demek ki tatlım.. demek ki öyle.. bekliyos bizde :)bilirim o duyguyu...benimle aynı yıl evlenen yaklaşık 7-8 arkadaşımdan iki kişi kalmıştık bebişi olmayan... bebişler zamanlarını bekliyorlar demek ki kuzum...
evet canım, temmuz kalsın23 temmuz kalsın mı yani
uuu.. senin çok işin varmış.. annelerin dediği gibi.. hadi oyalanma burda, kalk bakkimm derslerinin başınaHADİ BEN KAÇAR...
AĞDA YAP-DERS ÇALIŞ-YEMEK YAP -----> İŞLER BENİ BEKLERÖPERİM KOCAMAN KOCAMAN
Aminnn inşaallah canım benim Allah nasip ederse en geç yarın kucağımda oluroyyyy kuzum hadi hayırlısı bir an önce kavuşun ana kız İNŞALLAH
Benim ki tek kız aslında çok özendirdim biri kız biri erkek hamileliğeCanım benim meemure ikiz hamilesiydi biri erkek yazılarınızı okuyorum ana kız ben bisey anlamadim anca sana sorayim dedim ? soru işareti kaldı aklımda
valla gerçekten mucize olacakBenm sadece gebelikte acidi canim gebelikten olabilir sennde :) hayat ucizelerle dolu tatlim
Benim ki tek kız aslında çok özendirdim biri kız biri erkek hamileliğeCanım benim meemure ikiz hamilesiydi biri erkek yazılarınızı okuyorum ana kız ben bisey anlamadim anca sana sorayim dedim ? soru işareti kaldı aklımda
o melanet hormonu yeni düşürdükye yine mi çıktı kendi kafasına bi hormon canı nasıl isterse öyle takılıyoCanim o zaman prolaktin hortlamis olabilir cok iyi bilirim kendilerini
canım benim adet günüm muhtemelen 20 haziran da ama 24 üne kadar test yapmıycam 35. gün yapıcam yani her ay hayal kırıklığı yaşadığım için o zaman a kadar yapmıycam 24 e kadar olmazsam 24 ünde yapalım varsa senşnde çıkar o günCanım benim benimde 25. 26. Si bat gunlerimizvyakinmis seninle hangi gün yapacaksın bende erken gebelik testi yaşam senin yaptığın gün macera olsun baddas olalım ne dersin belki miniklerimiz supriz yaparsa geliverir :):) eyer istersen 26 si kesin adet olacağım gün ben erken test yaparım sen istersen :)
hadi hayırla gelsin artıkAh sorma bizim kiz anne karninin faydalarindan son ana kadar faydalanmak istedi herhalde:) bugun beyaz sumuksu yogun bir akintim geldi o da nisanmis bakalim bekliyorum artik sancilarim gelsin diye :)
Ozaman baddasiz :) 24 dunde güzel haberler veririz i sallahcanım benim adet günüm muhtemelen 20 haziran da ama 24 üne kadar test yapmıycam 35. gün yapıcam yani her ay hayal kırıklığı yaşadığım için o zaman a kadar yapmıycam 24 e kadar olmazsam 24 ünde yapalım varsa senşnde çıkar o gün
Amin inşallah inşallah canım benim inşallah ne mutlu hamile duası almak :)Benim ki tek kız aslında çok özendirdim biri kız biri erkek hamileliğeAllah en tez zamanda sana hayırlı evlat nasip etsin inşaallah
mogişimmmm yerim senin 9 haftalık bebişiniiiiiiioyyyy kuzum hadi hayırlısı bir an önce kavuşun ana kız İNŞALLAH
hadi hayırla gelsin artık
Âmin inşaallah karnımda kıpır kıpır annem de farketti tepinip duruyor ama Allahtan izin çıkmıyor diyorhadi hayırla gelsin artık
Hem de son günlerimin Duası beşlide son saatleriminAmin inşallah inşallah canım benim inşallah ne mutlu hamile duası almak :)
valla çok kırıldım yaaaKIZLAR BENCE YENİ BİR BAŞLIK AÇIP ORADA TOPLANALIM GENEL BİR BAŞLIKTA OLABİLİR.YİNE BULUŞALIM BİR BAŞLIK ALTINDA.HEM BİR ÇOK KİŞİ ARTIK GİRMİYOR NERDELER YAAnerisbebek hanife55 @mgul nilgunuk nerdesiniz yahuuuu
Allah kurtarsın canım benim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah allah razı olsun iyiki varsiniz iyiki bu topikteyimHem de son günlerimin Duası beşlide son saatleriminAllah bu topicteki herkese yaşatsın Bu güzel duyguyu birlikte çabaladık birlikte paylaştık burda hayal kırıklıklarımızı ve sevinçlerimizi tek tek herkese teşekkür edeyim bu sayede Allah yeni hamsilerimize de sağlıkla bebişlerini ve göbüşlerini büyütmeyi nasip etsin
Evet canim daha kimle kimler var artik hic ugramayan.. canları sagolsun kalan saglar bizimdir :)KIZLAR BENCE YENİ BİR BAŞLIK AÇIP ORADA TOPLANALIM GENEL BİR BAŞLIKTA OLABİLİR.YİNE BULUŞALIM BİR BAŞLIK ALTINDA.HEM BİR ÇOK KİŞİ ARTIK GİRMİYOR NERDELER YAAnerisbebek hanife55 @mgul nilgunuk nerdesiniz yahuuuu
Iyi yapmışsın canim olacak is mi yani.. verdin mi tekrar kan nasil sonuc ?Amin canim sonucumun cikacagi gun pazartesiydi donmeyince gittim ole ogrendim ama cildirdim hastahaneyi karistirdim herkes isini duzgun yapmali ya dedim patladim eksik kani ben vermisim gibi uste cikiyolar.... Aksamlari pert durum gecmiyo kuzum mide sorunu varsa daha uzun suruyomus sen dr ne zaman gitcen minnosu ozluyorum cok :)
Oyle o hormon oynak pis lanet bise :)o melanet hormonu yeni düşürdükye yine mi çıktı kendi kafasına bi hormon canı nasıl isterse öyle takılıyo
Canim beraber anne olduk biz bu forumda diye bi fikir atayim ortaya cagrisim olsun daha güzel i ciksin ortaya :)Bacılar şu yeni başlık ismi ile ilgili önerilerinizi bekliyorum ısrarla.... Birde bu ne yahu söyleyin batlarınızı bakayım listem şenlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?