2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek -------DOĞDU-----
Asim ---------------> Kız -----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU-------
Petty ---------------> Kız -----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Loafer -------------> Erkek
Larsson -----------> Erkek
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU---------

Esra51 ------------> Kız
Rahis --------------> Kız ---------DOĞDU----------
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Abcdefcd ----------> Erkek -Kız
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->
Tubaomur01 ----->
Afrodit26 --------->
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Fatmasa ----------->
Darkmore --------->
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp..........> Erkek
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Bi oglus da benden canm

YA GERÇEKTEN ÖYLE TATLIM BİZİM YARAMAZLAR GELENE KADAR BİZ DE HAL KALMAYACAK GİBİ :) NEYSE GEÇ OLSUN DA OLSUN BUNA DA ŞÜKÜR
öyle tabi vardır her şerde bir hayır .....belkide bizim göremediğimiz birçok şey vardır olmaması için bilemeyiz ki sadece dua edelim .hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı birer evlat nasip eder bize yaradan

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek -------DOĞDU-----
Asim ---------------> Kız -----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU-------
Petty ---------------> Kız -----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Loafer -------------> Erkek
Larsson -----------> Erkek
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU---------

Esra51 ------------> Kız
Rahis --------------> Kız ---------DOĞDU----------
Sırrıeyvan --------> Kız
Countryrose -----> Erkek
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Abcdefcd ----------> Erkek -Kız
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->
Tubaomur01 ----->
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Fatmasa ----------->
Darkmore --------->
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp..........> Erkek
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Canim diyeri halam edimin halasi ben sadece selim beyi karsilamada varim netten acarsan en basta gorursun ben cok heycanliydim bayada yansitmisim heyecani ..maşallah miniginde buyuyor annesi inşallah bundan sonra iyi olursun canim benimm :):):)
ayşeeeeeeeeeeeemmmm izledim bende.... İnsanın böyle kanlı canlı karşısında görmesi bi garip oluyo ama sen ne güzel hatunsun yaa... Çok beğendim seni çıtır bi hatunsun...Kızına da bayıldım Allah bağışlasın kaderleri hep güzel olsun...

Yalnız ben görümcene çok üzüldüm yaa gözlerim doldu umarım kaderi artık çok güzel olur Rabbim gözyaşı keder göstermez bir daha...

yine mi erkeklerin hükmü allah bağıslasın canım
hatun tubaomurle nesnesly de oğlan anası oluyormuş

dur ben araştırmaya devam edeyim buraya eklerim toptan eklersin

başka da yok hatun

Son düzenleme:
Öyle tabi kuzum vardır yaradan ın bir bildiği. Dua her kapıyı açar belki de eksik dua ediyoruz kim bilir olacağında olsun. Halam der ki "kızım bu günlerin tadını çıkar yarın peş peşe olur onların arkasında koşarken bi bakmışsın hayat su gibi akıp gitmiş stres yapma dua et bekle" der..

ayseygt1453 abla izledim bende maşallah maşallah tüüü tüüü tüüü çok çıtı pıtısın kibarsın çok beğendim seni :) görümcene üzüldüm inşallah bundan sonra yüzü hep güler rahat bi hayatı olur. Kv de genç duruyor ne yiyorsunuz siz ki bu kadar genç gösteriyorsunuz :):)

Sağol canım benim allah razi olsun. inşallah bundan sonra mutlu olur hakkimizda hayirlisi olsun ortada cocuk oldugu icin cocugunun babasi eve kapiya geliyor ve leş gibi tiner kokuyor madde bagimlisi dusunsene cocuk o kokuyu aldiginda babamin kokusu diyor allahim islah etsin bari cocugu icin iyi olsun en azindan artik yemegimizi rahat yiyoruz bildigin gibi degil o masadan yemek yemeden kalkiliyordu ben k v min felc beyin kanamasi gecirmesinden cok korkuyordum kadinin uzuntuden burnu kaniyordu allahimiza sukurler olsun inşallah bundan sonra daha iyi olacak ..bebegimde gelse evimizin havasi degisirdi rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ve rabbimiz tüm hamislerimizin bebegini kucagina almayi nasip etsin inşallah rabbimiz salih evlat olmalarini sagligiyla gelmeleri nasip etsin :):):)

Amin canım benim... Rabbim sana ve o kocaman güzel ailene küçük bi bebişle daha da fazla mutluluk nasip etsin....Allahım görümcenin o melek evladına da güzel bi kader nasip etsin... O çocuğa şöyle yürekten bi sarılasım öpüp koklayasım geldi sen benim yerime yap olur mu....

Ahh canim benim teşekkür ederim çok sağol allah razi olsun ben fazla heycanliydim canim inşallah gorumcem bundan sonra daha iyi olacak biz hep beraberiz ben onu hic birskmam bana hep ablam olsa bukadar olmazdi diyor benim ablslarim var biz çok bagliyiz birbirimize surekli toplaniriz bir araya ama gorumcem onlardan daha ustun cunku biz hep beraberiz onun cektiklerini bende onunla yasadim inşallah rabbimiz hayirli biriyle tekrar evlenip mutlu olmasini nasip eder inşallah

Canim optum sarildim o cocuk varya genc erkek misafir gelse o erkeklerin yanina dibine oturuyor ozaman baba eksikligini hissediyor herseyde dayisini esimi ornek aliyor dersini yapar gelir gosterir esimde ona afferim aslanima diyor cokta anneci anneside ayni sekil dun dogum gunuydu elimizden geldigince beraberiz ben yaz tatilinde bile onllarla gidiyorum inşallah bahti iyi olur

Kıyamam ben ateş parçası maaşallah ona... Rabbim bahtını güzel etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…