Evet cidden degil bendde her bulantidan sonra annem aklima geliyo surekli helal et annem diyorum seni uzduysem kirdiysam diye bi yandan seviniyorum en azindan melegim benimle diye bunada sukur en kisa zAmanda rabbim sizede nasip etsin insllahh ve bool bool yee 3 ay yiyemiyosun bisi :)böyle okuyunca bugünlerin kıymetini bilmek gerektiğini düşünüyorum nedenseinşallah gecer tez zamanda bulantıların canıımm anne olmak kolay değil tabi...yani heralde öyledir
canım al benden de o kadar ....salı gunü teste gerek kalmayacağa benziyo nasip kısmet artıkSiyetem canim ne var ne yok.bende belirtide kalmadi bugün. Nötr oldum.25.gün :)
Şu yarin bir geçse hayirlisiyla canım. Inşallah gelmezler ve cift cizgiyi görürüz.canım al benden de o kadar ....salı gunü teste gerek kalmayacağa benziyo nasip kısmet artık
Inşallah canım karşısına hayırlı biri çıkar ve çok mutlu olur. Ne güzel bende ablam olmasını çok isterdim her konuda bana destek olacak hep yanımda olacak ama ben ablayım daha çok. Olsun sizler varsınız sizleri seviyorum iyi ki varsınız :):):)Ahh canim benim teşekkür ederim çok sağol allah razi olsun ben fazla heycanliydim canim inşallah gorumcem bundan sonra daha iyi olacak biz hep beraberiz ben onu hic birskmam bana hep ablam olsa bukadar olmazdi diyor benim ablslarim var biz çok bagliyiz birbirimize surekli toplaniriz bir araya ama gorumcem onlardan daha ustun cunku biz hep beraberiz onun cektiklerini bende onunla yasadim inşallah rabbimiz hayirli biriyle tekrar evlenip mutlu olmasini nasip eder inşallah
Amin kuzum darisi size olacak insallahyine mi erkeklerin hükmüallah bağıslasın canım
Canım gulbikem Allah razı olsun geçen salı öğrendim henüz kese ve kalp için gitmedim bu cuma gidicem...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMogami canımmm hamileymişsin inan o kadar sevindim ki senin adına saglıcakla kucağına alırsın inşallah..
Canim benimm tabii ablan arkadaslariniz ablalarimizla paylasamadiklarimiz arkadasimizla paylasamadiklarimiz burda paylasip birbirimizi toparliyor sariyoruz ben sizin sayenizde daha iyi oldum esim ve siz heran yanimdasiniz o yuzden burayi sizi çok seviyorum iyiki varsiniz :):)Inşallah canım karşısına hayırlı biri çıkar ve çok mutlu olur. Ne güzel bende ablam olmasını çok isterdim her konuda bana destek olacak hep yanımda olacak ama ben ablayım daha çok. Olsun sizler varsınız sizleri seviyorum iyi ki varsınız :):):)
canım al benden de o kadar ....salı gunü teste gerek kalmayacağa benziyo nasip kısmet artık
Şu yarin bir geçse hayirlisiyla canım. Inşallah gelmezler ve cift cizgiyi görürüz.
bizde seni Ayşeeeemmm canım arkadaşımCanim benimm tabii ablan arkadaslariniz ablalarimizla paylasamadiklarimiz arkadasimizla paylasamadiklarimiz burda paylasip birbirimizi toparliyor sariyoruz ben sizin sayenizde daha iyi oldum esim ve siz heran yanimdasiniz o yuzden burayi sizi çok seviyorum iyiki varsiniz :):)
Ayy canim benimm allah razi olsun hepinizdendebizde seni Ayşeeeemmm canım arkadaşım
mogişim günaydın benim 8 de başladı bulantılarkaçıncı hafta başlamıştı bulantıların kuzum
inşallah bizde 3 hafta sonra öğrenicezz :)CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek-------DOĞDU-----
Asim ---------------> Kız-----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız----------DOĞDU-------
Petty ---------------> Kız-----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek-------DOĞDU------
Loafer -------------> Erkek
Larsson -----------> Erkek
Opra ---------------> Kız----------DOĞDU---------
Esra51 ------------> Kız
Rahis --------------> Kız---------DOĞDU----------
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek
Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Abcdefcd ----------> Erkek -Kız
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Fatmasa ----------->
Darkmore --------->
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp..........> Erkek
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>
anladım kuzum bende dua ediyorum başlayacaksa da 9 da başlasın diye.... peki senin hala devam ediyor mumogişim günaydın benim 8 de başladı bulantılar
AMİN..... Rabbim yardımcım olsun da bitsin şu 3 haftaAyy canim benimm allah razi olsun hepinizdendeminiginde sende allahimiza emanet olun inşallah biran evvel esinle kavusursun amin inşallah
ediyor canım ara ara bazı günler çok kötü bazı günler ehh işte geçmedi bi türlüanladım kuzum bende dua ediyorum başlayacaksa da 9 da başlasın diye.... peki senin hala devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?