2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Merhaba Mogamiciğim.. Arsinli arkadaşımızdan görevini devir almışsın.. Hayırlı olsun :)
Benim bu ay da negatif maalesef..

Henüz regl olmadım ama 30 mayısta doktor alttan muayne etmişti ve yumurtlama olmadığını söylemişti.. Bat tarihim geçti ama hala tık yok.. bu ay da gecikmeli olucam sanırım.. adet söktürücü ilaç vardı tarlusal.. onu kullanacağım sanırım.. beklemek istemiyorum.. zaten 10 gün geçti..

Yeni bat tarihim ortalama olarak 23 haziran diyelim olur mu canım ?

oyyyy kuzum hadi hayırlısı bir an önce kavuşun ana kız İNŞALLAH

kuzum teşekkür ederim başladık yine bu güzel işe Seni hamiş yapıcaz az kaldı...Bazı aylar yumurtlama olmuyor buna takılma... rahat ol kuşum... ben ekliyorum seni hayırlısı olsun canımın içi

HAMİŞLER

Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->

HAZİRAN BAT

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ------>
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
Hyb77 ------------------->30 Haziran -------> 11.Deneme

TEMMUZ BAT

Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Jasmine53 ------------->23 Temmuz -------> 20.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

canım bu arada bu bat 23 temmuz sanırım

kuzum teşekkür ederim başladık yine bu güzel işe Seni hamiş yapıcaz az kaldı...Bazı aylar yumurtlama olmuyor buna takılma... rahat ol kuşum... ben ekliyorum seni hayırlısı olsun canımın içi
Amin tatlım.. İnşaAllah.. Geçen hafta da ünv. den arkadaşımın hamişlik haberini aldım.. Çok sevindim.. Aynı yıl evlenen 4 arkadaşız.. hepsinin bir bebişi oldu Rabbim nasip etti onlara , İnşaAllah hem arkadaşıma hem de buradaki hamiş arkadaşlara yawrularını nasip eder Rabbim

bilirim o duyguyu...benimle aynı yıl evlenen yaklaşık 7-8 arkadaşımdan iki kişi kalmıştık bebişi olmayan... bebişler zamanlarını bekliyorlar demek ki kuzum...

Bacılar şu yeni başlık ismi ile ilgili önerilerinizi bekliyorum ısrarla.... Birde bu ne yahu söyleyin batlarınızı bakayım listem şenlensin

HADİ BEN KAÇAR...

AĞDA YAP-DERS ÇALIŞ-YEMEK YAP -----> İŞLER BENİ BEKLER ÖPERİM KOCAMAN KOCAMAN

Inşallah ablacım bi kaç gün bekleyeyim bakalım yine olmazsa benim ki mecbur teste gidecek kaçarı yok..
Hayırlısı allahtan canım rabbimiz hayırlı kılsın inşallah da hamissindir dualarimdasiniz bugün ya evvel çekiyorum ve salâvat çekip tüm isteyenlere bağışlayacağını allahım kabul etsin inşallah

Sağol ablam allah kabul etsin dualarını inşallah bu vesileyle gelir senin de miniğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…