2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAR BEN BAŞLIĞI AÇTIM

Gerçi acemiyim bu konuda ama umarım başlık adı gebelik bölümüne uygundur... Başlığın adı BERABER ANNE OLMA YOLUNDA...
Çok güzel isim mogamicim. Ne zaman geçiyoruz

MOgamim az önce ilişki oldu hemen arkasından pembe akıntı oldu doktor rahim yarası da var demişti acaba o mu anlamadım adet degil zaten moralim bozuldu

MOgamim az önce ilişki oldu hemen arkasından pembe akıntı oldu doktor rahim yarası da var demişti acaba o mu anlamadım adet degil zaten moralim bozuldu
canım ondan olabilir baana da sormustu dr ilişkiden sonra leke oluyo mu diyeb hayır demiştim rahim yarasını gösterir demişti..o konuyla da detaylıca ilgilen kuzum hamilelik için pürüz kalmasın

canım ondan olabilir baana da sormustu dr ilişkiden sonra leke oluyo mu diyeb hayır demiştim rahim yarasını gösterir demişti..o konuyla da detaylıca ilgilen kuzum hamilelik için pürüz kalmasın
bana bi doktor yara var dedi başka biri yok dedi bende önemsemedim yaa

Amin insaallah gidecek tum sikintilari gaz icin onu soykedigin iyi oldu humana zaten kullaniyordum onu alirim artik zulal ne durumda var mi gaz sancilari cok sikintili oldugu zaman karnina sicak havlu koyuyoruz ama onun o sancilarina hic dayanamiyorum ki ben uzuluyorum cok sarilik degeri de iyi cok sukur reni de duzekiyor gittikce:)

Ne garip sey su annelik anne karnina dusunce minik hemen onu dusunmeye basliyorsun onceligin degisiyor Allah kucaginiza da almayi nasip etsin tsin i

Senin de geçmiş canm.sevindim valla.. kuzum niye bakmiyolar anlamadim sen sorsana ben sordum direk bi de ozele gidiyosun soylemeleei lazim muhakkak sor bu gidisinde
Sordum kiz ne merak ediyorum die onlara gore hava hos merak etmiyolar ama ben catliyorum sen ogrendinmi canim ?

Bol bol güneşlendir bebegini cnm.sarılıpa güneş çok faydalı.

Ablacim her zaman dualarimdasin isim listem var icinde sende varsin insallah minigin gelecek :)

Sordum kiz ne merak ediyorum die onlara gore hava hos merak etmiyolar ama ben catliyorum sen ogrendinmi canim ?
Ah bu doktorlar.. canim kiz dedi benmki ondan sonta dün de hafif lekelenmem oldu ozele gittim.orda da sordum o da kiz gibi dedi 24 temmuzu bekliyorum artık kesin.kiz demeleri icin :)

merhaba canim ayy sizde kocaman olmussunuz masallah ismini eymen koyacaktik geri yavuz selime karar verdik sen de buldun mu isim

Melegim hayirlisi olsunn eymenide annem cok seviyor yavuz sert demekmis biraz cekinigim sert asi olanlardan bende bulmadim bakmiyorumda daha kismetiyle bisey gelir aklimiza sanirim insallah:)

Evet bu sene boyle idare edelim seneye kismetse :) bu arada bubchen bebe yagini kullanabilirsin simdilikmsonra mustela catlak kremine gecersin tavsiyeten

Canim siz birbirinizi seviyorsaniz gercekten gerisinindusunme benimde esimsoyleniyordu ama hep karnimi opuyo ben onu yerim deyip duruyo :) erkekler bizim kadar hevesli gorunmuyolar makesef

Mogisimm sormaa zipir dolanmaktan kordonu iki kere dolanmis boynuna ve boylu poslu diyor dr sekeride yasakladi :) ikilide bi tahmin derler iyimolsundaa :) erkenden alabilirsin istedigini :) oda resmini telefonda var yarin atabilirsem becerip paylasirim :) bir ayda 3 kilo almisim dikkat edicem artikk kiyafetlerinialirsin bez vs en son alirsin biberondu sut sagmaydi duruma gore gereklimoluyo ben dogduktan sonra bakacagim e bebekte hepsi var acil durumda esim alir hemen :)

Melegim hayirlisi olsunn eymenide annem cok seviyor yavuz sert demekmis biraz cekinigim sert asi olanlardan bende bulmadim bakmiyorumda daha kismetiyle bisey gelir aklimiza sanirim insallah:)
Kaygilim benim oglum olsaydi Emre koyucaktim anlamida guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…