2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen öle yapıyorum canım da şu soğuk pres keçiboynuzu pekmezini buralarda bi araştırım bakim normal harnup pekmezi yiyo ama başkada dediğin gibi eylül ayına kadar böle bırakıcam bu kruger testi diyolar o morfolojiye burda yapılmıyormuş ankara ya göndermeleri gerekiyormuş laborant öyle söylemiş eşime 4 gün perhiz yap gel demiş ama bi fırsat bulup gidemiyoki tam perhiz süresi doluyo bi aksilik cıkıyo herşey sanki planlı gibi bi garip haller

harnup keçiboynuzu demek zaten kuzum... bulabilirsen doğalını bulup yedir... aksilik dediğin şeyler kaderdir kuzum demek ki böyle olması gerekiyormuş tevekkülü bırakma olur mu bitanem senin miniğinin de zamanı gelecek annesi

Yaptim hemsom malesef negatif umutlarimi cope attim yenileri icin toparlanmaya calisiyorum
Kıyamam yaa... Kuzum asla zayıf düşmüyorsun asla herşey güzel olacak bundan emin ol ha evet belki bu olmadı ama diğerinde olacağına inan inan ki olsun... Biraz zahmetli olacak ama OLACAK... Sen güçlü dur yeter bitanem

Saol canim benim hepiniz oyle guzel yureklisiniz hic tanimadan dualar ettiniz insallah Allahim bekletmez guc verir yeniden Allah hepinizden razi olsun

bacılarımm selamm ben geldim.şehir dışndaydm 5 gündür giremedim.herkeste herşey yolundadır inşallahh...
Hoşgeldin bende seni merak ediyordum inşallah iyisindir duayı okuyan bildinmi merak ediyorum istersen yardim ederim okumana fırsatın oldumu okumana haberlerini bekliyorum

Hoşgeldin bende seni merak ediyordum inşallah iyisindir duayı okuyan bildinmi merak ediyorum istersen yardim ederim okumana fırsatın oldumu okumana haberlerini bekliyorum
şu an devam ediyorum okumaya ha gayret btircem diye uğraşıyorum canım yardım edebilecek durumdaysan sevnrm walla :)

Ozaman bende başlayalım okunmaya ne kadar okudun eksigin nekadar
1000 okudum devam ediyorum canım ne kadar okuyablrsen sen ben ona göre eksiği tamamlarm dün gece geldk memlekettrydk bugünde işlerm vardı ondan geçe kaldm.bide şuna başladım ondan bitirmeye çlşyorum.

19 gece arka arka ya okunur. *-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir *-Kibleye karsi oturarak *-Niyet edilir * 21 defa Selavatu selam okunur * 1 adet Fatiha *3 adet Ihlas * 15 adet Ayetul Kursi * 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim

* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur

*ALLAHA sukredilir

Canım bende bu hafta ya varis
Ya bariu yamusavvir ya Mutekebbir allahumme ya evvel ve rabbi heb li mines salihin okudum
Şimdi senin için 300 tane başlıyorum okuyacagim ve bitince mj atarim allahım kabul etsin inşallah

Canım bende bu hafta ya varis
Ya bariu yamusavvir ya Mutekebbir allahumme ya evvel ve rabbi heb li mines salihin okudum
Şimdi senin için 300 tane başlıyorum okuyacagim ve bitince mj atarim allahım kabul etsin inşallah
amin canım rabbim senden razı olsun sende böyle yetiştrmen gerekrse söyle seve seve okurum rabbim hepimznkini kabul etsn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…