- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
canım yaptım ben o keçiboynuzu küründen neler yapmadımki artık bunaldım bırakmışım her birini öle şeylerle uğraşınca insan daha cok stres oluyo kabullendim artık doğal yolla olmayacağını ramazan gecsin fındık toplama işi, de bi bitsin sonra artık aşılama yaptıracağız mecburen inşallah gerek kalmaz :) ....gün aşırı değerlendir canım boş gecirme senin çocukların var allah bağışlasın yine olur kafaya takma inşallah eşinde test vermeyi kabul ederCanım benim hayırlısı olsun yeterki rabbimiz ol desin bi defada bile olur hayırlısı allahtan olmadıysa bile önümüzdeki aya telafi edersin dualarimdasin rabbimize bol bol dua ediyorum tüm isteyenlere nasip olsun diye birde birşey diyecektim su keçi boynuzunu yap diye ikiye üçe bölüp kaynatıp ballı suyunu esinle beraber icin bütün vucudun ihtiyacına iyi geliyormuş sen zaten esin ilacı bıraktı demiştim buay inşallah başlarsınız bende dualarimla sana destek olacağım allahım kabul etsin inşallah.... EE beni sorarsan dun 12. Gündü değerlendirdik yoğun akıntı geldi yumurta akı gibi bende dünden beri bugünde ddegrrlendireyim diyorum sonra gün aşırı bu haftayı tamamlarim ramaazandi derken adet gününü beklerim buarada da eşim test vermedi vermiyor bende iki gün önce eşime buay son dedim artik uyrasmiyorum hatta korunalim olcakmi diye beklemiyim dedim sadece dediki korunmaya gerek yok ozaman olmuyorsa ..adeti olunca artik pes ediyorum mucizemi beklemeyecegim hatta korunmak için gerekirse hap kullancam artik forumada mecburen veda edeceğim
Hakkımızda hayırlısı olsun