyo pek mutfaga girmiyorum. hersey kokuyo. ay sagolasin ama yapmis kadar oldunkalk yap tatlım zor değil kii olsan yapardım canım benm yaaa
inşallah canım inşallahanladım tatlım aslında gerçek anlamlı olarak 2. deneme yani, olur Allah ın izniyle, Allah olmasın diyorsa vakti uygun değil hayırlı değil bir engel gönderiyor ben buna inanıyorum ve şu anda yaşıyorum yani,biz çabalayalımda Rabbim mükafatımızı göndersin, beklerim nolcak
sağol bebeğim benim inşallahCanim kistin insaAllah ilk adetinle gider istediginiz ay hamis kalirsin insaAllah hakkinizda hayirlisi mogisim:)
Ya kizlar benim kafama su bebisimin 1 hafta onde olmasi takildi neyine gore 1 hafta onde diyorlar acaba bir sorun olmaz demi boyle olmasi komsumuz haftasindan neden buyuk diye sordu bilmiyorum dedim doktor boyu uzun demisti ondan mi acaba
Canim o amacla gelmistm aslinda bir tezim kabul olmus digeri kabul edilmemis resmen mal gibi oldum o sonucu gorunce gecen sene kasim basinda olmstu tekrar oyle olur sandm ama kasimin son gunune denk gelmis resmen ..vallahi nasil okula gidecem arastrma yapacam sunum yapicam hic bilmiyorum okul aklima geldikce Allah gunah yazmasin olmek istiyorum o kdr sevmiyorumtatlım sen diyarbakıra aile gezmesi diye gitmemiş miydin kibende sabahları okula gitmekten hiiiiç mi hiç hoşlanmıyorum bilinçaltımda bana oyun oynuyor ders 07:30 du bugün nedense eski saate göre gittim bende 08:30 güldüm kendime şaştı bünyem
hayırlısı tatlımm inş en kısa zamanda güzel haberler verirsinerken yumurta yetmezliği diye bişey var bende,yani şöyleki ben 32 yim ama yumlar 42 yaşında buda kalitesiz yum demek, normal yoldan olmazmış tedaviye başladık bakalım hayırlısı
aramızdane iyi olurdu tatlım :) tabiki evde durulup kös kös oturmak da neymiş eğlenceli güzel ben sevmem öyle sakin sakin
çare bal, mandalin, uyku uyku uykuAllah kolaylik versin canimIyiyim demeyi çok isterdim ama 1,5 aydir üstüme yapişan grip yüzünden çok halsiz düştüm artik..
ayy canim benim yaa dusunmen yeter♥♡♥sen böyle dedin içim gitti ayyy yakın olsakta tencereyle yedirsem
o grip 3 gündür de benim yakamda sabah 5:30 da kalktım 2,5 saat yol geldim şimdi işteyim ama ağıran her eklemimi hissediyorum şu an, sizinki krnik olmuş allah yardım etsin birde evde 3 adam oyy oyyAllah kolaylik versin canimIyiyim demeyi çok isterdim ama 1,5 aydir üstüme yapişan grip yüzünden çok halsiz düştüm artik..
inş tatlım bugün arkadaşın bebişi oldu görmeye gitcez tatlı tatlı tulumlar aldım altlar falan çok tatlı yaaa kendi evimize de girsin o şeker tulumlar inş kaygılım :)bende sevmem bırak tüm gün gezelim dolaşalımsonra bıraksınlar bizi bu yorulmaların sonu bebişşşş olsun bekliyoruz :)
ay kizlar kimse asure yapmiyor cevremde yaatelevizyonda instagramda gorevgore
Yaa canim annem bana kiziyor iyi niyetinden herseyi soyluyorsun ama herkes iyi niyetli dusunmuyor dedi ve artk sorsalarda belli degil de gec diyor..bi daha soylemiycem onlaraelifim maşallah bu bir sorun teşkil etmez herkesede deme maşallah maşallah küççük paşaya, oyy teyzesi yessin onun poposunuu tombiş toto hemde tam ısırmalık :)
ayyyy tatlışkom akşam morali oldun sen bana çookk teşekkürler, minyonum biraz ondandırhayırlısı tatlımm inş en kısa zamanda güzel haberler verirsinneyseki çok geç öğrenmediniz bu arada pancarım sen nasıl 32 sin maşallah sana daha küçük duruyosunn bana sorsan 26 derdim hani
sagolasin tatlim yaa keske ayni sehirlerde olsak arada toplanirddikkıyamam sizeee benn ya gelin bilmiyorum ama yaparımm oyy oyyye mutlaka hem faydalıda :)
Sagol canim benim cok seviyorum sizleribüyük olmasının sorun olduğunu hiç görmedimm bence iyi bir şey :) boy kilo olarak demiştir :) hiç düşünme baksana biz gördük boylu moylu bir oğlan :)
anneciğine çokça katılıyorum kem göz diye bişey var sonuçta, maşallah ı çok gören var, sana maşallah elem tere fiş kem gözlerede şişşş, sen söyleme herşeyi herkese yok bulantın oldumu olmadımı sorarlar, bebek kaç kg oldu diye sorarlar, amannnn işte elin ağzı torba değil büzüp kapatamazsın, sen akışına cevap ver, hiç üstüne basma,gerekirse annen yanındayken annen cevap versin oralı bile olma yanniiiYaa canim annem bana kiziyor iyi niyetinden herseyi soyluyorsun ama herkes iyi niyetli dusunmuyor dedi ve artk sorsalarda belli degil de gec diyor..bi daha soylemiycem onlara
tatlımmm artık çok güzel bi sohbetimiz var bizim, tabiki kopamayız, bi ara bende yeltendim aynı gün tekrar döndüm :) maşallah sana evet hakkaten öyle tahmin ediyordumayyyy tatlışkom akşam morali oldun sen bana çookk teşekkürler, minyonum biraz ondandıraminn inşallah,evet geç olmadan öğrendik çünkü zaman aleyhime işliyor, olursa ne ala, buda benim imtihanım :) sonuçta benim şu an için bir beklentim yok,çünkü tedavi var ama sizdende ayrı kalamıyorum çünkü burası farklı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?