Evet 3 u bir arada.ben onunla hamile kaldım. Bol bebis topiginde BTÇ kürü siye detaylı yazdım. Inşallah bulursun.şu an tam hatirlayamayabilirim çünkü ağrı çekiyorum. Allahim sana da nasip etsin bu agrilari cekmeyi.Ama adetin 2.günü baslaniyordu onu soyleyim.yumurtanin oluşma zamani olmalı.Merhaba arkadaslar adetin ucuncu gunundeyim corek otu bal karismi yaoablirmiym birde ilk defa yapicm tarif vereblirmisiniz ve corrkoyltu bal tarcin ücü birlktemi olacak illa?
Kanda hpv ye bakiliyor mu?Kanda hpv virüsüne bakmişlardi. Çok şükür temiz çikti. Ama sigil hala duruyor. İnşaAllah oda yok olur gider
Evet bakılıyor canımKanda hpv ye bakiliyor mu?
Biz artık bu sayfada değiliz. Yeni başlık açtık oradayız. Beraber anne olma yolunda topiğimiz. Oradan devam ediyoruzZaman ne çabuk geçmiş
Merhaba doğal yolla hamile kalabiliyosanız tüp bebek düşünmeyin bence.İlk olarak kan pıhtılaşması var mı diye soracaktım varmış.İkinci rahim ağzı boyunu ölçtürün kısa ise yahim ağzı yetmezligi teşhisi koyuluyo ve bir operasyon la rahim ağzını dikiyolar.Oda normalse progesteron hotmonunuz düşük olabilir kanda baktırın ve progestan kullan o rahmi hamilelige hazırlayan bir anlamda hamileligi destekleyen bir hormondur.Hamilelik oluştuktan sonrada 4 ay falan düzenli kullanın.Hem hamilelige hazırlanırken hemde hamilelik varken de kullanmanız lazım.Zaten tüp bebek tedavisine başlarkende progestan kullandırıyo doktorlar.Ben bir defa düşük yaptıgımda doktorum yazmıştı ardından tekrar hamile kaldım ve doktor her ihtimale karşı kullanmaya devam et zararı yok faydası var demişti.Ama en etkilisi vajenden fitil olarak kullanılanı dedi.Bide eşinize söyleyin sizi bacaklarınızdan tutup baş aşagı silkelesin oda çok faydalı.Bu işlemi adet döneminde yada adetin hemen bitiminde yapsın ki hamile olmadgnız kesin olursa daha iyi olur.Gerçekten ama gerçekten çoooook teşekkür ederim. Kan pıhtılaşması var evet ama 2. gebeliğimde sulandırıcı kullandım yine düştü. O sebeple tüp diye düşündüm . Açıklamalarınız bana yön verdi .Çok sağolun....
Birde şunu hatırlatayım bu topigi biz başka topige taşıdık çoktandır ordayız isterseniz oraya gelin Arkadaşların çoğu doğum yaptı ikinciye hamile olanlarıda var.Sorularınıza deneyimli arkadaşlardan cevap alabilirsiniz Topigin adı.Beraber Anne Olma YolundaGerçekten ama gerçekten çoooook teşekkür ederim. Kan pıhtılaşması var evet ama 2. gebeliğimde sulandırıcı kullandım yine düştü. O sebeple tüp diye düşündüm . Açıklamalarınız bana yön verdi .Çok sağolun....
Doktor şafak hatırnaz tedavisiyle mi hamile kaldınız. ?ben soluğu bir dahakine orda alıyım olmazsaa
Yok canım 2 side doğal yolla oldu eşimdeydi benim sorun ameliyat sonrası sıkıntısız hamile kaldım çok şükürDoktor şafak hatırnaz tedavisiyle mi hamile kaldınız. ?
Hayırlı olsun. Eşiniz mikro tese mi oldu. ? Hangi doktorda? Doktor şafak beye hic kontole felan gitmediniz mi?Yok canım 2 side doğal yolla oldu eşimdeydi benim sorun ameliyat sonrası sıkıntısız hamile kaldım çok şükür
Yok canım gitmedim eşim varikosel ameliyatı oldu hareket problemi vardı sperm değerlerinde drumuzda fatih beydiHayırlı olsun. Eşiniz mikro tese mi oldu. ? Hangi doktorda? Doktor şafak beye hic kontole felan gitmediniz mi?
Bizim topigi kapatmislar canim yaBirde şunu hatırlatayım bu topigi biz başka topige taşıdık çoktandır ordayız isterseniz oraya gelin Arkadaşların çoğu doğum yaptı ikinciye hamile olanlarıda var.Sorularınıza deneyimli arkadaşlardan cevap alabilirsiniz Topigin adı.Beraber Anne Olma Yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?