aynen öle yapıyorum canım da şu soğuk pres keçiboynuzu pekmezini buralarda bi araştırım bakim normal harnup pekmezi yiyo ama başkada dediğin gibi eylül ayına kadar böle bırakıcam bu kruger testi diyolar o morfolojiye burda yapılmıyormuş ankara ya göndermeleri gerekiyormuş laborant öyle söylemiş eşime 4 gün perhiz yap gel demiş ama bi fırsat bulup gidemiyoki tam perhiz süresi doluyo bi aksilik cıkıyo herşey sanki planlı gibi bi garip hallerbalım siz zaten sperm için tedavi gördüğünüz halde harekette çok iyi gelişmeler olmadı bunu da yazsaydın keşke... onun dışında morfoloji önemli... sizin yaptırdığınız merkez çok iyi bakmamış demek ki... testte 3 şeye bakıyor doktorlar sayı hız morfoloji... bunlardan biri eksik olursa doktor tekrarlatır testi...
hani dedin ya eylüle kadar rahat takılıcam diye bence de öyle yap... bu arada eşin için doğal yapım keçiboynuzu pekmezi bul kuzum onu yesin sadece... sende ilişkilerde sadece akıntına dikkat et o kadar akıntının arttığı günlerde ilişkin olsun... sadece bu iki duruma dikkat et gerisini salla gitsin
harnup keçiboynuzu demek zaten kuzum... bulabilirsen doğalını bulup yedir... aksilik dediğin şeyler kaderdir kuzum demek ki böyle olması gerekiyormuş tevekkülü bırakma olur mu bitanem senin miniğinin de zamanı gelecek annesiaynen öle yapıyorum canım da şu soğuk pres keçiboynuzu pekmezini buralarda bi araştırım bakim normal harnup pekmezi yiyo ama başkada dediğin gibi eylül ayına kadar böle bırakıcam bu kruger testi diyolar o morfolojiye burda yapılmıyormuş ankara ya göndermeleri gerekiyormuş laborant öyle söylemiş eşime 4 gün perhiz yap gel demiş ama bi fırsat bulup gidemiyoki tam perhiz süresi doluyo bi aksilik cıkıyo herşey sanki planlı gibi bi garip haller
Yaptim hemsom malesef negatifhemşom nasılsın merak ettim seni test yaptırdın mı balım güzel haberlerle gel inşallah
Kıyamam yaa... Kuzum asla zayıf düşmüyorsun asla herşey güzel olacak bundan emin ol ha evet belki bu olmadı ama diğerinde olacağına inan inan ki olsun... Biraz zahmetli olacak ama OLACAK... Sen güçlü dur yeter bitanemYaptim hemsom malesef negatifumutlarimi cope attim yenileri icin toparlanmaya calisiyorum
Saol canim benim hepiniz oyle guzel yureklisiniz hic tanimadan dualar ettiniz insallah Allahim bekletmez guc verir yeniden Allah hepinizden razi olsunKıyamam yaa... Kuzum asla zayıf düşmüyorsun asla herşey güzel olacak bundan emin ol ha evet belki bu olmadı ama diğerinde olacağına inan inan ki olsun... Biraz zahmetli olacak ama OLACAK... Sen güçlü dur yeter bitanem
Helal sana toparlan canım benim inşallah yeni umutlar ve bebegin gelecek canım benim hayirlisiyla gelsin miniginYaptim hemsom malesef negatifumutlarimi cope attim yenileri icin toparlanmaya calisiyorum
Amin saol canimm insallah sende kavus evladinaHelal sana toparlan canım benim inşallah yeni umutlar ve bebegin gelecek canım benim hayirlisiyla gelsin minigin
sen de kavusacaksın Allahın ıznıyle ınsallah umutlarını topladıgında olacak yenıden cnm dua edıyorum senın ıcınAmin saol canimm insallah sende kavus evladina
Saol canim benim insallah Allah dualarimiz kabul eder Allah hepinizden razi oosubsen de kavusacaksın Allahın ıznıyle ınsallah umutlarını topladıgında olacak yenıden cnm dua edıyorum senın ıcın
amın cnm yer gok dua ustune rabbım bıze acısın evt hasretı cektırmesın ısteyen herkese versın rabbımSaol canim benim insallah Allah dualarimiz kabul eder Allah hepinizden razi oosub
Evet sorma bana düşkün olcak galiba ayrılamıyor bendenannesi miniğin yerini pek sevdi anlaşılanAllahım kurtarsın ikinizi de
Canım benimmm çok sevindim ne güzel ne duygulu bir andır o Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşaallah mide bulantıları fena ama geçince unutuluyor o günlerMidem dışında güzel gidiyor canım bugün kalbini duyduk pıt pıt atıyordu miniğimin kalbi
Hoşgeldin bende seni merak ediyordum inşallah iyisindir duayı okuyan bildinmi merak ediyorum istersen yardim ederim okumana fırsatın oldumu okumana haberlerini bekliyorumbacılarımm selamm ben geldim.şehir dışndaydm 5 gündür giremedim.herkeste herşey yolundadır inşallahh...
şu an devam ediyorum okumaya ha gayret btircem diye uğraşıyorum canım yardım edebilecek durumdaysan sevnrm walla :)Hoşgeldin bende seni merak ediyordum inşallah iyisindir duayı okuyan bildinmi merak ediyorum istersen yardim ederim okumana fırsatın oldumu okumana haberlerini bekliyorum
Ozaman bende başlayalım okunmaya ne kadar okudun eksigin nekadarşu an devam ediyorum okumaya ha gayret btircem diye uğraşıyorum canım yardım edebilecek durumdaysan sevnrm walla :)
1000 okudum devam ediyorum canım ne kadar okuyablrsen sen ben ona göre eksiği tamamlarm dün gece geldk memlekettrydk bugünde işlerm vardı ondan geçe kaldm.bide şuna başladım ondan bitirmeye çlşyorum.Ozaman bende başlayalım okunmaya ne kadar okudun eksigin nekadar
Canım bende bu hafta ya varis1000 okudum devam ediyorum canım ne kadar okuyablrsen sen ben ona göre eksiği tamamlarm dün gece geldk memlekettrydk bugünde işlerm vardı ondan geçe kaldm.bide şuna başladım ondan bitirmeye çlşyorum.
19 gece arka arka ya okunur. *-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir *-Kibleye karsi oturarak *-Niyet edilir * 21 defa Selavatu selam okunur * 1 adet Fatiha *3 adet Ihlas * 15 adet Ayetul Kursi * 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim
* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur
*ALLAHA sukredilir
amin canım rabbim senden razı olsun sende böyle yetiştrmen gerekrse söyle seve seve okurum rabbim hepimznkini kabul etsn inşallahCanım bende bu hafta ya varis
Ya bariu yamusavvir ya Mutekebbir allahumme ya evvel ve rabbi heb li mines salihin okudum
Şimdi senin için 300 tane başlıyorum okuyacagim ve bitince mj atarim allahım kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?