- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
Amin inşallah canım benim okuyoruz şimdi kızlarımda başladı Bellimi olur belki kızlarımın da sebebi olur ayy inşallah ta gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahamin canım rabbim senden razı olsun sende böyle yetiştrmen gerekrse söyle seve seve okurum rabbim hepimznkini kabul etsn inşallah
Canım 450 tane çektik şimdiden allah kabul etsin inşallah ..inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahamin canım rabbim senden razı olsun sende böyle yetiştrmen gerekrse söyle seve seve okurum rabbim hepimznkini kabul etsn inşallah
amin canım ağzınıza sağlık inşalla rabbim tüm isteyelere nasip etsnCanım 450 tane çektik şimdiden allah kabul etsin inşallah ..inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Kayınvalidem hariç hemen herkes kız demeye başladı kuzumBenim kaynana doymamış erkek çocuğa besbelli Sende hazırlıklar artık bitmek üzeredir dimi
senin ki bayaaa erkekle bozmuş kafayı yuh olsunAhh şu Kaynanalar benimki halen soruyor kız olduğuna eminmisin doktor kesinmi dedi yanılmış olabilirmi falan diyo yüzde yüz kız diyorum yinede belli olmaz diyodoğuryp eline verimde kurtulim artık ya
bacım senin minikle ilgili doktor ne diyo ne vakte kadar bekleyecekmişCanım benimmm çok sevindim ne güzel ne duygulu bir andır o Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşaallah mide bulantıları fena ama geçince unutuluyor o günler
kuzum doğurdun mu miniğini bi ses verevt cnm sonere devam edıyorum.
canım uzun zaman evde iş yaptım pek nete girmedim.son zamanlar evin boyası temizliği derken kendime gelemedim zaten.nihayet bitiyor gebelik maceram allah hayırlısını etsin inş.mevla isteyene evlat nasıp etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın.
Canım Rabbim hepimize tattırsın inşallah bu güzel duyguyuMerhaba kizlar.bu ay biraz uzak kalayim dedim stres yapmayayim dedim ama dayanamadim işte yine yaziyorum :) hamisler cogaldi bu sayfada ne güzel darisi bekleyenlere .benim adete 5gun var.bu ay dr uma gitmedim sadece ovulasyon testi yaptim. Kendi haline biraktim bu ay. Ovulasyon testi yine adete 5gun kala anlamsizca koyulasmaya basladi.bu adetten sonra hormon testlerinin hepsini yaptırmayı düşünüyorum.öpüyorum hepinizi
Kız belki kadın pahalı bir hediye alcak o yüzden cinsiyetin kesinligini soruyodur olabilir yaniAhh şu Kaynanalar benimki halen soruyor kız olduğuna eminmisin doktor kesinmi dedi yanılmış olabilirmi falan diyo yüzde yüz kız diyorum yinede belli olmaz diyodoğuryp eline verimde kurtulim artık ya
Kız hamiş olmayasın yoksa niye koyulaşsınMerhaba kizlar.bu ay biraz uzak kalayim dedim stres yapmayayim dedim ama dayanamadim işte yine yaziyorum :) hamisler cogaldi bu sayfada ne güzel darisi bekleyenlere .benim adete 5gun var.bu ay dr uma gitmedim sadece ovulasyon testi yaptim. Kendi haline biraktim bu ay. Ovulasyon testi yine adete 5gun kala anlamsizca koyulasmaya basladi.bu adetten sonra hormon testlerinin hepsini yaptırmayı düşünüyorum.öpüyorum hepinizi
Benim daha oncede gelmisti başıma bende anlamıyorum ama bu sefer hormonlara baktiracagim adetten sonra canim.hamislige bu ay hic bel baglamadim vallahi.olursa basim üstüne olmazsa yine zamani degilmis diyecegim.Kız hamiş olmayasın yoksa niye koyulaşsın
anammm takviminde bitmiş canım yok mu gelen giden halaCanım benimmm çok sevindim ne güzel ne duygulu bir andır o Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşaallah mide bulantıları fena ama geçince unutuluyor o günler
gogus uclarindaki aci en buyuk en belirgin belirti bence hamis olabilirsin :)Merhaba kızlar benim bat3 gün hala gelen giden yok kasıklarda hafif sancı ve hafif lekelenmem var göğüsler çok şişti ve acayip hassaslaştı uçları siZce olumlu bi belirti olabilirmi ?
Pıhtılaşma testini yaptirdin mi canımgogus uclarindaki aci en buyuk en belirgin belirti bence hamis olabilirsin :)
İnşallah canım yaagogus uclarindaki aci en buyuk en belirgin belirti bence hamis olabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?