Canim benm klomen bugun son p.tesi kontrole gidicem bakalim ne zaman vurulacagim o gunbelli olacak igneden once iliski yine gunasirimi olsun
Gerçekten az kaldı ya. Beşik ve puset kaldı sadece diğer şeyleri aldık çok şükür. Bir yikanip utulenecek onları da yaparım artık.Masallah nenuu bugunleride gorduk bin sukur rabbime az kakmiss saka fln hazirliklarini hizlandirirsin:)
Cnm bnmde 4 haziran 32 yada 33 deneme olcak ne kadar cok olduysa artk sayısını bile unuttumHAMİŞLER
Rabia91....................>8.Deneme ...........>
Sweet42...................>9. Deneme...........>
Betiboop..................>11. Deneme...........>
Okosale....................>13.Deneme............>
Maleficent_bs..........>17. Deneme............>
Mogami.....................>8.Deneme.............>
BAT
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme..............>
arsinli..........................>19 Mayıs................>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
hyb77.............................>4 Haziran..............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme
eminebi..........................>12 Haziran............>10.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
Günaydın canim nasılsın? Uyutmadi mi annesi?Günaydın bayanlar
evet canım pco, hayıt tohumu onu da biliyorum. sen nasıl uyguladın o nu canım. Amin cümlemiziiinn
Günaydın canim nasılsın? Uyutmadi mi annesi?
Canim çok sevindim inşallah bundan sonra daha iyi olursun inşallah gecen gun yazini okudum temizlik yapmissin hamile oldugunu bilmeden bende cesaret aldim bu yazindan rahat rahat temizligimi yapiyorum ..birde sen seyrettinmi evim sahane yi ben daha seyredemedim boluk bolcuk seyrettim boya badana temizlik hali yikama islerimiz olduğu için birde calisiyorum zaten bugunde babacigimin kurani var ne cabukta 40 geldi acayip yogunum aetik yutuptan seyredecegim bende evim sahaneyuGünaydın kizlar mutlu pazarlar..
Bi bucuk aydir kapisini acamadigim mutfagima girip esime kahvaltı hazirliycam süpriz, allahtan balkon var acikhava, adam da benlr birlikte perişan oldu baskalarinda yemek yemekten :))
Anne bebeği ogrenene kadar yaptığı hicbise zarar vernezmis bebise oyle okudum valla hem de ne temizlikti acisini cikardim iki aydir yatistayim :)Canim çok sevindim inşallah bundan sonra daha iyi olursun inşallah gecen gun yazini okudum temizlik yapmissin hamile oldugunu bilmeden bende cesaret aldim bu yazindan rahat rahat temizligimi yapiyorum ..birde sen seyrettinmi evim sahane yi ben daha seyredemedim boluk bolcuk seyrettim boya badana temizlik hali yikama islerimiz olduğu için birde calisiyorum zaten bugunde babacigimin kurani var ne cabukta 40 geldi acayip yogunum aetik yutuptan seyredecegim bende evim sahaneyu
cnmmm bnm erkek-kızTopiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek------ DOĞDU-----
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Petty ---------------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek
Larsson -----------> Erkek
Opra ---------------> Kız
Esra51 ------------> Kız
Rahis --------------> Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek
Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Abcdefcd ----------> Erkek -Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->
Tubaomur01 ----->
Afrodit26 --------->
Bebeem ------------>
Yarenim99 -------->
Lovely35 ----------->
Kaygılı ------------->
Fatmasa ----------->
Darkmore --------->
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp..........> Erkek
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>
kızlar bu listeyi ilk defa paylaşıyorum eksik hata varsa affola ....siz söyleyin ben düzelteyim
Ablacim ben yeni izleyebildim evimsahaneyi masallah sen cok gencsin 3. Cocugu istemekte haklisin :) seni dusununce aman ne guzel buyutmus 2 tane bi daha kucuk cocukla ugrasacak rahatina baksa diye geciriyodm ama sen 2 cocuk daha buyutrsun:)Canim çok sevindim inşallah bundan sonra daha iyi olursun inşallah gecen gun yazini okudum temizlik yapmissin hamile oldugunu bilmeden bende cesaret aldim bu yazindan rahat rahat temizligimi yapiyorum ..birde sen seyrettinmi evim sahane yi ben daha seyredemedim boluk bolcuk seyrettim boya badana temizlik hali yikama islerimiz olduğu için birde calisiyorum zaten bugunde babacigimin kurani var ne cabukta 40 geldi acayip yogunum aetik yutuptan seyredecegim bende evim sahaneyu
Canim diyeri halam edimin halasi ben sadece selim beyi karsilamada varim netten acarsan en basta gorursun ben cok heycanliydim bayada yansitmisim heyecani ..maşallah miniginde buyuyor annesi inşallah bundan sonra iyi olursun canim benimm :):):)Anne bebeği ogrenene kadar yaptığı hicbise zarar vernezmis bebise oyle okudum valla hem de ne temizlikti acisini cikardim iki aydir yatistayim :)
Okuldaydim ogretmenler odasina indim actim tv yi sonlarına yetistim ben de cok begendim gorumceni seni göremedim finaldeki iki bayandan biri sen miudin yoksa biri kv di digeri ?
Sağol canım benim allah razi olsun canim zaten ben buyuttum dersem yslan olur büyüğü 7 aylik ken ise devam ettim kucugu yedi aylikken ise devam ettim inşallah olursa minigim tadini cikarmak istiyorum kizlar buyudu artik buyugunun sevgilisi var kucugu genc kiz havasina girmis minigim gelirse evin havasida degisir mis gibi bebek kokusu sarar inşallah mutlulugumuz birkat daha artar nasip kismet olmasada kizlarimin cani sag olsun biz zaten hiv istemiyorduk biranda oldu esim olursa olsun dedi uc ay gecti olmayinca doktora gittim olur diye umut ediyorum dedi aradan uc ayda oyle gecti sonra bi baktim klomen verdi doktor oda kist yapti iki ayda oylr gecti sonrasi babacigim vefat etti onay bu 11.ayim ve yumurta tembelligi teshisi kondu ve iynr tedavisi dedi doktor buseferde sperm testi istedi esimde vermedi olursa kendiliginden olsun hangi ara bukadar zaman gecti anlamadim her seyde bir hayir var inşallah bundada bir hayir vardir hayirlisi allahtan zaman neyi gosterir bilmiyorum ...ama inşallah inşallah rabbimiz sana ve tüm isteyenlere nasip etsinAblacim ben yeni izleyebildim evimsahaneyi masallah sen cok gencsin 3. Cocugu istemekte haklisin :) seni dusununce aman ne guzel buyutmus 2 tane bi daha kucuk cocukla ugrasacak rahatina baksa diye geciriyodm ama sen 2 cocuk daha buyutrsun:)
Sen yine girebiliyosun kuzum ben hala adim atamiyorum buzdolabi acamiyorum fenalardayim anlayacagin disari da kahvalti yapiyoruz surekliGünaydın kizlar mutlu pazarlar..
Bi bucuk aydir kapisini acamadigim mutfagima girip esime kahvaltı hazirliycam süpriz, allahtan balkon var acikhava, adam da benlr birlikte perişan oldu baskalarinda yemek yemekten :))
böyle okuyunca bugünlerin kıymetini bilmek gerektiğini düşünüyorum nedenseSen yine girebiliyosun kuzum ben hala adim atamiyorum buzdolabi acamiyorum fenalardayim anlayacagin disari da kahvalti yapiyoruz surekliben su bile zor iciyom sudan tiksindim icince kusuyorum sen nasilsin cikariyomusun :'( ne zaman bitecekki bulantilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?