Çok güzel isim mogamicim. Ne zaman geçiyoruzKIZLAAAAAAAAAAAAAAAAR BEN BAŞLIĞI AÇTIM
Gerçi acemiyim bu konuda ama umarım başlık adı gebelik bölümüne uygundur... Başlığın adı BERABER ANNE OLMA YOLUNDA...
MOgamim az önce ilişki oldu hemen arkasından pembe akıntı oldu doktor rahim yarası da var demişti acaba o mu anlamadım adet degil zaten moralim bozuldukuzum bak benim herifte bi sıkıntı olmamasına rağmen ben ona keçiboynuzu pekmezi aldım kendi ürünlerini yapan bi teyzeden doğal bi pekmezdi...Ben Ankaraya gittim eşimde başlamış tahine katıp yemeye çokta sever zaten... nisanda geldim eve 3 haftalığına o ara oluverdi yani ben birazda keçiboynuzundan olduğunu düşünüyorum... eşine yedirebiliyorsan yedir sende enfeksiyon için doktora görün istersen bide maydonozu kaynat suyunu iç çok güzel söktürür...onun dışında da tamamen nasip ama yine de daha fazla beklemek istemezsen kullan klomen...senin miniğinde gelecek yakında hissediyorum
canım ondan olabilir baana da sormustu dr ilişkiden sonra leke oluyo mu diyeb hayır demiştim rahim yarasını gösterir demişti..o konuyla da detaylıca ilgilen kuzum hamilelik için pürüz kalmasınMOgamim az önce ilişki oldu hemen arkasından pembe akıntı oldu doktor rahim yarası da var demişti acaba o mu anlamadım adet degil zaten moralim bozuldu
bana bi doktor yara var dedi başka biri yok dedi bende önemsemedim yaacanım ondan olabilir baana da sormustu dr ilişkiden sonra leke oluyo mu diyeb hayır demiştim rahim yarasını gösterir demişti..o konuyla da detaylıca ilgilen kuzum hamilelik için pürüz kalmasın
Amin insaallah gidecek tum sikintilari gaz icin onu soykedigin iyi oldu humana zaten kullaniyordum onu alirim artik zulal ne durumda var mi gaz sancilari cok sikintili oldugu zaman karnina sicak havlu koyuyoruz ama onun o sancilarina hic dayanamiyorum ki ben uzuluyorum cok sarilik degeri de iyi cok sukur reni de duzekiyor gittikce:)Oy tatlimm... Yerler o minnak busrayiii:)
Rabbim sağlık versin, yükselmez değeri Allahın izniyle merak etme annesi..
o gaz için sana humananin kimyonlu rezenesini öneriyorum...bebeğe de veriliyor canım, ayrıca sıcak havlu koy karnına uyurken , sokulecek pit pit inşaAllah :)
opuyorum guzel anneyi..:)
Ne garip sey su annelik anne karnina dusunce minik hemen onu dusunmeye basliyorsun onceligin degisiyor Allah kucaginiza da almayi nasip etsin tsin i"Mogami, post: 41510013, member: 512122"]Ah kıyamam ben ona nasıl minik nasıl savunmasız o şimdi ve tek ihtiyacı olan da annesi... Sen onu iyi edersin evellallah...Benim günler mide gazı mücadelesiyle geçiyor bazen azalıyo bazen artıyo ama hep yerini koruyo çok bişeyde yiyemiyorum bu yüzden...Napalım miniğim iyi olsunda ben çekerim...
Sordum kiz ne merak ediyorum die onlara gore hava hos merak etmiyolar ama ben catliyorum sen ogrendinmi canim ?Senin de geçmiş canm.sevindim valla.. kuzum niye bakmiyolar anlamadim sen sorsana ben sordum direk bi de ozele gidiyosun soylemeleei lazim muhakkak sor bu gidisinde
Istiyorum kizim olsun ne yalan solim ama bakalim hayirlisi o iyi saglikli olsunda gerisi bosss :)ah o mide yanması... bende gebelik reflüsü var yiyip içmek zulüm geliyo tek tesellim evimde olmak... Senin minik kız çıkacak besbelli...
Güzeller ama beraber kelimesi biraz anlam saptırıyo gibi geldi.güzel bu fikirde kuzum peki diğerlerinden beğendiğin olmadı mı
Bol bol güneşlendir bebegini cnm.sarılıpa güneş çok faydalı.Amin insaallah gidecek tum sikintilari gaz icin onu soykedigin iyi oldu humana zaten kullaniyordum onu alirim artik zulal ne durumda var mi gaz sancilari cok sikintili oldugu zaman karnina sicak havlu koyuyoruz ama onun o sancilarina hic dayanamiyorum ki ben uzuluyorum cok sarilik degeri de iyi cok sukur reni de duzekiyor gittikce:)
Ablacim her zaman dualarimdasin isim listem var icinde sende varsin insallah minigin gelecek :)Sağol canım benim allah razı olsun ..vallahi iki aydır bekliyorum dunku guneymis kısmet canım benim esim allahima sukurler olsun ikna oldu dualarını bekliyorum hamis duası almak nasip olsun benim içinde dua edersin inşallah :):):)
Her zaman dualarimdasiniz rabbimiz miniklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Ah bu doktorlar.. canim kiz dedi benmki ondan sonta dün de hafif lekelenmem oldu ozele gittim.orda da sordum o da kiz gibi dedi 24 temmuzu bekliyorum artık kesin.kiz demeleri icin :)Sordum kiz ne merak ediyorum die onlara gore hava hos merak etmiyolar ama ben catliyorum sen ogrendinmi canim ?
Bende varmıyım listende :))Ablacim her zaman dualarimdasin isim listem var icinde sende varsin insallah minigin gelecek :)
Ben dedim sana kız gibi kız gibi derler diye:))Ah bu doktorlar.. canim kiz dedi benmki ondan sonta dün de hafif lekelenmem oldu ozele gittim.orda da sordum o da kiz gibi dedi 24 temmuzu bekliyorum artık kesin.kiz demeleri icin :)
merhaba canim ayy sizde kocaman olmussunuz masallah ismini eymen koyacaktik geri yavuz selime karar verdik sen de buldun mu isim
kuzummmm valla şöyle havuza girip havuz etkinliklerine katılamayıp hoplayıp zıplayamadıktan sonra neyleyim tatiliiseneye kızçemizle gideriz inşallah :) ama bol güneş almamız lazım doğal d vitamini.senin haftan ilerlemiş canım bencede boşver hiç risk e girme.ben enfeksiyondan çok korktuğum için yazlıkta bile havuza girmiyorum
Eşiminde bu konuda psikolojisi pek düzgün degil ama napicam bilmiyorm.bugun psikologa gittim artik.eşiminde benimde halimiz iyi degil.ben bebek istiyorum eşim emin degilim demeye başladiişin içinden çikamiyorum.allah yardimcimiz olsn
Bizim cinsiyet daha belli değil 10 temmuzda 2 li var belki bi tahmin gelir...Seninki anne karnında zıpırlığa başlamış Allah kolaylık versin kaygılım işin zorOda takımının fotosu var mı gerçi ben oda yapmayacağım ama yine de bakmadan da edemiyorum bizim çocuk odası kütüphane olduğundan yazık yavrum benim odamda takılacak ya ben acele etmiyim diyorum ama benim herifle konuşuyoruz bu bakım ürünlerini biberonunu ıvır zıvırlarını ufak ufak alsak eve yığsak diyoruz böylece son dakikaya bütün masrafı yıkmamış oluruz gerçi 4 ayı bitirmeden yapmam ama erken başlamayı planlıyorum...Göbüş çıkmıştır dimi baya baya
Kaygilim benim oglum olsaydi Emre koyucaktim anlamida guzel.Melegim hayirlisi olsunn eymenide annem cok seviyor yavuz sert demekmis biraz cekinigim sert asi olanlardanbende bulmadim bakmiyorumda daha kismetiyle bisey gelir aklimiza sanirim insallah:)
Kaygilim benim oglum olsaydi Emre koyucaktim anlamida guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?