2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

D
Kaygilim bu sabah tartildim 1 kilo daha gitmiş oldu mu 6 cuma 3 ay bitiyo 6 kiloyla hayırlısı bakalim senin ne alemde kilo

Daha ne olsun alirsin alirsin 6aydan sonra ama bebek yeterince beslenir insallah ben 73 cikiyordum ilk 5.haftamda fln tartildigimda sonra 71lere indi simdi 75 :) 6ayda basladigim kiloya 2 kilo koydum diyelim :) son 3.5ay kaldi 6 7 kilo daha alirsam 81le doguma girerim hayirlisiyla depresyona girmem insallah :)

Benimde cok olmadi bulantim :) ama bulantilarim 11.haftada basladi haberin olsunn :)
Oooo baya gec baslamış senın bakalım benm ne zaman baslıycak ayyyy bebegım benmle olsunda varsın bulantım olsun :) ben erkek olursa Yekta ıstıyorum :)

HAMİŞLER

Blummmm---------------> 12.Deneme ------------->

BAT

Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme........>
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Hyb77..............................>30 Haziran..........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU-------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU-------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU-------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU-------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-------
9661----------------->Kız-----------DOĞDU-------
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Meleğim ----------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>
Betiboop...............>
Mogami................>

Pamukkar pamugu prenses zulal geldi cok sukurr rabbim anali babali saglikla mutluluka buyutsun insallah annesinin sutu bol olsun cuk cuk emsinnn zulal:):) cok sukur gozun aydin esmam
Allahim razi olsun kaygılım...

Hepiniz bir avazda Dogurun miniklerinizi.:)
Bütün topic en kısa zamanda hamis kalsın inşaAllah...dualarimiz karşılıklı..

25 baya erken ama o haftalarda küçük olduğu için sürekli pozisyon değiştirebilir Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerimize
Hadi hayirlisi heyecanli valla:) rabbim bir avazda kurtarsin bizimki 24te donmus dedi dr ama 40a kadar daha degisir pozisyonu sanirim:)

Esma deme öyle ben çoook korkuyorum özellikle dikişlerden korkuyorum sancı nasıl birşey bilmiyorum ama sancıdan çok dikişim çok olur diye korkuyorum
Ama bol bol dinlen doğum esnasında çok enerji gerekecek...sancilari çekerken çok enerji harcıyorsun, bitkin düşersin canim... Dinlenmeye bak az kalmış bak kuzum..

Esmam hayirli olsun minigin kucagina almissin darisi bizlere insallah normal dogum mu olfu canim bende normal dusunuyorum
Allah razı olsun bitanemm...normal oldu canim , istiyorsan güzel tatlim, inşaAllah en kolayindan olur doğumun...haziran annelerinde doğum hikâyeleri konum var orda paylaştım doğum hikayemi
sende sağlıkla kucağına al inşaAllah canimm...

Esma deme öyle ben çoook korkuyorum özellikle dikişlerden korkuyorum sancı nasıl birşey bilmiyorum ama sancıdan çok dikişim çok olur diye korkuyorum
Son Sancilar fena bisey..:) ama herkese göre değişir canim, aci eşiğine bağlı tabii...

Dikişlerden korkma benim de var baya dikişim, iç daha fazla.. dış 6 olmalı en fazla... Üstüne oturamiyorsun, ama gün geçtikçe düzeliyor...bugun 5.gündü elhamdülillah daha rahatım..
her dikiş gibi bu da iyilesecek Allahın izniyle...:)

Sancılarda zordur muhakkak ama ne bilim bebek doğar doğmaz bütün ağrı sancı bitiyor ama dikiş nerden Baksan bir ayı buluyormuş tamamen iyileşmesi esma bide suni sancı çok daha fena oluyormuş sana suni sancı verdiler mi bide unutmadan zulal bebeğimiz nasıl ke benziyo gözler ne renk çünkü yanlış hatırlamıyorsan sen renkli gözlüydün amma soru sordum

Canım haziran anneleri topiğinde yazdım ama yinede tekrr yazayım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini güzel gelinimi kokla op benim yerime ve en kısa zamanda foto bekliyoruz

canim zorlarsa 1 hafta zorluyo dikişya oda oturup kalkarken.ki kisiden kisiye degisiyo.beni okadr zorlamadi bile. ben aldim suniyi:) kendi sancın gibi olmuyomuş tabi.yani kendi sancinda dinlenmeye vaktn oluyormus sancı arasi ama sunide buna pek bi vakit yok:) sonuc olarak ikisindede cok yorgun dusuyosunki son safhalarda degl konusmak elini kıpırdatmaya halin olmuyo. en son butun enerjnle ıkınıyosun ki iste sana butun yorgunlugunu unuttran mucize karşında :) :) oyüzden korkma cennet ayaklar altina boşa serilmemiş anlıyosun...

zülal bebişide görmek istiyoruzz :) sütün geldimi canim.bide sarılık falan çıkmadı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…