2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim ben 99 tane okudum rabbim hayirli saglikli evlatlar versin
Canım benim bende bugün senin için 1000 tane okudum 100 de salavat çektim senin niyetine peygamber efendimiz ulastirsin insallah ..insallah da minigin seninledir ayin 13 üne kadar her gün okuyacagim guzel haberlerini bekliyorum

:KK46::KK46::KK200:

İnşaAllah bu sene ilahiyat mezunu oldum canım. Malesef zor bir süreçten geçiyoruz. Eşim aylardir çalışmiyor. Kiralar birikti. Daha yeni çalişmaya başladi. Rabbim bu isinde muvaffak eylesin eşimi.hamilelikten önce ben çalışiyordum geçim sorunu yoktu. Ama şimdi çalişamiyorum. Banada bolca dua edin. Rabbim papatyamın rızkını bol eylesin.
canım inşallah rızkıyla gelir bebeğiniz, alllah açar bütün fırsat kapılarını size inşallah, zor bi sınav sonu aydınlık olsun..

Iyi cok sukur canim cabuk yoruluyorm kasik agrim ve uyku halim var onun haricinde iim canim sen nasilsin kuzucuk nasilmis renkli guzel oluyo net belli oluyo bebisss :)

Cokk normal bende bi gun cok enerjik bi gun cok yorgunum hala :) agrilari hic sorma genisliyoruzzz bakalim daha ne kadar genisleyecekkk bu catilarr :-) bulanti kismini bi atlatsan hayirlisiyla sonraaa ver elini keyifff:)

Canim benim masallah seninde minigin buyuyor cok sukur insallah sende minigini kucagina alacaksin ..ee isim buldunuzmu

Insallah ablacim insallah seninde en ugrastiran minigin 3 numara gelecek :) isim bulamadik o eski bu cok yeni su anlamli degil derken kararsiz kaldik simdilik biraktim dusunmeyi:)

maşallah paşama maşallah sağlıkla gelsin

bizde iyiyiz şükür birinci sınıfı atlattık arkadaşım evet tatil moduna girdik

Aminnn insallah:):) En zorlu sene gecti diye dusunuyorum yazin tadini oglusunla cikarirsiniz isten vakit kaldikca tabii:) bu yaz tatili cook ozluyorum amamalesef evdeyizzz artik bebise alisveris vs derken kendimize bu tarz eglence cikaricaz:)

Iyi gecti sweetim simdilik her sey yolunda dedi dr bundan sonrasini dusunmuyoruz dedi:) msizin nasil gidiyor ikili testi yaptirdin mi ?
ohh cok iyi keyfini surme vakti simdi :) evet canim ultrasyonda bir sorun gozukmedi sukurler olsun kkan tahlili sonucunuda artik cikinca bakicaz henuz belli degil

ohh cok iyi keyfini surme vakti simdi :) evet canim ultrasyonda bir sorun gozukmedi sukurler olsun kkan tahlili sonucunuda artik cikinca bakicaz henuz belli degil

Insallah oda iyi cikacak sonra rahat rahat tadini cikarr :) en kapsamlisi ikili cunku :)

Insallah ablacim insallah seninde en ugrastiran minigin 3 numara gelecek :) isim bulamadik o eski bu cok yeni su anlamli degil derken kararsiz kaldik simdilik biraktim dusunmeyi:)
Hayırlısı olsun sağlığıyla gelsin minigin insallah is isime kalsın tek:))
Benimde hayirlisiyla gelseydi minigin
İsim hazır
Muhammed ali eşim erkek olursa bu ismi istiyor kız olursa ben Zumra
Bi gelse hayirlisiyla rabbimiz tüm istenlere nasip etsin

Cokk normal bende bi gun cok enerjik bi gun cok yorgunum hala :) agrilari hic sorma genisliyoruzzz bakalim daha ne kadar genisleyecekkk bu catilarr :-) bulanti kismini bi atlatsan hayirlisiyla sonraaa ver elini keyifff:)
Eeee buyuyo oglusun yeri dar geliyo :) bulantim Allahtan daha cok degil insallah fazla olmz :) bulnti az olursa erkkmis cok olrsa kizmis topigin birinde gordum

yoprgunluk o haftalarda da mı devam edecek :( hep hasta gibi insan yaa allah resmen otur yorma kendini diye öyle hissettiriyo sanki,, yoksa duracağım yok mesela benim :)
bulursun sen güzel bi isim annesi bizim de erkek olursa can kız olursa deniz inşallah :)

Canım benim bende bugün senin için 1000 tane okudum 100 de salavat çektim senin niyetine peygamber efendimiz ulastirsin insallah ..insallah da minigin seninledir ayin 13 üne kadar her gün okuyacagim guzel haberlerini bekliyorum

:KK46::KK46::KK200:
Saolasin canim Allah razi olsun Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin Allahim hayirli saglikli evlatlar versin:KK200::KK15:

Eeee buyuyo oglusun yeri dar geliyo :) bulantim Allahtan daha cok degil insallah fazla olmz :) bulnti az olursa erkkmis cok olrsa kizmis topigin birinde gordum
Canım benim bulantim şükür hiç olmadı ve bebeğim kız kişiden kişiye değişiyor bence bu :) inşallah hiç bulantı yasamazsin sende

Benimde cok az bulantim oldu hic kusmadim bebisim kiz.sanirim biraz bunye meselesi cok takilmamak lazim.bugun komsumla konustum iki oglu var ikisinde de cok kotu olmus.

Back
X