- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Canim sen kilo vermistin basta hep cok mu aldin ondan sonra? Ben de veriyorum sürekli o yuzden sordum.
Bi de korkma canim o canliyi oraya koyan orda yasatan en guzel.sekilde ordan çıkarmasini da bilir icini ferah tut akisina birak
Canım benim günlerin doldu maşallah allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Dualarını eksik etmeyi :) allahım güzel allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
benim gunum gecti canim ya takvimim bile yok artik 41 haftaya girdik bugun hurma yiyorum ahududu cagi iciyorum yuruyus yapmaya calihorum ama hic dogum belortisi sanci nisan su yok . bir haafta daha bekleriz dedi dr. hizlandirmanin baska yoluvar mi acaba
Kuzum benim bulantılardan ilk 5 ay çok zor geçti. Şuan daha hızlı akıyor zaman şükürler olsun.
Canımın içi kolay olur mu hiç ben 11 de bu kadar yıldım ki sen ne haldesindir kıyamam Allah kurtarsın... Bu arada merak ettim halini foto koysana
Evet canım son haftalar oluyo agrı zaten o yuzden normaldır dıyıp durdum ben takı suyum gelene kadar
Amin inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz kucağına almayı nasip etsin inşallah minigini canım benimTabiki dua ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin son bir hafta falan kaldı ama bizim kız sanki daha geç gelcekmiş gibime geliyor sağlıkla gelsin de ne yapalım bekleriz
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim sağol iyiki varsiniz allahimizin izniyle duaların da gucuyle rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :))Ablacim her zaman dualarimdasin isim listem var icinde sende varsin insallah minigin gelecek :)
Göbüş yukarda daha inmemiş aşagı senin fıstık kızınİşte buda koca göbeğim kızlarEki Görüntüle 1565694
kIz maşallah hiçte koca degilya. fizigede ayrı bir maşallah diyim:)İşte buda koca göbeğim kızlarEki Görüntüle 1565694
Maşallah çok tatlı göbüşün var Rabbim bizede nasip eder inşİşte buda koca göbeğim kızlarEki Görüntüle 1565694
Göbüş yukarda daha inmemiş aşagı senin fıstık kızın
Maşallah çok tatlı göbüşün var Rabbim bizede nasip eder inş
kIz maşallah hiçte koca degilya. fizigede ayrı bir maşallah diyim:)
evet bu şekilde hevesimde kiriliyor.birde diş etkenlerinde mudahalesi var.herkes bi yorum yapiyor.iyicene sinir oluyorum.herkes herseyi biliyr sanki.çok sıkıldım artk bu durumdanCanim siz birbirinizi seviyorsaniz gercekten gerisinindusunme benimde esimsoyleniyordu ama hep karnimi opuyo ben onu yerim deyip duruyo :) erkekler bizim kadar hevesli gorunmuyolar makesef
bizde oyle dusunduk o yuzden selimide koycaz canim selim tam tersi birbirini tamamlar diye bir daha oglum olusa onu da fatih sultan mehmet dusunuyom :)))) saka tabi Allahin izniyle ilkini kucagimiza alsaydikMelegim hayirlisi olsunn eymenide annem cok seviyor yavuz sert demekmis biraz cekinigim sert asi olanlardanbende bulmadim bakmiyorumda daha kismetiyle bisey gelir aklimiza sanirim insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?