Tamam pancarimanneciğine çokça katılıyorum kem göz diye bişey var sonuçta, maşallah ı çok gören var, sana maşallah elem tere fiş kem gözlerede şişşş, sen söyleme herşeyi herkese yok bulantın oldumu olmadımı sorarlar, bebek kaç kg oldu diye sorarlar, amannnn işte elin ağzı torba değil büzüp kapatamazsın, sen akışına cevap ver, hiç üstüne basma,gerekirse annen yanındayken annen cevap versin oralı bile olma yanniii
bat ınız geçtimi, yerleşme olabilir,herkeste farklı görünmekle beraber belki mide hassasiyeti erken belirti olabilir, kanda bakılıp önlem alınsa hani iğne falan yapıyorlarmış erken zamandaİyi akşamlar hanımlar
Biraz önce çok kötü midem bulandı ve afedersiniz çıkardım üstelik tuvalete gittim peçetede 1 damla kan vardı sol tarafımda da batma var ne oluyor anlamadım ?
malum oğlan annesi ağır oluurrrTamam pancarim
Cnm bat a daha çok var 25 yada 26 kasımbat ınız geçtimi, yerleşme olabilir,herkeste farklı görünmekle beraber belki mide hassasiyeti erken belirti olabilir, kanda bakılıp önlem alınsa hani iğne falan yapıyorlarmış erken zamanda
Oglan annesi diyonuz benim icimde kelebekler ucusuyormalum oğlan annesi ağır oluurrr
senin minnak kovalar o kelebekleriOglan annesi diyonuz benim icimde kelebekler ucusuyor
evet 15 gün varmış ama yum. zamanıda kan gelebiliyormuş bazı arkadaşlar söylemişti. kusma mide üşütmesi olabilir yani.kontrollü olmakta fayda var.Cnm bat a daha çok var 25 yada 26 kasım
Bilmiyorum ki bu kadar erken belirti olamaz herhalde ya offf
Bunu sıkıntı etme canim... Benimki de 3 gn.önde...arkadasimin da 1 hafta... Onunki de erke bu arada...sıkıntı değil bu merak etme... Sağlıklı bebisinYa kizlar benim kafama su bebisimin 1 hafta onde olmasi takildi neyine gore 1 hafta onde diyorlar acaba bir sorun olmaz demi boyle olmasi komsumuz haftasindan neden buyuk diye sordu bilmiyorum dedim doktor boyu uzun demisti ondan mi acaba
Hmm anladım cnm sağol olabilir üşütmüş olabilirimevet 15 gün varmış ama yum. zamanıda kan gelebiliyormuş bazı arkadaşlar söylemişti. kusma mide üşütmesi olabilir yani.kontrollü olmakta fayda var.
InsaAllah canim insaAllahBunu sıkıntı etme canim... Benimki de 3 gn.önde...arkadasimin da 1 hafta... Onunki de erke bu arada...sıkıntı değil bu merak etme... Sağlıklı bebisin
aynen öyle bende öyle düşünüyorum canım ayyy çok sevindim bu doktorun böyle demesine şüküür yaaa en net bir cevap verdi....çarşamba sorcam doktora...bakalım o ne dicek zaten bende 2. kez aynı durumu yaşarsam sonu gelmeyen kürtajlar olmak istemiyorum canım ya...gerçekler ne ise onu söyleyip olup bitsin...hayırlısı olsun bence uğraşıp hayal kırıklığı yaşamaktansa en güzel sorun olabilir mi var mı ne yapmak gerek onu bulmak allah hepimize doğru yolları geciktirmeden göstersin evlatlarımızı versin hayırlııyla rabbim :) bende öyle bakıyorum bir daha kimyasal yaşarsam allah korusun tüm testleri yaptırıp tedaviye gidicem gerisi rabbime kalmış :)rabbim çözümsüz dertler vermesin :)
ben bişi gördüm eğer pipisiyse aman allahımEki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlestimasaAllah diyin kuzuma teyzeleri once oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
Maşallah kuzuya kocaman olmuş.ama bnce o pipi değil :) okadar pipimi olur minnacık bebede bereket tanrısı gibiAyyy koptummm deli kiz yaaaa
Kız sen kaynanamı olucan şimdi maşallahOglan annesi diyonuz benim icimde kelebekler ucusuyor
amin aminSu mubarek ayda isteyen herkese nasip etsin insaAllah
Canim o pipimi degilmi bilmiyorum ama bizim yaramaz bacaginj acip gosterdi bize doktorda baya bakti erkek dedi ..saglikli olsunda larssoncum bosver gerisini senin kontrolun ne zaman tatlim:) kizlar bu arada esimin arkadasinin esi dogum yapmis kiz demis doktor bunlara bi dogmus erkek bizede oyle bisey yapmasin bu bebislerMaşallah kuzuya kocaman olmuş.ama bnce o pipi değil :) okadar pipimi olur minnacık bebede bereket tanrısı gibigelişimi ileride die sıkıntı yapma canım.kimisininde 1 hafta geriden gelirmiş, bu durum döllenmeyle alakalıymış.erken döllenme olmuşsa 1 hafta önde gitmesi normal.
Gelinler korksun bendenKız sen kaynanamı olucan şimdi maşallah
18 kasımda gidicem ben doktora ikili test için.inş cinsiyet konusunda birşeyler söyler dr.bende merak ediyorum doğrusu.ben 6-7 aylık olana kadar hiçbirşey almıcam bebişe.hem cinsiyet garanti olur hemde daha cok var doğuma.erkek dedi die sakın bişiler alma yavruya :) sonra elide patlar mavişler :))Canim o pipimi degilmi bilmiyorum ama bizim yaramaz bacaginj acip gosterdi bize doktorda baya bakti erkek dedi ..saglikli olsunda larssoncum bosver gerisini senin kontrolun ne zaman tatlim:) kizlar bu arada esimin arkadasinin esi dogum yapmis kiz demis doktor bunlara bi dogmus erkek bizede oyle bisey yapmasin bu bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?