- 20 Haziran 2012
- 5.024
- 4.344
- 448
kısır bir döngü, kilo alıyorsun adet olamıyorsun ,ilaç kullanıyorsun , ilacı bırakıyorsun vakit geçiyor yine adet olamıyorsun,benimde bildiğim bu durumdan müzdarip olanlar genelde kilo veriyorlar en azından makul kilolara iniyorlar umarım sende ciddi bi kilo sorunu yoktur... onun dışında annemin komşusu bi kızcağız vardı o zaman 24 yaşındaydı o da pco idi...1 yıl uğraştı en son klomen ve çatlatma ile hamile kaldı ayrıca soğan kürü de yapmıştı ama o devamlı doktor kontrolündeydi şimdi 2,5 yaşında bi oğlu var Allah bağışlasın...Sıkma canını senin tek yapman gereken düzenli doktor kontrolü ve sakin kafa
kırmızıları görene kadar ufakta olsa umut oluyo insanın içinde ama ....yüzümü ergen sivilceleri bastı resmen ince ince sinirim bozuldu ilaçlardan mıdrı nedir hormonlar alt üst oluyo tabi bu arada ara ara adet belirtileri yaşamaya başladım salı gününe kalmaz gibime geliyoSağol tatlım :) biliyorum zamanı var o yüzden hakkımızda hayırlı olan nasip olsun diyorum. Daha zamanı var canım senin umutt da var hem belki bebişin seninledir inşallah :) tek sığındığımız dua değil mi inşallah ettiğimiz dualar kabul olur.
ınsallah canım benımm ya dogarkende ınatlasıp gelmemıstı kac saatMaaşallah sena'mıza büyümüşüzKuzum Allah sana da kolaylık versin bi düzen oturtana kadar zorlanacaksın ama inşallah yakında uykularda düzene girecek
amınn canım ınsallah sızde hayırla kucagınıza alın ınsallah da topıkımızın bebıslerı artsınmaşallahh canım kızına ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah :)
kesinlikle zamanı var ama dilerim yakındır o zamanın gelmesi...etrafa kapa kendini... sevdiğin şeylerle uğraş... doktora düzzenli git, spor yap bak nasıl yoluna girecek herşey emin olkısır bir döngü, kilo alıyorsun adet olamıyorsun ,ilaç kullanıyorsun , ilacı bırakıyorsun vakit geçiyor yine adet olamıyorsun,
5 kilo verebilsem iyi olucak inşallah.
bende artık öyle istiyorum ya vallahi sıkıldım o kürlerden . folik asidi bile içmedim bu hafta. arınmak istiyorum.
kafam sakin anca insanlardan uzak durdukça oluyor. uff laf ediyorlar biliyorum ama ne yapayım. hep sorunlar, stresliler, üzüntülüler. kaldıramıyorum artık canım. ben 27 yaşındayım 3 yıl olacak evliliğim 4 ay sonra.
diyorum Rabbim daha vakti var demek ki. Allahım başka dertler kederler vermesin.
ınsallah canım benımm ya dogarkende ınatlasıp gelmemıstı kac saatAynı ınatlık devam edıyo e koc burcu etkısını gosterıyo heralde
kesinlikle zamanı var ama dilerim yakındır o zamanın gelmesi...etrafa kapa kendini... sevdiğin şeylerle uğraş... doktora düzzenli git, spor yap bak nasıl yoluna girecek herşey emin ol
kısır bir döngü, kilo alıyorsun adet olamıyorsun ,ilaç kullanıyorsun , ilacı bırakıyorsun vakit geçiyor yine adet olamıyorsun,
5 kilo verebilsem iyi olucak inşallah.
bende artık öyle istiyorum ya vallahi sıkıldım o kürlerden . folik asidi bile içmedim bu hafta. arınmak istiyorum.
kafam sakin anca insanlardan uzak durdukça oluyor. uff laf ediyorlar biliyorum ama ne yapayım. hep sorunlar, stresliler, üzüntülüler. kaldıramıyorum artık canım. ben 27 yaşındayım 3 yıl olacak evliliğim 4 ay sonra.
diyorum Rabbim daha vakti var demek ki. Allahım başka dertler kederler vermesin.
Mogami canim inşallah benim gibi bulantisiz rahat bir hamilelik geçirirsin canim kızımla sana bol bol dua edeceğiz:)
Canim benim seyrede bildinmi evim sahameyi ben tam olarak seyredemedim ama kendimi gordumınsallah canım benımm ya dogarkende ınatlasıp gelmemıstı kac saatAynı ınatlık devam edıyo e koc burcu etkısını gosterıyo heralde
evet canım pco, hayıt tohumu onu da biliyorum. sen nasıl uyguladın o nu canım. Amin cümlemiziiinnPko mu var cnm. Bende de var. Hayıt içmiştim biraz iyileşmişti azalmıştı kistler. Allah yardımcın olsun.
CanIm masallah 14.haftaya girmissin .nasil geçmiş zaman .nasılsın bebis nasil?mogişimmm güzelll anneeee taze hamişşş nasılsınn :)
Canimmmm nasilsinnnnn yaklasiyor bat zamanimizcanım yeni bat ne zaman eklim seni hazirana
canimmmmm yazini okumadan daha bende sana yazmıştım :) benimde baş agrim basladi kasık agrilarim arada hafiften vuruyor.bende salı olmadan adet olmaktan korkuyorum .24.günüm bugün.seninde 25 sanirim.itiraf ediyorum bende dayanamadim dun test yaptim.aksam cizgi goremedim.sabah baktigimda gozuma ışıkta hafif bir sey carpiyor gibi ama .testin golgrsi de olabilir.anlayacagin negatif. Salı günü gelsinnnnnnnnn kafayı yiyecegim :)Siyah00 canım nasılsın ...varmı belirtin falan ben salı gününe kalmadan adet olurum gibime geliyor ama olmazsam salı sabahı testlerimizle buradayız :)
Ewt öyle daha umut var. Benimde dün sivilce bastı yüzümü halbuki hiç çekirdek cips yemem dedim kesin olcam akşam da oldum zaten. hayırlısı be gülüm bizimkiler kaderde yazıldığı günü bekliyorkırmızıları görene kadar ufakta olsa umut oluyo insanın içinde ama ....yüzümü ergen sivilceleri bastı resmen ince ince sinirim bozuldu ilaçlardan mıdrı nedir hormonlar alt üst oluyo tabi bu arada ara ara adet belirtileri yaşamaya başladım salı gününe kalmaz gibime geliyo
o sonradan olan cizgi ben de 1 gün sonra görüyorum kafayı yedik resmen ....ama inşallah vardır bende öle kasık ağrısı falan yok ....hadi inşallah salı sabahı çift cizgili tetlerimizle burda oluruzcanimmmmm yazini okumadan daha bende sana yazmıştım :) benimde baş agrim basladi kasık agrilarim arada hafiften vuruyor.bende salı olmadan adet olmaktan korkuyorum .24.günüm bugün.seninde 25 sanirim.itiraf ediyorum bende dayanamadim dun test yaptim.aksam cizgi goremedim.sabah baktigimda gozuma ışıkta hafif bir sey carpiyor gibi ama .testin golgrsi de olabilir.anlayacagin negatif. Salı günü gelsinnnnnnnnn kafayı yiyecegim :)
evet canım kader neyse onu yaşayacağız bizimki tezcanlılıkEwt öyle daha umut var. Benimde dün sivilce bastı yüzümü halbuki hiç çekirdek cips yemem dedim kesin olcam akşam da oldum zaten. hayırlısı be gülüm bizimkiler kaderde yazıldığı günü bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?