2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayy rahisim ne güzel anlatmışsın bende hayırlısıyla bebeğimi kicağıma alıp burada anlatmak nasip olur artık bide sancı sırasında en doğru nefes al ver şekli nasıl ne tavsiye edersin benim nefesin çok çabuk tıkanıyo

canim sanci basladignda derın bir nefes alıp yavas yavas veriyosun.bide sanci biterken derin nefes aliyosun yavas yavaş veriyosun.sonra dinlenme vakti (tabi kendi sancınsa) bu sırada cok hızlı alıp verirsen kendi yorarsn.zaten bitkin dusuyosun sonra ıkınmaya halin kalmaz. ıkınma anindada karın solunumu yapiosun derin bi nefes al çeneyi goguse daya ve ııı seklinde asagi it:) bebegi asagı itmeye odaklan :) ıkınmak cırlamak degildir öle demişti doktorum bana.nezaman ıkıncm die dusunrdum ben ama ohis geliyomuş:) sancının vurmasi gibi bi ıkınma hissi geliyo (buyuk tuvaletini yaparmış gibi)ıkınıyosun sonra gidio o his dinlenme vakti.tekrar geliyo tekrar ıkın falan.7dkda 3ıkınmayla geldi benim prensesmde :)

Evet o bulantilar bebek bulantisi canin sagolsun diyor insan :) yektati bende begeniyorum isim listemde vardi :)hayirlisiyla gelsinn bebisimz :)

Kişiden kişiye göre değişiyordur dikiş meselesi de gözünde büyütme canim..ya karnında ya oranda illa olacak dikiş :)))

Yok suni sanci almadim kendi sancimla dogurdum ben canim o yüzden bilemem :)

Zülal iyi elhamdülillah ,büyüyor gün geçtikçe dün gobus düştü hamd olsun, resim ekleyecegim bugun nasipse canimm:)
Gözleri mavi bu arada :)

Canım haziran anneleri topiğinde yazdım ama yinede tekrr yazayım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini güzel gelinimi kokla op benim yerime ve en kısa zamanda foto bekliyoruz
Canim beniiimm... Allah razı olsun elifim..bugun gelin resmi ekleyecegim nsipse..:)
Bizde sizi öpüyoruz çokça :)

Gelelim doğum hikayeme...:) 05.06.2015 Saat; 05:50

38+3 tük Kiii eşimle bir gün öncesinden köye Kayinvalidemlere gitmiştik temiz köy havası iyi gelir diye, nitekim iyi geldi, ertesi gün döndugumuzde 17:30 civarı nişanim geldi.. başta nişan mi emin olamadım..fakat kahverengi lekelenmem devam edince emin oldum.. sancılarım sadece sinek isitici gibiydi o esnada.. ilk doğum acemiliği olunca hastaneye gidelim dedik..
Baktılar ki açılmam 1 cmmis.. daha yolun uzun ,hele ki ilk gebelik ne zaman gelir bebek belli değil dediler eve gönderdiler...
Gece yatıp uyudum sabah 4 buçukta sancilarimin seviyesi bir tık artmış ve düzene girmişlerdi 5 ila 8 dakikada bir gelip yarım dakika sürüp gidiyorlardı...
Ben 5 dakikada bir gelince yine hastane yoluna düştüm...fakat sancinin açılmanin olması için en az 1 dakika sürmesi gerekiyormus..tekrar eve gittik :))

Aksam yine 17:00 sularında sancilarim değişiklik göstermeye başladı.. bir tık daha arttı.. artık inlemeye başlamıştım.. eşime bu ne kadar sürecek böyle demeye başlamıştim.. sancilarim artık 45 saniye sürüyor 5 dakikada bir geliyordu.. esim bu aşamada çok yardımcı oldu, sürekli masaj yapıyordu.. gece 2 ye kadar evde bu şekilde sanci çektim..artık sancilarim 3 dakikada bir 1 dakika süreliğine gelince ve dayanılmaz boyuta ulaşınca hadi gidelim dedik ve yola çıktık, yolda suyum geldi, hastanede açılmami kontrol ettiler ki 3 cmmis... Çok sukur 3 saatte 8 cme ulaştı.. ama o 3 saat ömrümden ömür gitti..o kadar canim yanıyordu ki çok yorgun düştüm çığlık atmaktan , annemi de dövmüşum azcik :))
Sanci aralarında hep bir ayık bir baygindim... O 3 saat oyle geçti, ve sonunda doğumhaneye alındım... 2 ikinmada yaparsın dedi ebe , hamd olsun 3 ikinmada 10 dakikada doğdu kizim Zülal... 2.900 ,48 cm ...
İçimden çıktığında inanamadim... Gözlerini açmış bakiniyordu yavrum, Yüzüne gözüne baktım.. getirip göğsüme yatirdilar inanılmaz bir duyguydu.. :))

O esnada bana dikiş atılıyordu...iç dikişim hayli var ,dışta da en fazla 6 dir..
Ben dikis atılırken hissettim ve o da acı verdi :) ama geçti gitti elhamdülillah... Şu anda dikişlerimden dolayı hala popomun üstüne oturamasam da günden gune daha iyi oluyor elhamdülillah..:)

Bu da benim hikayemdi.. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin :)

Tatlım hamiş misin sen tebrik ederim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Tesekkur ederim canm Allah razi olsu sukur geldi minigim ama telas var keseyi yrn gorcz sonra kalp atisi insallah bu kez guzel olur her sey sen nasilsin?

Y ysmn1096 amin canim benimm... Sizde sağlıkla kavvusun esma kızınıza :))

blummmm amiiin teyzesi çok sagol.. senin yavru da sağlıkla büyüsün :)

rahis canim amin çok sağol.. :)

Lovely35 görmüştüm tatlim yazdığını çok teşekkür ederim , çok sagol Caniim:)

eminebi öyle tatlim, Rabbkm en kısa zamanda sizlere de nasip etsinn.. :)

Amin canim insallah :)

Inşallah canım benim :) amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…