- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
canim zorlarsa 1 hafta zorluyo dikişya oda oturup kalkarken.ki kisiden kisiye degisiyo.beni okadr zorlamadi bile. ben aldim suniyi:) kendi sancın gibi olmuyomuş tabi.yani kendi sancinda dinlenmeye vaktn oluyormus sancı arasi ama sunide buna pek bi vakit yok:) sonuc olarak ikisindede cok yorgun dusuyosunki son safhalarda degl konusmak elini kıpırdatmaya halin olmuyo. en son butun enerjnle ıkınıyosun ki iste sana butun yorgunlugunu unuttran mucize karşında :) :) oyüzden korkma cennet ayaklar altina boşa serilmemiş anlıyosun...
canim sanci basladignda derın bir nefes alıp yavas yavas veriyosun.bide sanci biterken derin nefes aliyosun yavas yavaş veriyosun.sonra dinlenme vakti (tabi kendi sancınsa) bu sırada cok hızlı alıp verirsen kendi yorarsn.zaten bitkin dusuyosun sonra ıkınmaya halin kalmaz. ıkınma anindada karın solunumu yapiosun derin bi nefes al çeneyi goguse daya ve ııı seklinde asagi it:) bebegi asagı itmeye odaklan :) ıkınmak cırlamak degildir öle demişti doktorum bana.nezaman ıkıncm die dusunrdum ben ama ohis geliyomuş:) sancının vurmasi gibi bi ıkınma hissi geliyo (buyuk tuvaletini yaparmış gibi)ıkınıyosun sonra gidio o his dinlenme vakti.tekrar geliyo tekrar ıkın falan.7dkda 3ıkınmayla geldi benim prensesmde :)Ayy rahisim ne güzel anlatmışsın bende hayırlısıyla bebeğimi kicağıma alıp burada anlatmak nasip olur artık bide sancı sırasında en doğru nefes al ver şekli nasıl ne tavsiye edersin benim nefesin çok çabuk tıkanıyo
Allahim razi olsun kaygılım...
Hepiniz bir avazda Dogurun miniklerinizi.:)
Bütün topic en kısa zamanda hamis kalsın inşaAllah...dualarimiz karşılıklı..
Kişiden kişiye göre değişiyordur dikiş meselesi de gözünde büyütme canim..ya karnında ya oranda illa olacak dikiş :)))Sancılarda zordur muhakkak ama ne bilim bebek doğar doğmaz bütün ağrı sancı bitiyor ama dikiş nerden Baksan bir ayı buluyormuş tamamen iyileşmesi esma bide suni sancı çok daha fena oluyormuş sana suni sancı verdiler mi bide unutmadan zulal bebeğimiz nasıl ke benziyo gözler ne renk çünkü yanlış hatırlamıyorsan sen renkli gözlüydün amma soru sordum
Canim beniiimm... Allah razı olsun elifim..bugun gelin resmi ekleyecegim nsipse..:)Canım haziran anneleri topiğinde yazdım ama yinede tekrr yazayım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini güzel gelinimi kokla op benim yerime ve en kısa zamanda foto bekliyoruz
Hamd olsun sütum geliyor canim.. sarılık olmadık sukur...resim eklerim birazdan...:)zülal bebişide görmek istiyoruzz :) sütün geldimi canim.bide sarılık falan çıkmadı inşallah
Anlattım ama buraya yazmadım..Insallah esmam nasil oldu merak ediyorum anlattin mi ben kacirdim mi
Esmaa canim maşallah subhanallah yavruna çok tatlı bir bebek rabbim bahtini kaderini güzel eylesin sağlıkla büyüt inşallah yavrunu :)benim minik prensesim :)
maaşAllah bekler teyzeleriii :)
Masallah zulalimizeee ayyy ne guzel bi bebek Allah bagislasin esmam :) kendi gibi guz3l olsun bahtidabenim minik prensesim :)
oyyy masallah sana mıs kokuluuuubenim minik prensesim :)
benim minik prensesim :)
Maşallah maşallah 41 kere maşallah canım güle güle büyüt çok tatlı kuzucuk mis kokuludur şimdi :)benim minik prensesim :)
Tatlım hamiş misin sen tebrik ederim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Masallah zulalimizeee ayyy ne guzel bi bebek Allah bagislasin esmam :) kendi gibi guz3l olsun bahtida
Tesekkur ederim canm Allah razi olsu sukur geldi minigim ama telas var keseyi yrn gorcz sonra kalp atisi insallah bu kez guzel olur her sey sen nasilsin?Tatlım hamiş misin sen tebrik ederim çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin canim insallah :)Y ysmn1096 amin canim benimm... Sizde sağlıkla kavvusun esma kızınıza :))
blummmm amiiin teyzesi çok sagol.. senin yavru da sağlıkla büyüsün :)
rahis canim amin çok sağol.. :)
Lovely35 görmüştüm tatlim yazdığını çok teşekkür ederim , çok sagol Caniim:)
eminebi öyle tatlim, Rabbkm en kısa zamanda sizlere de nasip etsinn.. :)
Inşallah canım benim :) aminY ysmn1096 amin canim benimm... Sizde sağlıkla kavvusun esma kızınıza :))
blummmm amiiin teyzesi çok sagol.. senin yavru da sağlıkla büyüsün :)
rahis canim amin çok sağol.. :)
Lovely35 görmüştüm tatlim yazdığını çok teşekkür ederim , çok sagol Caniim:)
eminebi öyle tatlim, Rabbkm en kısa zamanda sizlere de nasip etsinn.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?