2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Morfolojiye bakmamişlar galiba sormuştum halbuki
canım bence sayınız güzel benim eşimin ki 35 milyondu... toplamdada 105 milyondu... yalnız benim anladığım erime dediği meninin sıvılaşma süresi.... bizim testte erime süresi 20 dk idi... meni içindeki spermleri inceleyebilmeleri için maks. 40 dk. da sıvılaşma olması lazım... sizde 240 dk çıkmış ki o zamana kadarda spermin hareket incelemesinin bi mantığı kalmaz bence... lökosit enfeksiyon demek bol su ile çözersiniz

Canim anladığım kadarıyla meni iltihabı var tek sorunumuz budur inşallah..bunun vesilesiyle benimde bebişim gelir..pazartesi günü göstericez sonuçları bakalım ne diyecek doktor

ooohhh mis valla kuzum bırak yapsın bende benimkine yaptırıyorum bide şu mideler düzelirse süper olacak

Wusltcimmmm bebegin ne kadar buyumus benim kizim henuz tesrif etmedi annesinin sabirli olmayi ogretiyor eger sali gunune kadar gelmezse doktor sezaryenle alacakmis
annesi miniğin yerini pek sevdi anlaşılan Allahım kurtarsın ikinizi de

Masallah sana ve bebisne zaman geciyo canm ama biraz zor geciyo sanki :) baska tanidik dr lar var sehirdisinda onlarla gorustm yrn kan pihtilasma derecene baktr ona gore kullan dedi kafana gore kullanma dediler yrn onu yaptiricm
mantıklı olur canım... yaptır bakalım gerekirse kullanırsın

Canim anladığım kadarıyla meni iltihabı var tek sorunumuz budur inşallah..bunun vesilesiyle benimde bebişim gelir..pazartesi günü göstericez sonuçları bakalım ne diyecek doktor
iltihabı takma kafaya bizde çok daha fazla vardı ağustosta yaptırdığımızda gerçi ben anca nisanda hamile kaldım o zamana kadar lökosit 7 ye düşmüştü 19 dan.... doktorumda çok önemsememişti lökositi... bence şu erimenin neden o kadar uzun sürdüğünü araştır belki o etkiliyordur

mogamiim hadi ikinci kez gözün aydın pıt pıtları da duymuşsunuz bundan sonrası çok güzel gececk inşallah miniğinle yeni heyecanlar baslıcak :)

mogamiim hadi ikinci kez gözün aydın pıt pıtları da duymuşsunuz bundan sonrası çok güzel gececk inşallah miniğinle yeni heyecanlar baslıcak :)
Canım benim Allah razı olsun... İnşallah güzel geçecek balım... Siz de mutlu sona ufaktan yaklaşıyorsunuz Rabbim evini miniğinin ağlama sesleriyle gülme sesleriyle doldursun inşallah

Tebrikler cnm sperm testinizide yaptırdınız.en zor süreci aşmış bulunmaktasın.bu kocalar sperm testi diyince bön bön kaçarlar öcü görmüş gibi kadın uğraşır çabalar güçlükle ikna eder götürür teste sonrada sonuç kadın haklı çıkar bide haklılıgına sevinemezsinde beyfendiler hassastırya alttan alcaksın aman kırılmasınlar incinmesinler mazallah sipermlerine laf gelmesin.Biz gidelim heryerimizi açıralım doktora sağlığımdan olcakmıyım diye düşünmeden yeterki bebeğimiz olsun diye her ilacı kullanalım.Ama yine kendiler haklı.Koca bebeklerimiz bunlar bizim.Bu arada önünüzü görecek olmanız çok güzel oldu.prostat veya enfeksiyon her neyse inşaallah çabuk atlatılcak cnm.Şimdiden seni hamiş hissetmeye başladım bile ben.

Tebrikler cnm sperm testinizide yaptırdınız.en zor süreci aşmış bulunmaktasın.bu kocalar sperm testi diyince bön bön kaçarlar öcü görmüş gibi kadın uğraşır çabalar güçlükle ikna eder götürür teste sonrada sonuç kadın haklı çıkar bide haklılıgına sevinemezsinde beyfendiler hassastırya alttan alcaksın aman kırılmasınlar incinmesinler mazallah sipermlerine laf gelmesin.Biz gidelim heryerimizi açıralım doktora sağlığımdan olcakmıyım diye düşünmeden yeterki bebeğimiz olsun diye her ilacı kullanalım.Ama yine kendiler haklı.Koca bebeklerimiz bunlar bizim.Bu arada önünüzü görecek olmanız çok güzel oldu.prostat veya enfeksiyon her neyse inşaallah çabuk atlatılcak cnm.Şimdiden seni hamiş hissetmeye başladım bile ben.

Aynen öyle canım sanki kendim için bişey istiyorum bebek olsa benden daha çok sevinecek halbuki..birde laboratuar daki adam sonuç iyi demiş sıvılasmada sadece sorun var falan demiş..sonrada bana sorun yokmuş boşuna test yaptırdik falan filan diyo suçlu ben oldum..Rabbim nasip eder hayirlisiylada şu stresten kurtuluruz...sende durumlar nasıl?

Ikilemde kalmak cok zor canim ne olursa olsn yaptiricam
Meraba blummcum benim de daha önce iki tane düşük olmuştu kalp atiskarini duymadan gitmişti. Biz de Adana da Balcalı hastanesine gittik orda doçent bir doktorla görüştük. O bizimle konuştu uzun uzun. Iyi gebelikte kalp atislarini duymadan düştüğü için genetik testi yaptirmayi gerek görmedi pıhtılaşma testi de laboratuvardan laboratuvara farklılık gösterir doğru sonuç vermeyebilir tekrar hamile kalınca pıhtılaşma varmış gibi düşünelim ve iğneyle başlayalım dedi bende hamileliğin başından beri iğne yapıyorum. Rabbimin izniyle de inşallah kulaklarımiza almak nasip olur.

Benimki biraz yumuşadı bu ayın 24 üne bebekarzusu hastanesinde randevumuz var ve ikimizede form göndermişlerdi hastaneden ona üroloji den bana jinokolojiden doldurduk gönderdik formumuzu.işyerinden izin alcak beraber gidecegiz hastaneye bakalım sonuç neyi gösterecek.Doktor sperm testi yapacağım derse karşı gelmez yaptırır diye düşünüyorum.İnşaallah beklediğme değer Geçen gülerek yanıma geldi 84 yaşındaki adamın ikiz bebegi olmuş dedi.Ayy ne güzel ancak bizimki olmuyo dedim bişey diyemedi.Anladımki artık bana hakvermeye başladı

Bizimkide öyle çocukları çok seviyo yegenim benden 1 kalemlik istedi diye market market gezdik bulduk anında postaya verdi gönderdi.özellikle kız çocuklarını çok seviyo tek kızkardeşi olduğu için herhalde.Yegenlerini benim yegenlerimi omzunda taşıyo biryere yürürken ne isterkerse iki etmiyo bu kadar çocuk seven bir adam yani.ilk başlarda benim boşa stres yaptığımı düşünüyodu ama zaman geçince haklı olduğmu anlamaya başladı galiba.

Igne mi kullandin sen kaygilim

Himmmm yani sonucta tedbir amacli kullandiriy bi zarari yoktr dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…