2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benim bulantim şükür hiç olmadı ve bebeğim kız kişiden kişiye değişiyor bence bu :) inşallah hiç bulantı yasamazsin sende
Insallah canim bulantisiz atlatirim mutlaka kisiden kisiye degisiyodr :)
tesekkur ederizz canim darisi sana inşallah :) cimsiyeti ogreneceginiz gunler gelsin carcabuk :)
Ayyyy insallah canim o gjnler bi gelse bayram edicem:)
Benimde cok az bulantim oldu hic kusmadim bebisim kiz.sanirim biraz bunye meselesi cok takilmamak lazim.bugun komsumla konustum iki oglu var ikisinde de cok kotu olmus.
farkliik gosteriyodr tabii onemli olan zaten saglikli olmasi suan dusundugum tek sey kalp atisini duyup bebegimi gorebilecek miyim diger aci tecrubeden sonra cinsiyetn hic onemi yok :(

canım inşallah rızkıyla gelir bebeğiniz, alllah açar bütün fırsat kapılarını size inşallah, zor bi sınav sonu aydınlık olsun..
Amin amin Allah razı olsun canım.Rabbim cümlemizin yardimcisı olsun.

Kizlar bisi sorucam benim ellerim avuc iclerim cok sicak ve sicakliyorum acaba tutundugu icin olabilirmi siz yasadinizmi

HAMİŞLER:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Blummmm---------------> 12.Deneme ------------->:anneadayı::nazar:

BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme........>:KK64:
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Hyb77..............................>30 Haziran..........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek:nazar:--------DOĞDU------:KK36:
Asim ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Sweetamber ------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Petty ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK36:
Elf21 ---------------> Erkek :nazar:-------DOĞDU------:KK68:
Opra ---------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Rahis --------------> Kız :nazar:----------DOĞDU------:KK68:
Countryrose------->Erkek:nazar:--------DOĞDU-----:KK36:
9661----------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU-------:KK68:
Sırrıeyvan---------->Kız:nazar:----------DOĞDU-------:KK36:
Abcdefcd----------->Erkek-Kız:nazar::nazar:
Larsson------------>Erkek:nazar:
Loafer-------------->Erkek:nazar:
Esra51-------------->Kız:nazar:
Meleğim ----------> Erkek :nazar:
Meemure ---------> Kız :nazar:
Hanfendi ---------> Kız :nazar:
Sebebiumut ------> Erkek
:nazar:
Hilal ---------------> Erkek :nazar:
Eseslamazi -------> Erkek :nazar:
Zehsel -------------> Erkek :nazar:
Wuslt --------------> Kız
:nazar:
Elifbade -----------> Kız :nazar:
Nenuya ------------> Erkek :nazar:
Ysmn1096 -------->Kız:nazar:
Nesnesly ---------->Erkek:nazar:
Tubaomur01 ----->Erkek:nazar:
Afrodit26 --------->Erkek:nazar:
Bebeem ------------>Erkek:nazar:
Yarenim99 -------->Kız:nazar:
Lovely35 ----------->Kız:nazar:
Kaygılı ------------->Erkek:nazar:
Okosale ------------>Kız:nazar:
zzzzynpppp--------> Erkek:nazar:
Maysu--------------->Kız:nazar:
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>
Betiboop...............>
Mogami................>

hey millet ne var ne yok @KAYGILI büyüttün bebeği maşallah ekime bişi kalmadı @betiboop canım gectimi azda olsa bulantıların Mogami Mogami nerelerdesin bacım döndünmü istanbula 12 sinde mi bitiyodu dimi galiba heralde sanırsam :D ayseygt1453 ayseygt1453 canım nasılsın değerlendirebildiniz mi bu ayı bizim koskoca bi ayda 2 kez ilişki oldu maalesef memlekete gittim hemde yum günlerinde artık nasip kısmet ama pek umut yok bende

hey millet ne var ne yok @KAYGILI büyüttün bebeği maşallah ekime bişi kalmadı @betiboop canım gectimi azda olsa bulantıların Mogami Mogami nerelerdesin bacım döndünmü istanbula 12 sinde mi bitiyodu dimi galiba heralde sanırsam :KK70: ayseygt1453 ayseygt1453 canım nasılsın değerlendirebildiniz mi bu ayı bizim koskoca bi ayda 2 kez ilişki oldu maalesef memlekete gittim hemde yum günlerinde artık nasip kısmet ama pek umut yok bende
Canimmmm kimsecikler yok arada yaren falan giriyo ama devamli aktf degil maalesef mogmi ayin 6 sinda doncekti biseymi oldu acaba?bi seru iliskiyle hamis kalmazsn ama tek iliskiyle hamile kalirsin belli olmaz canim :)

hey millet ne var ne yok @KAYGILI büyüttün bebeği maşallah ekime bişi kalmadı @betiboop canım gectimi azda olsa bulantıların Mogami Mogami nerelerdesin bacım döndünmü istanbula 12 sinde mi bitiyodu dimi galiba heralde sanırsam :KK70: ayseygt1453 ayseygt1453 canım nasılsın değerlendirebildiniz mi bu ayı bizim koskoca bi ayda 2 kez ilişki oldu maalesef memlekete gittim hemde yum günlerinde artık nasip kısmet ama pek umut yok bende
Canim azaldi diyorum yine basliyo anlamadim ki bise :( benm de iki kerede olmustu canim inan olacagi varsa olur hem daha iyi kafani dagirmissinidr

Canimmmm kimsecikler yok arada yaren falan giriyo ama devamli aktf degil maalesef mogmi ayin 6 sinda doncekti biseymi oldu acaba?bi seru iliskiyle hamis kalmazsn ama tek iliskiyle hamile kalirsin belli olmaz canim :)
Ben buralardayım canim :) inşallah hic olmaz bulantin allah dusmanima vermesin derler ya oyle bise ; tek tesellisi icinde atan minicik bi kalp

Canım benim hayırlısı olsun yeterki rabbimiz ol desin bi defada bile olur hayırlısı allahtan olmadıysa bile önümüzdeki aya telafi edersin dualarimdasin rabbimize bol bol dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olsun diye birde birşey diyecektim su keçi boynuzunu yap diye ikiye üçe bölüp kaynatıp ballı suyunu esinle beraber icin bütün vucudun ihtiyacına iyi geliyormuş sen zaten esin ilacı bıraktı demiştim buay inşallah başlarsınız bende dualarimla sana destek olacağım allahım kabul etsin inşallah.... EE beni sorarsan dun 12. Gündü değerlendirdik yoğun akıntı geldi yumurta akı gibi bende dünden beri bugünde ddegrrlendireyim diyorum sonra gün aşırı bu haftayı tamamlarim ramaazandi derken adet gününü beklerim buarada da eşim test vermedi vermiyor bende iki gün önce eşime buay son dedim artik uyrasmiyorum hatta korunalim olcakmi diye beklemiyim dedim sadece dediki korunmaya gerek yok ozaman olmuyorsa ..adeti olunca artik pes ediyorum mucizemi beklemeyecegim hatta korunmak için gerekirse hap kullancam artik forumada mecburen veda edeceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben buralardayım canim :) inşallah hic olmaz bulantin allah dusmanima vermesin derler ya oyle bise ; tek tesellisi icinde atan minicik bi kalp
Insan evladi icin nelere katlaniyo dimi anne olmak boyle bisey heralde :)

Canım benim hayırlısı olsun yeterki rabbimiz ol desin bi defada bile olur hayırlısı allahtan olmadıysa bile önümüzdeki aya telafi edersin dualarimdasin rabbimize bol bol dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olsun diye birde birşey diyecektim su keçi boynuzunu yap diye ikiye üçe bölüp kaynatıp ballı suyunu esinle beraber icin bütün vucudun ihtiyacına iyi geliyormuş sen zaten esin ilacı bıraktı demiştim buay inşallah başlarsınız bende dualarimla sana destek olacağım allahım kabul etsin inşallah.... EE beni sorarsan dun 12. Gündü değerlendirdik yoğun akıntı geldi yumurta akı gibi bende dünden beri bugünde ddegrrlendireyim diyorum sonra gün aşırı bu haftayı tamamlarim ramaazandi derken adet gününü beklerim buarada da eşim test vermedi vermiyor bende iki gün önce eşime buay son dedim artik uyrasmiyorum hatta korunalim olcakmi diye beklemiyim dedim sadece dediki korunmaya gerek yok ozaman olmuyorsa ..adeti olunca artik pes ediyorum mucizemi beklemeyecegim hatta korunmak için gerekirse hap kullancam artik forumada mecburen veda edeceğim
ablam sana hak veriyorumAllah gunah yazmasin ama insanin canina tak ediyo bazen ve herseyden uzaklasmak istiyosnamaadet olduktn snra yeni bi umut yeseriyo icinde hakkinda hayirlisi olsun ablam senn dualarinin hakkini odeyemeyiz insallah bbn de senin icinettigim dualar kabl olur ve bebisin gelir bu ay

Aynen kaygılım hazırda bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek kızım galiba çok beklemez benim kız 29 haftadan beri ters dönmüşnormal doğum pozuzyonda ddoktorun aceleci bu kız demişti bakalım
Hazirda bekliyorsunuz sanirim:) allah kolaylik versin hanfendimmm bugunlerini de gordukk bebisi gormeye az kaldi hayirlisiyla :) simdilik normal dogum mu bekliyoruz

ablam sana hak veriyorumAllah gunah yazmasin ama insanin canina tak ediyo bazen ve herseyden uzaklasmak istiyosnamaadet olduktn snra yeni bi umut yeseriyo icinde hakkinda hayirlisi olsun ablam senn dualarinin hakkini odeyemeyiz insallah bbn de senin icinettigim dualar kabl olur ve bebisin gelir bu ay
Amin inşallah canım benim inşallah allah razi olsun çok sağol bir yıl olacak tedavide yaptirmadigima gore biyerde dur demeliyim esimlede konuştum zaten üstünde bile durmadı buda beni kahretti o korunmasada ben kararliyim korunma kararı verdim hayırlısı boyleymis demekki hep hayirliysa olsun diye dua ettim iyiki sizi tanıdım allahım bebeğinizin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım benim inşallah allah razi olsun çok sağol bir yıl olacak tedavide yaptirmadigima gore biyerde dur demeliyim esimlede konuştum zaten üstünde bile durmadı buda beni kahretti o korunmasada ben kararliyim korunma kararı verdim hayırlısı boyleymis demekki hep hayirliysa olsun diye dua ettim iyiki sizi tanıdım allahım bebeğinizin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Olurna birak ablacm olmuyosa da vardr bunda da bi hayir mutlaka.esler hem cok istiyo hem de caba goatermiyolar bizi anlayan sadece hemcinsimiz bu konuda :( insallah Allahim nasip edr de evladin gobusune gelir :)

Cnm hap kullanıp hormonlarını bozma aylarca düzeltemezsin.rahim filmi falan çektirsen bşr faydası olmazmı acaba.

evet canım eskisi gibi yoğun değil herkes hamile genelde haklı olarak artık girmiyolar .....hımm mogiş dersleriyle uğraşırdır belki umarım kötü bişi yoktur....hayırlısı olsun inşallah

Back
X