Slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah
Eylul 20den sonra bekliyruz canm ama bayrama denk gelecek sanirim drumla konusucam haftaya kontrole gidince bakalim ne diyecek sezeryanla onceden alalim diyebilir diyorum kendimce cunku ben ondan baska drla doguma girmek istemiyorum
Maşallah ona Rabbim nazarlardan korusun şeker küpünüIyı cok sukur canım buyuyorum 2.5 aylık olduk cok sukur emmıyor hala oldugu kadar sagıp verıyorum ama olsun ona sukur.
Maşallahhh
Aynen biz bıktık kırmızıları görmekten o bizden bıkmadıHiç sorma ya ben yine hasta oldum galiba daha 27. Gün ama lekelenme başladı of ya biz tapulu demirbaş hemde
Geçmiş olsun cnm bnm Allah sağlığına kavuştursun bi an önceSlm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah
Canım benim nasılsın ne durumdasın doktora gittinmi ne diyorGeçmiş olsun cnm bnm Allah sağlığına kavuştursun bi an önce
Mogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)BACILAR @betiboop FISTIĞINDAN BENİM SEVDİĞİM Bİ TOPİK ADI GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERDE SEVDİYSENİZ ARTIK BU BAŞLIKLA DEVAM EDELİM DİYORUM BEN
BERABER ANNE OLDUK BİZ ---- SİZCE NASIL??
Allah analı babalı hayırlı sağlıklı ömür nasip etsinMogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Allah anali babali buyutsun canim saglikli guzel bir omru olsun kizimizin insallahhhMogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah[/QUOT.
geçmiş olsun canım rabbim şifa versinSlm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah
Gözün aydın canım benim allahım analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun demek sezeryanla oldu inşallah sende bebeğinde iyisinizdir çok sukur atlattin rabbimize emanet olun ssende minigin de :):):)Mogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Sagol teyzesi büyüdük cok şükürya:)Buyumussunuz masallahhh masallah sunabakin resmen ele avuca geliyor artikk yerimmm teyzesi onun zarif yuz hatlarina bayildi
Sagol canımm :)Oyyy maşallah maşallahyerim ben bu cimcimeyi ama ya çok tatlıııı
Güzel fikir :)BACILAR @betiboop FISTIĞINDAN BENİM SEVDİĞİM Bİ TOPİK ADI GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERDE SEVDİYSENİZ ARTIK BU BAŞLIKLA DEVAM EDELİM DİYORUM BEN
BERABER ANNE OLDUK BİZ ---- SİZCE NASIL??
Birecik daha sıcaakk yarın Allah yardım etsin :)Ayy Antep çook sıcak yanıyorum piştiim
Gözün aydın canimm:) Rabbim hayırlı ömür versin inşallahMogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Ay guzel canim cok sukur gözün aydin diyebilrm simdi:) darisi keseyi görmeye inşallahMerhaba kızlar ben bugün testi yeniledim p.tesi 217 çarş.583 çok şükür güzel artmış dualarınız bizimle olsun
Gozunuzaydin arkadasim Allah saglikli huzurlu mutlu buytmeyi nasip etsin insallah masallahsana ve busramiza :)Mogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?