2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hatunlar cevap vermiştir şimdiye ama bende söyliyim canım doktor kontrolünde kullandılar diye biliyorum ben...sakın kafana göre kullanma lütfen
doktora gittim rahim ters miş bende.. aman allahım ne kadar çok sıkıntı çıkıyor bende. yara gebeliğe engel değil ama iltihap varsa engeldir dedi cuma bi daha gidicem ve e2 hormonum düşük çıkmış 1. bişey

pardon 10. bişey canm

Canım diğerlerinden pek anlamam ama ters rahimi dert etme 2 tane çok yakın arkadaşım ters rahimli ve biri ilk denemede diğeri ikinci denemede hamile kaldı ilk üç ay içinde rahim dönüyor zaten doğum için de sorun olmuyor

Teşekkürler canım umarım hakkımızda hayırlısı olsun

canım ben keyfi sezeryan oldum. 1350 tl ödedik sadece.ama söyle bir sorun oluştu.keyfi sezeryan daha pahalıymıs,ssk keyfı sezeryanda ödeme yapmıyormus vs. benı hasta yatısta bu konuda daha once bılgılendırmemıslerdı..sezeryan ve normal dogum fıyatları su kadar dedıler sadece.keyfı yada zorakı sezaryan soyle boyle demedı kımse.hastane cıkısında 2.200 tl fıyat cıkardılar.bızde ıtıraz ettık halıyle.9 ay boyunca hasta yatıstakı bu konuda bılgı edındıgım muhammet beye gıttık.cıktıgımız gun hastanede yoktu kendısı ben ayarlıcam dedı telefonda.ertesı gun esım gıttı hastaneye tekrar.bızım sucumuz hatamız demıs.muhtemelende sonere zorunlu sezeryandır dıe belge ımzalatacaktı.zarar etmemek için.biz 1350 tl verdık sadece.

sarılık bızdede cıkmıstı.1 hafta boyunca beyaz ısık altında yatırdık evde bebeği.bol bolda besledim yavrumu.yavas yavas azaldı sarılıgı bu sayede.gecmıs olsun sızın yavruyada

rahim tersmiymiş şimdiye kadar nasıl farketmemiş peki bu doktorlar Rahim tersliği bi engelmiymiş peki kuzum... İltihabı bi testle anlayabilirsin sanırım dimi doktorun nasıl bi yol izleyecekmiş...çok soru sordum dimi....yine de şöyle bakıldığında hepsinin çözümü kolay rahim tersliği dışında ama onunda bi sorun yaratacağını ben sanmıyorum

yaaaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım çok teşekkür ederim... bu arada biz topik değiştirdik kalıcı olarak....adı beraber anne olma yolunda...bekliyoruz miniğinle birlikte gel tamam mı

aaa bide keyfi sezeryan mı varmış ilk defa duydum bende sordum normal doğum 1000 sezeryan 1500 dediler değişiyomu acaba hangi hastanede yaptırmıştın canım sen

Canım benim önümüzdeki ay klomen kullanacagiz ve rahim tersligi sadece Sperm yolunu uzatirmis. Hiç sorma ya o kadar doktora gittim nasıl soylemediler bunu hayret e 2 hormon düşüklüğü var bende o sıkıntı olmaz dedi peki sizce? Sen nasılsın bakim

e2 ile ilgili pek bi bilgim yok ama doktor sorun olmaz dediyse olmaz herhalde...klomenle gelecek miniğin bak gör yol uzun olsa da vız gelir minik sıpaya ilerde çok gülersiniz bu olaya...Biz iyiyiz kuzum napalım 2 li test için kan verdim cinsiyette belli değil bakalım bekliyoruz....bu arada sen niye yeni topiğe gelmiyon kız

Canimmmm yeni topige gec hemen :) rahim tersligi icin pozisyon var diye biliyorm diz ve dirseklerin uzurnde dur sen son noktayi oyle koyun ben boyle biliyrm ama arastrabilirsin.klomene guven klomen bebegi tasiyan biri olarak soyluyorm :)

merhaba arkadaslarım, aranıza yenı katıldım, eşim dun sperm testi yaptırdı, yorumlarınız var mı acaba? tesekkurler cokcok

Eklentiler

• SPERM1.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 72
  • SPERM2.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 74
Hayırlı akşamlar kızlarr..
Bugün ilk defa yumurtamın uygun boyuta geldiğini gördük ve hemen çatlama iğnesi yaptır dedi doktor... İğneyi yaptırdım.. İnşallah şifası olur... Dua edin ne olur annişlerim

Allah herkese Gonlundeki yavruyla büyütmeyi nasip etsin. Günaydın :) 32.haftadayız oglumla.agrilarim yüzünden erken doğum bekleniyor.o yüzden son günler diye düşünüyorum. Agrim oldukça dua ediyorum herkese özellikle kk annelerine..kk da çok güzel dostluklar kurdum.reele donenler oldu.tanımasam da sizleri gonlumuzdekiler hep aynı. Duygularimiz dualarimiz aynı. Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.sağlıkla kucagimiza alip büyütmeyi nasip etsin.kız erkek farketmez elbet ama gönüllerde yatanlari nasip etsin.isteyin vereyim demiş Rabbim :) isteyelim ki versin :) Allah hepinizin yardımcısı olsun. Beklemek hamilelik doğurmak büyütmek hepsi zor zamanlar. Sabriniz bol olsun arkadaşlar. ..

canim tresandan memnun kalmis miydin sac dokulmesine iyi geliyor mu
Sonuç alabilmek için en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş canım...
Ben 6 ay kullanmadım.. ama kullandığım süre içerisinde de normal bir şampuandan farkını göremedim açıkçası...
yardımcı olamadım kusura bakma...

Merhaba bana cvp yazarsaniz sevinirim
Erken yumurtalik yaşlanmasi problemi yaşayipta hamile kalan varmi yada ne biliyim bitkisel bir çözüm bilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…