2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tamam pancarim

İyi akşamlar hanımlar
Biraz önce çok kötü midem bulandı ve afedersiniz çıkardım üstelik tuvalete gittim peçetede 1 damla kan vardı sol tarafımda da batma var ne oluyor anlamadım ?
bat ınız geçtimi, yerleşme olabilir,herkeste farklı görünmekle beraber belki mide hassasiyeti erken belirti olabilir, kanda bakılıp önlem alınsa hani iğne falan yapıyorlarmış erken zamanda

bat ınız geçtimi, yerleşme olabilir,herkeste farklı görünmekle beraber belki mide hassasiyeti erken belirti olabilir, kanda bakılıp önlem alınsa hani iğne falan yapıyorlarmış erken zamanda
Cnm bat a daha çok var 25 yada 26 kasım
Bilmiyorum ki bu kadar erken belirti olamaz herhalde ya offf

Cnm bat a daha çok var 25 yada 26 kasım
Bilmiyorum ki bu kadar erken belirti olamaz herhalde ya offf
evet 15 gün varmış ama yum. zamanıda kan gelebiliyormuş bazı arkadaşlar söylemişti. kusma mide üşütmesi olabilir yani.kontrollü olmakta fayda var.

Ya kizlar benim kafama su bebisimin 1 hafta onde olmasi takildi neyine gore 1 hafta onde diyorlar acaba bir sorun olmaz demi boyle olmasi komsumuz haftasindan neden buyuk diye sordu bilmiyorum dedim doktor boyu uzun demisti ondan mi acaba
Bunu sıkıntı etme canim... Benimki de 3 gn.önde...arkadasimin da 1 hafta... Onunki de erke bu arada...sıkıntı değil bu merak etme... Sağlıklı bebisin

Arkadaslar iyi aksamlar benim bat hala gelmedi ve mide bulantilarim artiyor gene uzulmekten korkuyorum ya ne yapacagim bilmiom

aynen öyle bende öyle düşünüyorum canım ayyy çok sevindim bu doktorun böyle demesine şüküür yaaa en net bir cevap verdi....çarşamba sorcam doktora...bakalım o ne dicek zaten bende 2. kez aynı durumu yaşarsam sonu gelmeyen kürtajlar olmak istemiyorum canım ya...gerçekler ne ise onu söyleyip olup bitsin...

Eki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlesti masaAllah diyin kuzuma teyzelerionce oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
ben bişi gördüm eğer pipisiyse aman allahım

Ayyy koptummm deli kiz yaaaa
Maşallah kuzuya kocaman olmuş.ama bnce o pipi değil :) okadar pipimi olur minnacık bebede bereket tanrısı gibi gelişimi ileride die sıkıntı yapma canım.kimisininde 1 hafta geriden gelirmiş, bu durum döllenmeyle alakalıymış.erken döllenme olmuşsa 1 hafta önde gitmesi normal.

Canim o pipimi degilmi bilmiyorum ama bizim yaramaz bacaginj acip gosterdi bize doktorda baya bakti erkek dedi ..saglikli olsunda larssoncum bosver gerisini senin kontrolun ne zaman tatlim:) kizlar bu arada esimin arkadasinin esi dogum yapmis kiz demis doktor bunlara bi dogmus erkek bizede oyle bisey yapmasin bu bebisler

18 kasımda gidicem ben doktora ikili test için.inş cinsiyet konusunda birşeyler söyler dr.bende merak ediyorum doğrusu.ben 6-7 aylık olana kadar hiçbirşey almıcam bebişe.hem cinsiyet garanti olur hemde daha cok var doğuma.erkek dedi die sakın bişiler alma yavruya :) sonra elide patlar mavişler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…