2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kısır bir döngü, kilo alıyorsun adet olamıyorsun ,ilaç kullanıyorsun , ilacı bırakıyorsun vakit geçiyor yine adet olamıyorsun,
5 kilo verebilsem iyi olucak inşallah.
bende artık öyle istiyorum ya vallahi sıkıldım o kürlerden . folik asidi bile içmedim bu hafta. arınmak istiyorum.
kafam sakin anca insanlardan uzak durdukça oluyor. uff laf ediyorlar biliyorum ama ne yapayım. hep sorunlar, stresliler, üzüntülüler. kaldıramıyorum artık canım. ben 27 yaşındayım 3 yıl olacak evliliğim 4 ay sonra.
diyorum Rabbim daha vakti var demek ki. Allahım başka dertler kederler vermesin.

kırmızıları görene kadar ufakta olsa umut oluyo insanın içinde ama ....yüzümü ergen sivilceleri bastı resmen ince ince sinirim bozuldu ilaçlardan mıdrı nedir hormonlar alt üst oluyo tabi bu arada ara ara adet belirtileri yaşamaya başladım salı gününe kalmaz gibime geliyo

Siyah00 canım nasılsın ...varmı belirtin falan ben salı gününe kalmadan adet olurum gibime geliyor ama olmazsam salı sabahı testlerimizle buradayız :)

Maaşallah sena'mıza büyümüşüz Kuzum Allah sana da kolaylık versin bi düzen oturtana kadar zorlanacaksın ama inşallah yakında uykularda düzene girecek
ınsallah canım benımm ya dogarkende ınatlasıp gelmemıstı kac saat Aynı ınatlık devam edıyo e koc burcu etkısını gosterıyo heralde

kesinlikle zamanı var ama dilerim yakındır o zamanın gelmesi...etrafa kapa kendini... sevdiğin şeylerle uğraş... doktora düzzenli git, spor yap bak nasıl yoluna girecek herşey emin ol

kesinlikle zamanı var ama dilerim yakındır o zamanın gelmesi...etrafa kapa kendini... sevdiğin şeylerle uğraş... doktora düzzenli git, spor yap bak nasıl yoluna girecek herşey emin ol

inşallah canım inşallah yakındır.. bizler için:)
ben istiyorum güzel şeyler olsun. kafamı değiştiriyorum. atlatabildim , aşabildim , alışabildim
kendimi iyi hissediyorum . böyle devam etmeliyim.

Pko mu var cnm. Bende de var. Hayıt içmiştim biraz iyileşmişti azalmıştı kistler. Allah yardımcın olsun.

ınsallah canım benımm ya dogarkende ınatlasıp gelmemıstı kac saat Aynı ınatlık devam edıyo e koc burcu etkısını gosterıyo heralde
Canim benim seyrede bildinmi evim sahameyi ben tam olarak seyredemedim ama kendimi gordum kendimi kasmaktan cok kotu cikmisim

Siyah00 canım nasılsın ...varmı belirtin falan ben salı gününe kalmadan adet olurum gibime geliyor ama olmazsam salı sabahı testlerimizle buradayız :)
canimmmmm yazini okumadan daha bende sana yazmıştım :) benimde baş agrim basladi kasık agrilarim arada hafiften vuruyor.bende salı olmadan adet olmaktan korkuyorum .24.günüm bugün.seninde 25 sanirim.itiraf ediyorum bende dayanamadim dun test yaptim.aksam cizgi goremedim.sabah baktigimda gozuma ışıkta hafif bir sey carpiyor gibi ama .testin golgrsi de olabilir.anlayacagin negatif. Salı günü gelsinnnnnnnnn kafayı yiyecegim :)

Ewt öyle daha umut var. Benimde dün sivilce bastı yüzümü halbuki hiç çekirdek cips yemem dedim kesin olcam akşam da oldum zaten. hayırlısı be gülüm bizimkiler kaderde yazıldığı günü bekliyor

o sonradan olan cizgi ben de 1 gün sonra görüyorum kafayı yedik resmen ....ama inşallah vardır bende öle kasık ağrısı falan yok ....hadi inşallah salı sabahı çift cizgili tetlerimizle burda oluruz

Ewt öyle daha umut var. Benimde dün sivilce bastı yüzümü halbuki hiç çekirdek cips yemem dedim kesin olcam akşam da oldum zaten. hayırlısı be gülüm bizimkiler kaderde yazıldığı günü bekliyor
evet canım kader neyse onu yaşayacağız bizimki tezcanlılık ama olsun telasıda güzel ama bi yere kadar kafayı sıyırdık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…