2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayırlı olsun canım

Canimmm surekli giremiyorum hayirli olsum cok sevindim nickimi degistirdim ben bsrselimoglu.
Bende hamileyim 7+6 olduk allahim herkese nasip etsin nasilsin nasil gidiyo okudugma gore sende bnm gibi hivbir belirtin yokmus sanirim. Bunyemiz saglammis masallah :)

canım benim selamlar çok teşekkür ederim nasip oldu nihayet Senin minnakta hayırlı olsun Allahım sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Hala bi belirti yok evet sadece bugün hafif bi bel ağrım var o kadar... umuyorum bizde sizin kadar büyüdüğümüzde yine olmaz bi belirtimiz Bünye hep böyle gitsin bacım

oluyor canım, dr um zayıflamamı, kafama takmamamı, bebek olayını düşünmememi söylüyor. ilaçsız adet olamıyorum en son 26 mart ta adet gördüm. haziran başında dr a gidicem artık.
benimde bildiğim bu durumdan müzdarip olanlar genelde kilo veriyorlar en azından makul kilolara iniyorlar umarım sende ciddi bi kilo sorunu yoktur... onun dışında annemin komşusu bi kızcağız vardı o zaman 24 yaşındaydı o da pco idi...1 yıl uğraştı en son klomen ve çatlatma ile hamile kaldı ayrıca soğan kürü de yapmıştı ama o devamlı doktor kontrolündeydi şimdi 2,5 yaşında bi oğlu var Allah bağışlasın...Sıkma canını senin tek yapman gereken düzenli doktor kontrolü ve sakin kafa

nasılsınız kızlaarr? varmı guzel haberler.bizde sena hanımla ugrasip duruyoruz.uykuya dalamiyoruzz 7 saat ayakta oldugumuz oluyo dun 40imizda cikti ins artik duzene girer:) :) :)
maşallahh canım kızına ismi çok güzel adıyla yaşasın inşallah :)

mogişimmm güzelll anneeee taze hamişşş nasılsınn :)
maysum balım nasıl olayım hafif bi bel ağrısı dışında iyiyim okulla uğraşıyorum son 3 haftam kaldı bitse de kurtulsam kafasındayım sen nasılsın minnak nasıl

nasılsınız kızlaarr? varmı guzel haberler.bizde sena hanımla ugrasip duruyoruz.uykuya dalamiyoruzz 7 saat ayakta oldugumuz oluyo dun 40imizda cikti ins artik duzene girer:) :) :)
Maaşallah sena'mıza büyümüşüz Kuzum Allah sana da kolaylık versin bi düzen oturtana kadar zorlanacaksın ama inşallah yakında uykularda düzene girecek

maysum balım nasıl olayım hafif bi bel ağrısı dışında iyiyim okulla uğraşıyorum son 3 haftam kaldı bitse de kurtulsam kafasındayım sen nasılsın minnak nasıl
az kalmışş tatlımm :) bizde iyiyiz minnakla bulantılar geçse daha da iyi olucaz inşallah :) ama eskiye nazaran azaldı bi gün iyi bi gün kötü . bebiklerimiz iyi olsunda varsın biz çekelim :)

Sağol tatlım :) biliyorum zamanı var o yüzden hakkımızda hayırlı olan nasip olsun diyorum. Daha zamanı var canım senin umutt da var hem belki bebişin seninledir inşallah :) tek sığındığımız dua değil mi inşallah ettiğimiz dualar kabul olur.

az kalmışş tatlımm :) bizde iyiyiz minnakla bulantılar geçse daha da iyi olucaz inşallah :) ama eskiye nazaran azaldı bi gün iyi bi gün kötü . bebiklerimiz iyi olsunda varsın biz çekelim :)
kaçıncı hafta başlamıştı bulantıların kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…