Çoooktan oldum cnm.önümüzdeki perşembe yum günüm.
Amiiin cnm.allah bu güzel gecede dikeklerimizi bize verir inşaallahAmin inşallah canım benim allah razi olsun hepinizdende :) allahim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah minigin biran evvel gelir
Hayırlı olsun canım
canım benim selamlarCanimmm surekli giremiyorum hayirli olsum cok sevindim nickimi degistirdim ben bsrselimoglu.
Bende hamileyim 7+6 olduk allahim herkese nasip etsin nasilsin nasil gidiyo okudugma gore sende bnm gibi hivbir belirtin yokmus sanirim. Bunyemiz saglammis masallah :)
canım benim doktor kontrollerin oluyor mu ne diyorlargünaydın hanımlar, pco var bende.. ne adetim belli , ne kilom , ne psikolojim..
mogişimmm güzelll anneeee taze hamişşş nasılsınn :)canım benim doktor kontrollerin oluyor mu ne diyorlar
oluyor canım, dr um zayıflamamı, kafama takmamamı, bebek olayını düşünmememi söylüyor. ilaçsız adet olamıyorum en son 26 mart ta adet gördüm. haziran başında dr a gidicem artık.canım benim doktor kontrollerin oluyor mu ne diyorlar
canım yeni bat ne zaman eklim seni haziranaÇoooktan oldum cnm.önümüzdeki perşembe yum günüm.
benimde bildiğim bu durumdan müzdarip olanlar genelde kilo veriyorlar en azından makul kilolara iniyorlar umarım sende ciddi bi kilo sorunu yoktur... onun dışında annemin komşusu bi kızcağız vardı o zaman 24 yaşındaydı o da pco idi...1 yıl uğraştı en son klomen ve çatlatma ile hamile kaldı ayrıca soğan kürü de yapmıştı ama o devamlı doktor kontrolündeydi şimdi 2,5 yaşında bi oğlu var Allah bağışlasın...Sıkma canını senin tek yapman gereken düzenli doktor kontrolü ve sakin kafaoluyor canım, dr um zayıflamamı, kafama takmamamı, bebek olayını düşünmememi söylüyor. ilaçsız adet olamıyorum en son 26 mart ta adet gördüm. haziran başında dr a gidicem artık.
maşallahh canım kızına ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah :)nasılsınız kızlaarr? varmı guzel haberler.bizde sena hanımla ugrasip duruyoruz.uykuya dalamiyoruzz 7 saat ayakta oldugumuz oluyo dun 40imizda cikti ins artik duzene girer:) :) :)
maysum balım nasıl olayım hafif bi bel ağrısı dışında iyiyim okulla uğraşıyorum son 3 haftam kaldı bitse de kurtulsam kafasındayımmogişimmm güzelll anneeee taze hamişşş nasılsınn :)
Maaşallah sena'mıza büyümüşüznasılsınız kızlaarr? varmı guzel haberler.bizde sena hanımla ugrasip duruyoruz.uykuya dalamiyoruzz 7 saat ayakta oldugumuz oluyo dun 40imizda cikti ins artik duzene girer:) :) :)
az kalmışş tatlımm :) bizde iyiyiz minnakla bulantılar geçse daha da iyi olucaz inşallah :) ama eskiye nazaran azaldı bi gün iyi bi gün kötü . bebiklerimiz iyi olsunda varsın biz çekelim :)maysum balım nasıl olayım hafif bi bel ağrısı dışında iyiyim okulla uğraşıyorum son 3 haftam kaldı bitse de kurtulsam kafasındayımsen nasılsın minnak nasıl
Sağol tatlım :) biliyorum zamanı var o yüzden hakkımızda hayırlı olan nasip olsun diyorum. Daha zamanı var canım senin umutt da var hem belki bebişin seninledir inşallah :) tek sığındığımız dua değil mi inşallah ettiğimiz dualar kabul olur.amin canım ne güzel dua etmişsin ...üzülme allah en hayırlı zamanda nasip edecektir bebeğini canım bende peşinden gelirim az kaldı 4 gün daha var ......yapacak tek sey dua etmek başka elimizden gelen bişi yok yeni bat da yaz haziran a eklim
kaçıncı hafta başlamıştı bulantıların kuzumaz kalmışş tatlımm :) bizde iyiyiz minnakla bulantılar geçse daha da iyi olucaz inşallah :) ama eskiye nazaran azaldı bi gün iyi bi gün kötü . bebiklerimiz iyi olsunda varsın biz çekelim :)
Insallah canim amin :)Kuzum bu mübarek gecede Rabbim dualarını kabul etsin Allah daha fazla bekletmesin
Inşallah canım amin :)İnşallah canim benim duamizi yaptik geldik inşallah rabbimiz kabul etsin
Bence biz seninle aynı zamanda hamiş kalıcaz gibi geliyor bilmiyorum belki de yanılıyorumdur. Hayırlısı olsun canım.Çoooktan oldum cnm.önümüzdeki perşembe yum günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?