2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

SirriEyvan canım bebeğin çot tatlı maaşallah allah nazarlardan korusun insallah ....doğum hikayende güzel normal doğum için cesaret verici valla inşallah tez vakitte iyileşir dikişlerinde
Amin canim benimm...

Gerçekten tek zorlayıcı yani dikişler oldu benim için..umarım iyileşirler en kısa sürede:)

Ah ablam, bunalıma girme, guzel olacak her şey inşaAllah..

Allah razi olsun canim benim ..insallah seninde olacak ben inaniyprum rabbimiz tez zamanda nasip etsin iinşallah zaten kesimde olursa olsun dediya bende olacaksa doktor tedavi dedi ozaman tedaviyi kabul etsin istiyorum olmiycaksada beklemiyim diyorum beray regli yi görünce uzulmek istemiyorum enazindan bi test verip iğne tedavisini olsam oazsa yine olmasin asila tüp bebek yaptiralim demiyorumki diyorum doktorla konuşmaya gideyim bakalim ne diyecek ilk doktor la goruseyim tahlillerime gore son fikir alayim hayirlisi allahtan

OTE="SirriEyvan, post: 41352814, member: 483632"]Ah ablam, bunalıma girme, guzel olacak her şey inşaAllah..[/QUOTE]
Kiz senin takvimin duruyor minigin zulalimiz masil sen nasilsin inşallah iyisinizdir :)

İnşallah canim benim inşallah hayirlisi allahtan son kez doktorumla konusacagim son durumum ne belki klomemle devam eder kafam çok karisik cumartesi gunu son kararimi verecegim ya tedavi esim test vetecek ys klomen der ikiayda oyle denerim yada korunup noktayi koyariz son olarak doktorum ne diyecek bakacagim yarenim99, post: 41330318, member: 626461"]Bence korunma. Oluruna birak. Vardır vakti zamani. Ben her hastaneye gittiğimde hep senelerce çocugu olmayipta 46-50 yaşinda hamile olanlari gördüm. İnşaAllah sende mogami gibi bize sürpriz yapacaksın.[/QUOTE]
İnsallah

Amin canimm...evet yarıyı geçmişsin az kaldı inşaAllah sende prensesine kavuşacaksin:)
Amin amin. Göbüş bûyûdü artık. Bende hayirlısıyla sağsalım dogurşamda bağrima bassam. Duygulandim dogum hikayeni okurken

İnsallah[/QUOTE]
Ben inanıyorumki hiç ummadiğın bir anda olacak bi-iznillah.vakıa suresi okumaya başla istersen. Biraz zor ve zahmetli ama Rabbimin izniyle hacetin gerçekleşiyor. 41gün boyunca vakıa okuyacaksin. Ama kurallari var. 1.gün 1tane 2.gün 2tane 3.gün 3tane derken 41inci gün 41tane vakıa okuyacaksın. Vakıalara başlamadan önce 100kere estagfirullah çek. Ve niyetini al. Bismillah de başla

Sağol canim benim bende simdi hergun ya varis ..ya bariu ..ya musavvir ..ya mute kebbir ..ya evvel ...allahumme ya evvel ... Ve rabbi heb li mines salihin hergun cekiyorum ayriyeten besmele serif yazdi Komşum arapça el yazisi birde salati tuncine yazdi cevsen yaptik boynua taktim ayriyettende rabbi heb li mines salihin 41 kisiye okuttuk birinin duasi tudar diye ve hatirlarsan cumartesi gunude 1900 tane baska bisey okudum buay boyle gecti geciyor allahim kabul etsin buayi atlatayim insallah da senin dediginide uygularim kafam karisik doktor meselesinden bi gidip goruseyim de bakalim sonuc ne olacak tekrar tesekkur ederim benim dusunceli arkadasim allah razi olsun E="yarenim99, post: 41353167, member: 626461"]İnsallah[/QUOTE]
Ben inanıyorumki hiç ummadiğın bir anda olacak bi-iznillah.vakıa suresi okumaya başla istersen. Biraz zor ve zahmetli ama Rabbimin izniyle hacetin gerçekleşiyor. 41gün boyunca vakıa okuyacaksin. Ama kurallari var. 1.gün 1tane 2.gün 2tane 3.gün 3tane derken 41inci gün 41tane vakıa okuyacaksın. Vakıalara başlamadan önce 100kere estagfirullah çek. Ve niyetini al. Bismillah de başla[/QUOTE]
Sagol

Sagol elifiimm , siz nasılsınız?:)
Canim galiba bizimki kolik 3 4 gundur aksam 7 gibi baslayip gece 1 e kadar suren aglama krizlerimiz oluyor memeyi bile almiyor o anda elektrik supurgesi sesi actigimda sakinlesiyor 3.ayin bitimine kadar devam eden biseymis Rabbim yardimcimiz olsun

Ayy ne guzel ne guzel masallah canım e artık kanalda tabı heran gelebılır. Beklıyoruz senıı mınık kızz hayırla gel ınsallahhh

Canim galiba bizimki kolik 3 4 gundur aksam 7 gibi baslayip gece 1 e kadar suren aglama krizlerimiz oluyor memeyi bile almiyor o anda elektrik supurgesi sesi actigimda sakinlesiyor 3.ayin bitimine kadar devam eden biseymis Rabbim yardimcimiz olsun
Allah yardımcınız olsun canımm

BACILAR BİZ GELDİK :)

Bayadır giremiyordum ama şu formasyon bitsin diye bekledim... Neyse ki bitti evime geldim bugünde kontrolüm vardı aşkitomun kalp atışlarını duyduk 8+3 itibariyle... Tek sıkıntım en büyük sıkıntım gastrit ona da nexium verdi doktorum...

Sizde ne var ne yok daha geçmişe bakmadım hemen bi bakayım canlarım

Hoşgeldin canim canimiza okudu bu sınavlar neyse ki bitti cok şükür :)
Gastrit nasil bise bilmiyorum ama inşallah ilac fayda eder, kalp atisi da tamamsa büyüsün artık minnos guzelce :)

Umutsuz umutsuz gezerken guzel haber gelmesin senden kiz :) yumurtlama ne zaman oldu az kalmis adete neden olmasin
bilmiyorum canım bu ay ovu testi falan yapmadım muhtemel yumurtlama dönemindede evde yoktum zaten bide bu ağrılar bi haftadır var ki adetime de 12 gün falan var ....inşallah kötü bişi yoktur

1 haftadır göğüslerim ainşallah ..l değmiyo resmen ama adet veya bebek falan değil sanırım cünkü daha henüz adetimin 23. günü
Hayirlisi olsun insallahta bebisten olsun :) hayirli haberlerini aliriz insallah..benimde bu hafta yum Günlerim çok calistik çok yiprandim esim dedikiyollaya bildiğim kadar ileri attim :) tabiki rabbimiz bilir olderse olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…