2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benim hayırlısı olsun yeterki rabbimiz ol desin bi defada bile olur hayırlısı allahtan olmadıysa bile önümüzdeki aya telafi edersin dualarimdasin rabbimize bol bol dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olsun diye birde birşey diyecektim su keçi boynuzunu yap diye ikiye üçe bölüp kaynatıp ballı suyunu esinle beraber icin bütün vucudun ihtiyacına iyi geliyormuş sen zaten esin ilacı bıraktı demiştim buay inşallah başlarsınız bende dualarimla sana destek olacağım allahım kabul etsin inşallah.... EE beni sorarsan dun 12. Gündü değerlendirdik yoğun akıntı geldi yumurta akı gibi bende dünden beri bugünde ddegrrlendireyim diyorum sonra gün aşırı bu haftayı tamamlarim ramaazandi derken adet gününü beklerim buarada da eşim test vermedi vermiyor bende iki gün önce eşime buay son dedim artik uyrasmiyorum hatta korunalim olcakmi diye beklemiyim dedim sadece dediki korunmaya gerek yok ozaman olmuyorsa ..adeti olunca artik pes ediyorum mucizemi beklemeyecegim hatta korunmak için gerekirse hap kullancam artik forumada mecburen veda edeceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun
canım yaptım ben o keçiboynuzu küründen neler yapmadımki artık bunaldım bırakmışım her birini öle şeylerle uğraşınca insan daha cok stres oluyo kabullendim artık doğal yolla olmayacağını ramazan gecsin fındık toplama işi, de bi bitsin sonra artık aşılama yaptıracağız mecburen inşallah gerek kalmaz :) ....gün aşırı değerlendir canım boş gecirme senin çocukların var allah bağışlasın yine olur kafaya takma inşallah eşinde test vermeyi kabul eder

evet canım eskisi gibi yoğun değil herkes hamile genelde haklı olarak artık girmiyolar .....hımm mogiş dersleriyle uğraşırdır belki umarım kötü bişi yoktur....hayırlısı olsun inşallah
Insallah canim gelsede merakimiz gecse ben bide elisa__ elisa__ yi merk ediyorum

Canım benim hayırlısı olsun yeterki rabbimiz ol desin bi defada bile olur hayırlısı allahtan olmadıysa bile önümüzdeki aya telafi edersin dualarimdasin rabbimize bol bol dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olsun diye birde birşey diyecektim su keçi boynuzunu yap diye ikiye üçe bölüp kaynatıp ballı suyunu esinle beraber icin bütün vucudun ihtiyacına iyi geliyormuş sen zaten esin ilacı bıraktı demiştim buay inşallah başlarsınız bende dualarimla sana destek olacağım allahım kabul etsin inşallah.... EE beni sorarsan dun 12. Gündü değerlendirdik yoğun akıntı geldi yumurta akı gibi bende dünden beri bugünde ddegrrlendireyim diyorum sonra gün aşırı bu haftayı tamamlarim ramaazandi derken adet gününü beklerim buarada da eşim test vermedi vermiyor bende iki gün önce eşime buay son dedim artik uyrasmiyorum hatta korunalim olcakmi diye beklemiyim dedim sadece dediki korunmaya gerek yok ozaman olmuyorsa ..adeti olunca artik pes ediyorum mucizemi beklemeyecegim hatta korunmak için gerekirse hap kullancam artik forumada mecburen veda edeceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun
Bence korunma. Oluruna birak. Vardır vakti zamani. Ben her hastaneye gittiğimde hep senelerce çocugu olmayipta 46-50 yaşinda hamile olanlari gördüm. İnşaAllah sende mogami gibi bize sürpriz yapacaksın.

yoprgunluk o haftalarda da mı devam edecek :KK43: hep hasta gibi insan yaa allah resmen otur yorma kendini diye öyle hissettiriyo sanki,, yoksa duracağım yok mesela benim :)
bulursun sen güzel bi isim annesi bizim de erkek olursa can kız olursa deniz inşallah :)
betiiiicimmm nerelerdesinn kuzum :) bence senin de kız olacak bak görrr :) nasıl bebiş iyi mi maşallah nasıl büyüdünüz:) bulantılar devammı bende azaldı sadece hala tam geçmedi mide yanması da öyle :KK43: Lovely35 Lovely35 onunda baya sürmüştü diye hatırlıyorum.geçer inşaallahh tamamiyle

hey millet ne var ne yok MINIKKUS1 MINIKKUS1 büyüttün bebeği maşallah ekime bişi kalmadı @betiboop canım gectimi azda olsa bulantıların @Mogami nerelerdesin bacım döndünmü istanbula 12 sinde mi bitiyodu dimi galiba heralde sanırsam :KK70: @ayseygt1453 canım nasılsın değerlendirebildiniz mi bu ayı bizim koskoca bi ayda 2 kez ilişki oldu maalesef memlekete gittim hemde yum günlerinde artık nasip kısmet ama pek umut yok bende
inanmazsın ama benimde yum günü öncesi 2 kere oldu sonra eşim şehir dışına çıktı 10 gün yoktu geldiğinde de yum falan bitmişti ama 3 gün yaşayan kahraman sprem yaptı yapacağını :) Allahtan ümit kesilmez.rabbim mucizesini yaşatsın sana :)

betiiiicimmm nerelerdesinn kuzum :) bence senin de kız olacak bak görrr :) nasıl bebiş iyi mi maşallah nasıl büyüdünüz:) bulantılar devammı bende azaldı sadece hala tam geçmedi mide yanması da öyle :KK43: Lovely35 Lovely35 onunda baya sürmüştü diye hatırlıyorum.geçer inşaallahh tamamiyle

Aynen benimki nerdeyse 5 ay sürdü. :KK43: Neyseki şimdilerde daha iyiyim. 6. ay bitiyor nerdeyse çok şükür.

inanmazsın ama benimde yum günü öncesi 2 kere oldu sonra eşim şehir dışına çıktı 10 gün yoktu geldiğinde de yum falan bitmişti ama 3 gün yaşayan kahraman sprem yaptı yapacağını :) Allahtan ümit kesilmez.rabbim mucizesini yaşatsın sana :)
amin canım inşallah bende isteyen herkeste yaşar bu duyguyu .....ama umut yüklü değilim yüklenmektende korkuyorum o yüzden doktora gitmeyi bıraktım ilaçları kürleri eşim bıraktı .....böle sanki kafam daha rahat....olmayacağını bilince daha bi sakin oluyo insan :(

Hayırlısı olsun sağlığıyla gelsin minigin insallah is isime kalsın tek:))
Benimde hayirlisiyla gelseydi minigin
İsim hazır
Muhammed ali eşim erkek olursa bu ismi istiyor kız olursa ben Zumra
Bi gelse hayirlisiyla rabbimiz tüm istenlere nasip etsin

Insallah cok guzel isimleri insallah nasip olur agir isim koymayin diyorlar bi seyler bi seyler herkes bi sey diyor iste :)

yoprgunluk o haftalarda da mı devam edecek :KK43: hep hasta gibi insan yaa allah resmen otur yorma kendini diye öyle hissettiriyo sanki,, yoksa duracağım yok mesela benim :)
bulursun sen güzel bi isim annesi bizim de erkek olursa can kız olursa deniz inşallah :)

Iki isimde cok guzelll:) yok yok yorgunluk gidecek enerjik olacaksin mesela dun supurge yaptim yemek yaptim az utu camasir astim vsvs ama bugun yorgunum bi an cok enerjik bi an degil oyle oluyor bende :)

Aynen kaygılım hazırda bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek kızım galiba çok beklemez benim kız 29 haftadan beri ters dönmüşnormal doğum pozuzyonda ddoktorun aceleci bu kız demişti bakalım

Hadi hayirlisi heyecanli valla:) rabbim bir avazda kurtarsin bizimki 24te donmus dedi dr ama 40a kadar daha degisir pozisyonu sanirim:)

:-):-) sagol arsinlimm birine karar versek iyiydi siz ne koyacaksiniz ?
şu an için neye karar verdin isim konusunda.....kız bizim çocuğumuz yokki doğmamış cocuğa don biçmek gibi bişi isime karar vermek ama bi ara babasının ismini koymak istiyodum mustafa oğlu mustafa tabi çoçuk olacak hem erkek olacak ooo bissürü iş :)

şu an için neye karar verdin isim konusunda.....kız bizim çocuğumuz yokki doğmamış cocuğa don biçmek gibi bişi isime karar vermek ama bi ara babasının ismini koymak istiyodum mustafa oğlu mustafa tabi çoçuk olacak hem erkek olacak ooo bissürü iş :)

Bizde karar veremedik dayimin adi mustafa oyle olmasa ben bile dusundum guzel isim:) belki aklinda biseyler vardir dedim dogmamis ama allahin izniyle dogacak :) artik hic dusunmeden kafaniza gore zevkle calisin bence :)

Bizde karar veremedik dayimin adi mustafa oyle olmasa ben bile dusundum guzel isim:) belki aklinda biseyler vardir dedim dogmamis ama allahin izniyle dogacak :) artik hic dusunmeden kafaniza gore zevkle calisin bence :)
en azından aşılama yaptırmayı düşündüğümüz ekim kasım tarihine kadar dediğin gibi zevkine takılıyoruz bu ay bile yum döneminde memlekete gitmişim haberim yok ....allah hayırlısını nasip etsin hepimize

Canim sinavim vardi yemekhane ye geldim bi corba icerim diye sonavda nasil zor durdum cikarmamak icin :( bebisi 23 unde gorcez inşallah cinsiyetle beraber bana hep erkek gibi geliyo ama kiz olsun daha ne :) sen isim ne dusunuyosun canim devam tabi bu sabah ilk defa da basdonmesi yasadim gecti gececek derkeb bi de bu cikmasa bari :(

Back
X