Versin artık ya. Böyle biz sıkıntı çekiyoruz. Belki gerek kalmaz hayırlı olan neyse o olsun. Ay inşallah evlilik yıl dönümünde mogiş gibi sende güzel haber alırsın ablacım :)İnşallah canım benim inşallah bugun citlattim ama konusacagiz hislerime gore verecek bellide olmaz ayy inşallah gerek kalmaz yumgunlerim ya minigim gelir haftaya evlilik yildonumumuz supriz olur belki esimede banada inşallah hayali bile guzel canim eslerimize supriz olsa miniklerimiz geliverse onlarda kurtulsa sikintidan :))
Canim netten bakarsin artik 2 45 de basliyordu ben bile tam ilarak izleyemedim calistigim icin artik nezaman seyrederim bilmiyorum bu gece dua gecesi ve tüm isteyenlere dua edecegim allahim kabul etsin inşallah sizin için yalvaracagim rabbimiz eSaat kaçtaydı cnm.kaçırdımmı
Canim allah kolaylik versin sen esinle konus birak ailesini ne dusunurlerse dusunsunler konusmadan once la havlr vela kuvvete illa billayil aleyyil azim oku cok oku sonrada ve icinden yetis ya faki ahmet diye duaet oyle icten etki tekrar tekrar soyle bunu ben iki defa yaptim gerceklesti kul sikisinca hizir aleyhisselam yetisirmis inşallah sanads yetisecek insallah bunu dene lutfen oyle guzel konuski bunlari okuyup yaptiktan sonra sana sadece tamam desin allahim insallah yuzunuzu guldurecek sen sabirli ol sakin patlama yapma insallah bikerede tamam diyecek ..canim benim kalbimde ve duamdasin bende sana cook dua edecegim allahim gonlundekini hayirli kilsin
Neymiş o dua bende okuyum :))
HAMİŞLER
Rabia91....................>8.Deneme ...........>
Sweet42...................>9. Deneme...........>
Betiboop..................>11. Deneme...........>
Okosale....................>13.Deneme............>
Maleficent_bs..........>17. Deneme............>
Mogami.....................>8.Deneme.............>
BAT
hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme..............>
arsinli..........................>19 Mayıs................>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
amin canım ne güzel dua etmişsin ...üzülme allah en hayırlı zamanda nasip edecektir bebeğini canım bende peşinden gelirim az kaldı 4 gün daha var ......yapacak tek sey dua etmek başka elimizden gelen bişi yok yeni bat da yaz haziran a eklimCanım biraz önce gösterdi kendini benim kırmızılar...
Allah ' ım sen büyüksün ol dersin oluverir. Senin kudretin sonsuz.
Şu mübarek gecede açtık elimizi büktük boyumuz u sen den af diliyor ve isteklerde bulunuyoruz.
bizim için hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eyle.
Hayırlı eş, hayırlı çocuk ver. Eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar. hayırlı komşu, hayırlı arkadaş ver ki ne arkamızdan konuşsun ne de iki yüzlü olsun kalbinde yalnız senin korkun ve senin sevgin olsun. Bizi kimseye muhtaç etme. Amin
Mutlu olacaksın ki vücudunda mutlu olsun sonra da gelsin minik mutluluklar canım benimAllah razı olsun mogamim :) pozıtıf enerjm geri geldi sayende..inşallah böyle rahat gecırırsın hamılelığını 9ay boyunca
Bulfum izledim cnm çok güzel olmuş mutfagın mutlulukla kullanın inşaallahCanim netten bakarsin artik 2 45 de basliyordu ben bile tam ilarak izleyemedim calistigim icin artik nezaman seyrederim bilmiyorum bu gece dua gecesi ve tüm isteyenlere dua edecegim allahim kabul etsin inşallah sizin için yalvaracagim rabbimiz e
Canıııııııııııııım İnşallah sende o güzel günde güzel bi haber alırsın dualarımdasınİnşallah canım benim inşallah bugun citlattim ama konusacagiz hislerime gore verecek bellide olmaz ayy inşallah gerek kalmaz yumgunlerim ya minigim gelir haftaya evlilik yildonumumuz supriz olur belki esimede banada inşallah hayali bile guzel canim eslerimize supriz olsa miniklerimiz geliverse onlarda kurtulsa sikintidan :))
Kuzum bu mübarek gecede Rabbim dualarını kabul etsin Allah daha fazla bekletmesinCanım biraz önce gösterdi kendini benim kırmızılar...
Allah ' ım sen büyüksün ol dersin oluverir. Senin kudretin sonsuz.
Şu mübarek gecede açtık elimizi büktük boyumuz u sen den af diliyor ve isteklerde bulunuyoruz.
bizim için hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eyle.
Hayırlı eş, hayırlı çocuk ver. Eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar. hayırlı komşu, hayırlı arkadaş ver ki ne arkamızdan konuşsun ne de iki yüzlü olsun kalbinde yalnız senin korkun ve senin sevgin olsun. Bizi kimseye muhtaç etme. Amin
Canı dogrumu goruyorum bebısmı gelıyo ayyyy com sevındım ben gelmeyelı ne guzel sehler olmus burda cok sevındım cok kendım gıbı sevındımKuzum bu mübarek gecede Rabbim dualarını kabul etsin Allah daha fazla bekletmesin
Kafa rahat olunca anlamadan geliveriyo minikler canm ne guzel oldu bak:) topik senlendi valla :)afroditiiiiiimm.... benim fıstık anne adayım Allah razı olsun nihayet bende başardım şu işi nasıl başardım orasını anlamadım ama
öyle oldu evet inşallah bu ay peşimizden bir sürü hamiş dolar topikKafa rahat olunca anlamadan geliveriyo minikler canm ne guzel oldu bak:) topik senlendi valla :)
uzuuuuuuuuuuuuuuummm doğru görüyorsun salı günü öğrendim tamda evlilik yıldönümümde... bugün 2. tahlilimi de yaptırdım 3136 çıktı daha kese ve kalbe gitmedim inşallah onlarda sorunsuz geçer... Rabbim nihayet nasip etti Allah razı olsun canım benim... minik paşa nasıl? sen nasılsın?Canı dogrumu goruyorum bebısmı gelıyo ayyyy com sevındım ben gelmeyelı ne guzel sehler olmus burda cok sevındım cok kendım gıbı sevındım
İnsallahhöyle oldu evet inşallah bu ay peşimizden bir sürü hamiş dolar topik
İnşallah canim benim duamizi yaptik geldik inşallah rabbimiz kabul etsinVersin artık ya. Böyle biz sıkıntı çekiyoruz. Belki gerek kalmaz hayırlı olan neyse o olsun. Ay inşallah evlilik yıl dönümünde mogiş gibi sende güzel haber alırsın ablacım :)
Amin inşallah canım benim allah razi olsun hepinizdende :) allahim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah minigin biran evvel gelirBulfum izledim cnm çok güzel olmuş mutfagın mutlulukla kullanın inşaallah
Canim benimm allah razi olsun rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin inşallahCanıııııııııııııım İnşallah sende o güzel günde güzel bi haber alırsın dualarımdasın
Canim benim minigini ozledik ben onu unutamiyorum o guzel minik yuzu gitmiyor aklimmdan o aklima gelince yuzum guluyor ve tekrar bu duyguyu yasamak tatmak istiyorum allahim nazarlardan korusun o minik ellerinden opuyorum mis kokulu bebegininCanı dogrumu goruyorum bebısmı gelıyo ayyyy com sevındım ben gelmeyelı ne guzel sehler olmus burda cok sevındım cok kendım gıbı sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?