2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Versin artık ya. Böyle biz sıkıntı çekiyoruz. Belki gerek kalmaz hayırlı olan neyse o olsun. Ay inşallah evlilik yıl dönümünde mogiş gibi sende güzel haber alırsın ablacım :)

Saat kaçtaydı cnm.kaçırdımmı
Canim netten bakarsin artik 2 45 de basliyordu ben bile tam ilarak izleyemedim calistigim icin artik nezaman seyrederim bilmiyorum bu gece dua gecesi ve tüm isteyenlere dua edecegim allahim kabul etsin inşallah sizin için yalvaracagim rabbimiz e

İşte bu msj da canım :) ayseygt1453 ablam sağolsun

Neymiş o dua bende okuyum :))

Sen adet oldun mu kaçırdım ?

Canım biraz önce gösterdi kendini benim kırmızılar...
Allah ' ım sen büyüksün ol dersin oluverir. Senin kudretin sonsuz.
Şu mübarek gecede açtık elimizi büktük boyumuz u sen den af diliyor ve isteklerde bulunuyoruz.
bizim için hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip eyle.
Hayırlı eş, hayırlı çocuk ver. Eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar. hayırlı komşu, hayırlı arkadaş ver ki ne arkamızdan konuşsun ne de iki yüzlü olsun kalbinde yalnız senin korkun ve senin sevgin olsun. Bizi kimseye muhtaç etme. Amin

amin canım ne güzel dua etmişsin ...üzülme allah en hayırlı zamanda nasip edecektir bebeğini canım bende peşinden gelirim az kaldı 4 gün daha var ......yapacak tek sey dua etmek başka elimizden gelen bişi yok yeni bat da yaz haziran a eklim

HAMİŞLER

Rabia91....................>8.Deneme ...........>
Sweet42...................>9. Deneme...........>
Betiboop..................>11. Deneme...........>
Okosale....................>13.Deneme............>
Maleficent_bs..........>17. Deneme............>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme..............>
arsinli..........................>19 Mayıs................>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme
eminebi..........................>12 Haziran............>10.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Allah razı olsun mogamim :) pozıtıf enerjm geri geldi sayende..inşallah böyle rahat gecırırsın hamılelığını 9ay boyunca
Mutlu olacaksın ki vücudunda mutlu olsun sonra da gelsin minik mutluluklar canım benim

Bulfum izledim cnm çok güzel olmuş mutfagın mutlulukla kullanın inşaallah

Canıııııııııııııım İnşallah sende o güzel günde güzel bi haber alırsın dualarımdasın

Kuzum bu mübarek gecede Rabbim dualarını kabul etsin Allah daha fazla bekletmesin

Canı dogrumu goruyorum bebısmı gelıyo ayyyy com sevındım ben gelmeyelı ne guzel sehler olmus burda cok sevındım cok kendım gıbı sevındım
uzuuuuuuuuuuuuuuummm doğru görüyorsun salı günü öğrendim tamda evlilik yıldönümümde... bugün 2. tahlilimi de yaptırdım 3136 çıktı daha kese ve kalbe gitmedim inşallah onlarda sorunsuz geçer... Rabbim nihayet nasip etti Allah razı olsun canım benim... minik paşa nasıl? sen nasılsın?

Canı dogrumu goruyorum bebısmı gelıyo ayyyy com sevındım ben gelmeyelı ne guzel sehler olmus burda cok sevındım cok kendım gıbı sevındım
Canim benim minigini ozledik ben onu unutamiyorum o guzel minik yuzu gitmiyor aklimmdan o aklima gelince yuzum guluyor ve tekrar bu duyguyu yasamak tatmak istiyorum allahim nazarlardan korusun o minik ellerinden opuyorum mis kokulu bebeginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…