Aminnn canım çok teşekkür ederimAy guzel canim cok sukur gözün aydin diyebilrm simdi:) darisi keseyi görmeye inşallah
Rabbim ahlakını güzel rızkını bol eylesin.hayırlı evlat eylesin kaderini güzel rabbim bu sevinci hayırlısıyla bizede tatmayı nasip eylesinMogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Mogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Yok abla gitmedim demştim ya umudum kalmadı artk diye bundan sonra olursa kısmetCanım benim nasılsın ne durumdasın doktora gittinmi ne diyor
Canım benim öyle şey olurmu ne olur bırakma iyi bir doktor bul senin doktorda neye baktılar her birseylerin oldumu mesela bende yumurta tembelliği var iyne tedavisi önerdi doktor sperm testi istedi kesimde vermedi doktor tedavi te başlamadı sperm testi olmadan sizde sorun inşallah da yoktur ama umutsuzluğa düşme takipte ol sen elinden geleni yap hayırlısı allahtan canım benim inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah allahım bu ramazan ayında ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah önce karnimiza sonrada kucağınıza nasip etsin :) güzel haberlerini bekliyorum umutsuzluk yokYok abla gitmedim demştim ya umudum kalmadı artk diye bundan sonra olursa kısmet
Hemen hemen ayni zamanlarda doguraz tatlim ogluslari :)Hakkinizda hayirlisi olsun bayram cocuklarii:) benimde ekim 5 gibimkismetse :)
Allah anali babali buyutsun canm gozunuz aydinMogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Evet canım soner yaptı doğumu.epidural oldu sezeryan.allaha şükür bir sorun olmadı doğumda ve sonrasında çok şükür.3500 doğdu oğlum 50 cm de boyu.hayırlısıyla sizlerde kucagınıza alırsınız inş evlatlarınızı kızlar.çok şükür allahıma evlat sevgisi bambaşka kızlar.bu güne kadar çok sevgi mutluluk yaşadım ama bu başka türlü birşey.mevla herkese yaşatsın bu duyguyu inşKuzum ne yaptın doğdu mu miniğin inşallah hayırlısı ile kurtulmuşsunuzdur ikinizde
İyiyiz balım 10 haftalık olduk minnoşla büyüyoruz
balım bak betinin fikrini sevdim yeni başlığa geçmeye az kaldı... bizim hatunlara da biraz zaman vermek lazım eminim onlarda minikleriyle dönecekler... ben onlara mesajla yeni başlığın adını yazarım
betim başlık adını sevdim müsadenle kullanacağım yeni topiğimiz için...Yemek yapıyorum evet benim gebelik bulantım yok kuzum ondan herhalde ama yine de midem hep kaynama halinde o yüzden çok uğraştıran şeyler yapmıyorum...İnşallah sende şu sıkıntılı süreci atlatırsın bacım
Oy oy oy oy MAAŞALLAH benim minik aşkımaKız bu aynı sana benziyor bi an senin resmin gözümün önüne geldi de tıpkı anası Allah kurtarmış ikinizi de... Peki de bakayım Soner yaptı dimi doğumunu... nasıldı doğumun canım?
Kuzuuuuuu nasılsın bakayım kocaman olmuş senin minik prenses maaşallah size
Kaygılım nasılsın bacım paşa 6 aylık olmuş maaşallahDinlen artık kuzum paşamız büyüdü sende sona yaklaşıyorsun hayırlısıyla
Bitane arkadaşım üzülme ne olur Allahım sana da nasip edecek ben adım gibi eminim belki seneye bu zamanlar miniğin kucağında olacak bilemezsin ama biraz dinlenmeye ihtiyacın var buda ortada... Topik değişecek ama biz değişmeyeceğiz balım sen istemezsen eklemem tabi seni listeye umarım kafaca önünü göreceğin bi 2 ay olur senin için... seni seviyorum kuzum öpüyorum çok çok
Allah razı olsun canm çok tesekkur ederim. Dua edin bize ben girip bakarım açtığınız topige katilirim insallahKuzum geçmiş olsun umarım cerrahiye gerek kalmaz ama gerek görürlerse de küçük bi operasyonla herşeyi yoluna koyarlar İnşallah sakın stres yapma sütünü düşün... Minnoş artık yoruyor seni bide dediğin gibi sıcaklar da cabası ama çok az kaldı canım İnşallah kurtulacaksınız ikiznide hayırlısı ile... İşin de artık izin zamanına yaklaşmıştır...Dualarım miniğinle kuzum doğunca fotosunu koy hepimiz resmine bakıp dua okuruzBurda artık bir çok arkadaş hamile... kalanlarda tez zamanda güzel haberler verecekler inşallah... bir sürü de yeni doğmuş bebeğimiz oldu hepsinin fotosunu gördük minicikler Rabbim korusun hepsini Böyle işte kuzum... Bu arada topik adı değiştiricez kalıcı olacak artık sana da haber veririz olmadı unutursam benim profilden bulursun topiği
Tatlım günaydın ben bugün adet oldum banaHAMİŞLER
Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->
HAZİRAN BAT
Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ------>
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------>
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
Hyb77 ------------------->30 Haziran -------> 11.Deneme
TEMMUZ BAT
Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Jasmine53 ------------->23 Temmuz -------> 20.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Yaşı uzun olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah :)Mogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Canım benim çok geçmiş olsun vardır herşeyde bi hayır inşallah bunu atlattıktan sonra hamiş haberini alırızSlm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah
Bütün tetkikler normal çıktı abla hiç bi sorun yok diolar o yüzden ne aşılama ne başka bişi yapıolar her gittiğim doktor aynı şeyi söyledi bnde zamana bıraktım Rabbim ne zmn ol derse artkCanım benim öyle şey olurmu ne olur bırakma iyi bir doktor bul senin doktorda neye baktılar her birseylerin oldumu mesela bende yumurta tembelliği var iyne tedavisi önerdi doktor sperm testi istedi kesimde vermedi doktor tedavi te başlamadı sperm testi olmadan sizde sorun inşallah da yoktur ama umutsuzluğa düşme takipte ol sen elinden geleni yap hayırlısı allahtan canım benim inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah allahım bu ramazan ayında ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah önce karnimiza sonrada kucağınıza nasip etsin :) güzel haberlerini bekliyorum umutsuzluk yok
Canım benim inşallah tez zamanda hamis haberleri alırız senden allahım nasip etsin inşallah esin test yaptirdimiBütün tetkikler normal çıktı abla hiç bi sorun yok diolar o yüzden ne aşılama ne başka bişi yapıolar her gittiğim doktor aynı şeyi söyledi bnde zamana bıraktım Rabbim ne zmn ol derse artk
Sagol canım inşaallah çabuk atlatıtım.dua edin kendiliginden düşsün şu taş yoksa 3 gafta sonra ameliyatla alacaklar.Kiyamam ben senin minigine dualarimiz sizinle canim merak etme insallah atlatirsiniz insallah bu durumu.
gecmis olsun canim Allah sagligina kavustursun hemencik seni
Canım eşim tek başına beceremez doktor işlerinden hiç anlamaz gitmzde.Ccaanim en azindan esin tektiklerini yptirsa olmuyomuydu canim benim ? Sanada cok gecmis olsun canim tez zamanda iylesirsin insallahh
Canım benim dünden beri hep aklimdasin inşallah kendiliğinden düşsün tekrar geçmiş olsun hakkında hayırlı olan neyse o olsun yeterki sağlığın olsun sonrada rabbimiz önce karnına sonrada kucağına almayı nasip etsin inşallahSagol canım inşaallah çabuk atlatıtım.dua edin kendiliginden düşsün şu taş yoksa 3 gafta sonra ameliyatla alacaklar.
Yok üzülmüyorum allahımdan şu anda sadece sağlığımı istiyorum yum falan gözüm görmüyo canım yanınca.Listeden adımı silin çünkü bu ay ve gelecek ay bizde iceaat olmaz çünkü 3 hafta sonrada ameliyat olcam.Hakkımızda hayırlısı artık.Cokk gecmis olsunn insallah iyi olur yum kacti diye uzulme vardir bundada bi hayir ya hamile kalip bu islemler gerekseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?