ah o mide yanması... bende gebelik reflüsü var yiyip içmek zulüm geliyo tek tesellim evimde olmak... Senin minik kız çıkacak besbelli...Yok canim cok sukur bulantilar bitti yerini mide yanmasi aldi ama bunada sukurler olsun ..... Minnosumun cinsiyetine bakmiyolar yaaa 6 temmuzd bir ihtiml ikili testimi yaptirdigimda dr lr bakmadi cinsiyete :'( sen nsilsin ? Evine dondun halin keyfin yerinde mi tatlim ?
Canım benim eklerim... Hayırlısı bitanem dua ediyorum size sende etmeye devam et
Bizim cinsiyet daha belli değil 10 temmuzda 2 li var belki bi tahmin gelir...Seninki anne karnında zıpırlığa başlamış Allah kolaylık versin kaygılım işin zorCanim iyiyiz ucan tekmelerle takiliyoruz bugun dr kontrolumuz var seninde mi bir minik pasan var artik icinde bakalim?:) hafta sonu oda takimini sip edecegiz diger haftada gidip kiyafet aliyim dedim toptan zaten anane babane ben teyze derken ufaktan epey sey birikti :) sicaklar sansa bastirmadan carsi pazar isini bitirecegim :) son aya sadece bakim seti mendil bez isi kalsin onlarda hemen alinir insallah :) senin nasil gidiyor
Aaah ahh lanet ettim o reflüye... Maysum sen bişeyler aldın mı miniğinecanım hamilelik reflüsü var o hiç geçmeyecek sanırım bende de mide yanması falan bir şeyi yerken 40 kere düşünüyorum.allah yardımcımız olsun zaman çabuk geçiyor bi bakmışız kucağımızda :) amin canım benim o tekmeleri hissetmek paha biçilemez cidden :)
yokk kuzum nerde hiç bişe almadım :/ başlamak lazım aslında yavaştan da herşey yazlık şuanda e bizim bebiş kış çocuğu olacak teyzesi o yüzden biraz daha bekleyelim bakalım daha zamanımız varAaah ahh lanet ettim o reflüye... Maysum sen bişeyler aldın mı miniğine
kuzum bak benim herifte bi sıkıntı olmamasına rağmen ben ona keçiboynuzu pekmezi aldım kendi ürünlerini yapan bi teyzeden doğal bi pekmezdi...Ben Ankaraya gittim eşimde başlamış tahine katıp yemeye çokta sever zaten... nisanda geldim eve 3 haftalığına o ara oluverdi yani ben birazda keçiboynuzundan olduğunu düşünüyorum... eşine yedirebiliyorsan yedir sende enfeksiyon için doktora görün istersen bide maydonozu kaynat suyunu iç çok güzel söktürür...onun dışında da tamamen nasip ama yine de daha fazla beklemek istemezsen kullan klomen...senin miniğinde gelecek yakında hissediyorumYumurtlamamda sıkıntı yok adet düzenli ama yine de kullansam mi ki mogamim bilemedimm benim sıkıntı enfeksiyon maydanoz a oturdum bu ay yine
Aslında alabileceğin şeyler var mesela bakım ürünleri, biberon gibi ufak tefekler, ana kucağı, havlusu, alt açma seti, yazlık battaniyesi falan...Bunların hepsini sona bırakırsan zaten masraflı şeylerde sona kalacağından artı bide hastane parası falan çok artar masraf... Biz eşimle 4. aydan sonra ufak bakım ürünlerine başlayacağız aylara yayınca daha rahat oluruz istediklerimizi kolayca alırız dedikyokk kuzum nerde hiç bişe almadım :/ başlamak lazım aslında yavaştan da herşey yazlık şuanda e bizim bebiş kış çocuğu olacak teyzesi o yüzden biraz daha bekleyelim bakalım daha zamanımız var
Valla burdan kopulamıyor ki kuzum hem daha 2. ler olacak kimisi 3. yü yapmak isteyecek... Buraya demir attık bi kereayseygt1453 çok mutlu oldum eşinin testi kabul etmesine inşallah bir problem çıkmaz ama duruma göre süreci hızlandırırsınız inşallah
Mogami ben de ilk fikrini beğendim şimdi çalışma olmadığı için pek katılmıyorum sohbete ama günlük takip ediyorum mesajlarınızı inşallah yıl başından sonra denemeler başlayınca yeni topikte aktife geçerim :) tabi siz bebişleri pışpışlarken ne kadar katılırsınız bilmem :) :)
Valla burdan kopulamıyor ki kuzum hem daha 2. ler olacak kimisi 3. yü yapmak isteyecek... Buraya demir attık bi kereYeni yıl gelsin bir an önce biz de kurtulalım sende miniğin için çalışmalara başla bakalım
kesinlikklee haklısın kuzum yaa birden masraf biner bide eltimde aynısını söyledi.biz sona bıraktık çok zorlandık dedi.en iyisi başlamak büyüklerden.kıyafetler zaten 1 2 günde alınır.önemli olan büyükler.20.haftaya girdik biz 5 ay doldu resmenAslında alabileceğin şeyler var mesela bakım ürünleri, biberon gibi ufak tefekler, ana kucağı, havlusu, alt açma seti, yazlık battaniyesi falan...Bunların hepsini sona bırakırsan zaten masraflı şeylerde sona kalacağından artı bide hastane parası falan çok artar masraf... Biz eşimle 4. aydan sonra ufak bakım ürünlerine başlayacağız aylara yayınca daha rahat oluruz istediklerimizi kolayca alırız dedik
Almaya başla artık ufaktan...e bebek ve diğer siteleri takip et...mesela biberonda philips avent i düşün ben ondan alıcam bebeğin hava yutmasını engelleyen bi biberonmuş... böyle minik araştırmalar yapıp beğenince al böyle ufak tefek şeylerikesinlikklee haklısın kuzum yaa birden masraf biner bide eltimde aynısını söyledi.biz sona bıraktık çok zorlandık dedi.en iyisi başlamak büyüklerden.kıyafetler zaten 1 2 günde alınır.önemli olan büyükler.20.haftaya girdik biz 5 ay doldu resmenne ara
Umarım bu defa planladığın gibi olacak canım bu arada ben yeni topiği açtım burda paylaştım adını falan...artık orda oluruzkopulmuyor gerçekten ocak ayında bebek düşünmeye başlayınca katıldım sonra bizim planlar ertelendi ama ben hala her gün okuyorum
katılıyorum sana canım hem gezebilcek miyiz bakalım ağırlaşma olacak bel ağrısında korkuyorum bi de.. biz iki üç biberon aldık pek bi sevindim haftasonu da arabayı alıyoduk benm için en masraflısı o şuan fiyatta anlaştık her şey iyi hoş istediğim renk çıkmadı iyi mi nasıl sinir oldum harcadığım bi saate mi yanayım tıpış tıpış geri gediğime miAslında alabileceğin şeyler var mesela bakım ürünleri, biberon gibi ufak tefekler, ana kucağı, havlusu, alt açma seti, yazlık battaniyesi falan...Bunların hepsini sona bırakırsan zaten masraflı şeylerde sona kalacağından artı bide hastane parası falan çok artar masraf... Biz eşimle 4. aydan sonra ufak bakım ürünlerine başlayacağız aylara yayınca daha rahat oluruz istediklerimizi kolayca alırız dedik
süpersinn mogişimKIZLAAAAAAAAAAAAAAAAR BEN BAŞLIĞI AÇTIM
Gerçi acemiyim bu konuda ama umarım başlık adı gebelik bölümüne uygundur... Başlığın adı BERABER ANNE OLMA YOLUNDA...
canım klasik yağlar var kakao yağı ama katısından alınıp eritiliyomuş, badem yağı ve hindistan cevizi yağı karışımı. ablam bunları kullandı çok da memnun kaldı ama cesaret edemiyorum hepsi ağır kokulu yağlar.alayım bi kenarda dursun dedim ama şuan farkedşyorum ki eve almadan gelmişim hay aklımacanım valla ben göbişime sebamd in kremini kullanıyorum eczaneden aldım benimde çok kaşınıyor sürmesem kaşıntıdan parçalanır yani o derece yağ nasıl olur ki ?? sen araştırırsan bana da söyle canım
Canım benim eklerim... Hayırlısı bitanem dua ediyorum size sende etmeye devam et[/QUOTE
Canım benim allah razı olsun senden dualara devam ediyorum inşallah inşallah da rabbimiz bu güzel ayların hurmetine dualarında gücüyle miniklerimizi nasip etsin
Rabbimiz minigini kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim :):)
Canım arkadaşım çok sağol eşimden sonunda sözü aldım ramazan diye erteledi yoksa kabul etti çok sukur iki aydır bekliyorum Biray daha beklerim hayırlısı allahtan:):) eşimin kabul etmesiyle okadar çok mutlu oldum ki musmutlu inşallah minigimde nasip olur inşallahayseygt1453 çok mutlu oldum eşinin testi kabul etmesine inşallah bir problem çıkmaz ama duruma göre süreci hızlandırırsınız inşallah
Mogami ben de ilk fikrini beğendim şimdi çalışma olmadığı için pek katılmıyorum sohbete ama günlük takip ediyorum mesajlarınızı inşallah yıl başından sonra denemeler başlayınca yeni topikte aktife geçerim :) tabi siz bebişleri pışpışlarken ne kadar katılırsınız bilmem :) :)
Ayy mogamim bayıldım ben bu başlığa ne zaman geçiyoruz :):):) süper olmuş süperKIZLAAAAAAAAAAAAAAAAR BEN BAŞLIĞI AÇTIM
Gerçi acemiyim bu konuda ama umarım başlık adı gebelik bölümüne uygundur... Başlığın adı BERABER ANNE OLMA YOLUNDA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?