2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

amin canım rabbim senden razı olsun sende böyle yetiştrmen gerekrse söyle seve seve okurum rabbim hepimznkini kabul etsn inşallah
Amin inşallah canım benim okuyoruz şimdi kızlarımda başladı Bellimi olur belki kızlarımın da sebebi olur ayy inşallah ta gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

amin canım rabbim senden razı olsun sende böyle yetiştrmen gerekrse söyle seve seve okurum rabbim hepimznkini kabul etsn inşallah
Canım 450 tane çektik şimdiden allah kabul etsin inşallah ..inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Ahh şu Kaynanalar benimki halen soruyor kız olduğuna eminmisin doktor kesinmi dedi yanılmış olabilirmi falan diyo yüzde yüz kız diyorum yinede belli olmaz diyodoğuryp eline verimde kurtulim artık ya
Kayınvalidem hariç hemen herkes kız demeye başladı kuzum Benim kaynana doymamış erkek çocuğa besbelli Sende hazırlıklar artık bitmek üzeredir dimi

Ahh şu Kaynanalar benimki halen soruyor kız olduğuna eminmisin doktor kesinmi dedi yanılmış olabilirmi falan diyo yüzde yüz kız diyorum yinede belli olmaz diyodoğuryp eline verimde kurtulim artık ya
senin ki bayaaa erkekle bozmuş kafayı yuh olsun minik prenses doğduğunda şirinliğine dayanamayacaklar ama nafile avuçlarını yalasınlar

Canım benimmm çok sevindim ne güzel ne duygulu bir andır o Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşaallah mide bulantıları fena ama geçince unutuluyor o günler
bacım senin minikle ilgili doktor ne diyo ne vakte kadar bekleyecekmiş

HAMİŞLER

Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->

HAZİRAN BAT

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ------>
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
Hyb77 ------------------->30 Haziran -------> 11.Deneme
Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU-------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU-------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU-------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU-------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-------
9661----------------->Kız-----------DOĞDU-------
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Meleğim ----------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Darkmore ---------->
Fatmasa ------------>
rabia91 -------------->
Sweet42 ------------->
Maleficent_bs ------>
Betiboop ------------>
Mogami ------------->

kuzum doğurdun mu miniğini bi ses ver

Merhaba kızlar benim bat3 gün hala gelen giden yok kasıklarda hafif sancı ve hafif lekelenmem var göğüsler çok şişti ve acayip hassaslaştı uçları siZce olumlu bi belirti olabilirmi ?

Merhaba kizlar.bu ay biraz uzak kalayim dedim stres yapmayayim dedim ama dayanamadim işte yine yaziyorum :) hamisler cogaldi bu sayfada ne güzel darisi bekleyenlere .benim adete 5gun var.bu ay dr uma gitmedim sadece ovulasyon testi yaptim. Kendi haline biraktim bu ay. Ovulasyon testi yine adete 5gun kala anlamsizca koyulasmaya basladi.bu adetten sonra hormon testlerinin hepsini yaptırmayı düşünüyorum.öpüyorum hepinizi

Canım Rabbim hepimize tattırsın inşallah bu güzel duyguyu

Kız belki kadın pahalı bir hediye alcak o yüzden cinsiyetin kesinligini soruyodur olabilir yani

Kız hamiş olmayasın yoksa niye koyulaşsın

Merhaba kızlar benim bat3 gün hala gelen giden yok kasıklarda hafif sancı ve hafif lekelenmem var göğüsler çok şişti ve acayip hassaslaştı uçları siZce olumlu bi belirti olabilirmi ?
gogus uclarindaki aci en buyuk en belirgin belirti bence hamis olabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…