- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
doktora gittim rahim ters miş bende.. aman allahım ne kadar çok sıkıntı çıkıyor bende. yara gebeliğe engel değil ama iltihap varsa engeldir dedi cuma bi daha gidicem ve e2 hormonum düşük çıkmış 1. bişeyhatunlar cevap vermiştir şimdiye ama bende söyliyim canım doktor kontrolünde kullandılar diye biliyorum ben...sakın kafana göre kullanma lütfen
pardon 10. bişey canmdoktora gittim rahim ters miş bende.. aman allahım ne kadar çok sıkıntı çıkıyor bende. yara gebeliğe engel değil ama iltihap varsa engeldir dedi cuma bi daha gidicem ve e2 hormonum düşük çıkmış 1. bişey
doktora gittim rahim ters miş bende.. aman allahım ne kadar çok sıkıntı çıkıyor bende. yara gebeliğe engel değil ama iltihap varsa engeldir dedi cuma bi daha gidicem ve e2 hormonum düşük çıkmış 1. bişey
Teşekkürler canım umarım hakkımızda hayırlısı olsunCanım diğerlerinden pek anlamam ama ters rahimi dert etme 2 tane çok yakın arkadaşım ters rahimli ve biri ilk denemede diğeri ikinci denemede hamile kaldı ilk üç ay içinde rahim dönüyor zaten doğum için de sorun olmuyor
canım ben keyfi sezeryan oldum. 1350 tl ödedik sadece.ama söyle bir sorun oluştu.keyfi sezeryan daha pahalıymıs,ssk keyfı sezeryanda ödeme yapmıyormus vs. benı hasta yatısta bu konuda daha once bılgılendırmemıslerdı..sezeryan ve normal dogum fıyatları su kadar dedıler sadece.keyfı yada zorakı sezaryan soyle boyle demedı kımse.hastane cıkısında 2.200 tl fıyat cıkardılar.bızde ıtıraz ettık halıyle.9 ay boyunca hasta yatıstakı bu konuda bılgı edındıgım muhammet beye gıttık.cıktıgımız gun hastanede yoktu kendısı ben ayarlıcam dedı telefonda.ertesı gun esım gıttı hastaneye tekrar.bızım sucumuz hatamız demıs.muhtemelende sonere zorunlu sezeryandır dıe belge ımzalatacaktı.zarar etmemek için.biz 1350 tl verdık sadece.
sarılık bızdede cıkmıstı.1 hafta boyunca beyaz ısık altında yatırdık evde bebeği.bol bolda besledim yavrumu.yavas yavas azaldı sarılıgı bu sayede.gecmıs olsun sızın yavruyadaArkadaşlar kızımdan vakit bulup giremedim pek, tecrübesiz olduğumuz için herşeye Telaş edip endişelenir olduk, şimdide yeni Doğan sarılığımız var inşaallah onu da atlatacağız, tebrik eden tüm Arkadaşlara teşekkür ederim hamileler bebeklerine sağ salim kavuşsun bebek isteyenlerin kelebekleri karınlarına biram önce konsun duasıyla hayırlı geceler minik büşramı da dualarınızda unutmayın teyZeleri...
rahim tersmiymiş şimdiye kadar nasıl farketmemiş peki bu doktorlardoktora gittim rahim ters miş bende.. aman allahım ne kadar çok sıkıntı çıkıyor bende. yara gebeliğe engel değil ama iltihap varsa engeldir dedi cuma bi daha gidicem ve e2 hormonum düşük çıkmış 1. bişey
yaaaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım çok teşekkür ederim... bu arada biz topik değiştirdik kalıcı olarak....adı beraber anne olma yolunda...bekliyoruz miniğinle birlikte gel tamam mıcanım ben keyfi sezeryan oldum. 1350 tl ödedik sadece.ama söyle bir sorun oluştu.keyfi sezeryan daha pahalıymıs,ssk keyfı sezeryanda ödeme yapmıyormus vs. benı hasta yatısta bu konuda daha once bılgılendırmemıslerdı..sezeryan ve normal dogum fıyatları su kadar dedıler sadece.keyfı yada zorakı sezaryan soyle boyle demedı kımse.hastane cıkısında 2.200 tl fıyat cıkardılar.bızde ıtıraz ettık halıyle.9 ay boyunca hasta yatıstakı bu konuda bılgı edındıgım muhammet beye gıttık.cıktıgımız gun hastanede yoktu kendısı ben ayarlıcam dedı telefonda.ertesı gun esım gıttı hastaneye tekrar.bızım sucumuz hatamız demıs.muhtemelende sonere zorunlu sezeryandır dıe belge ımzalatacaktı.zarar etmemek için.biz 1350 tl verdık sadece.
aaa bide keyfi sezeryan mı varmış ilk defa duydum bende sordum normal doğum 1000 sezeryan 1500 dediler değişiyomu acaba hangi hastanede yaptırmıştın canım sencanım ben keyfi sezeryan oldum. 1350 tl ödedik sadece.ama söyle bir sorun oluştu.keyfi sezeryan daha pahalıymıs,ssk keyfı sezeryanda ödeme yapmıyormus vs. benı hasta yatısta bu konuda daha once bılgılendırmemıslerdı..sezeryan ve normal dogum fıyatları su kadar dedıler sadece.keyfı yada zorakı sezaryan soyle boyle demedı kımse.hastane cıkısında 2.200 tl fıyat cıkardılar.bızde ıtıraz ettık halıyle.9 ay boyunca hasta yatıstakı bu konuda bılgı edındıgım muhammet beye gıttık.cıktıgımız gun hastanede yoktu kendısı ben ayarlıcam dedı telefonda.ertesı gun esım gıttı hastaneye tekrar.bızım sucumuz hatamız demıs.muhtemelende sonere zorunlu sezeryandır dıe belge ımzalatacaktı.zarar etmemek için.biz 1350 tl verdık sadece.
Canım benim önümüzdeki ay klomen kullanacagiz ve rahim tersligi sadece Sperm yolunu uzatirmis. Hiç sorma ya o kadar doktora gittim nasıl soylemediler bunu hayret e 2 hormon düşüklüğü var bende o sıkıntı olmaz dedi peki sizce? Sen nasılsın bakimrahim tersmiymiş şimdiye kadar nasıl farketmemiş peki bu doktorlarRahim tersliği bi engelmiymiş peki kuzum... İltihabı bi testle anlayabilirsin sanırım dimi doktorun nasıl bi yol izleyecekmiş...çok soru sordum dimi....yine de şöyle bakıldığında hepsinin çözümü kolay rahim tersliği dışında ama onunda bi sorun yaratacağını ben sanmıyorum
e2 ile ilgili pek bi bilgim yok ama doktor sorun olmaz dediyse olmaz herhalde...klomenle gelecek miniğin bak gör yol uzun olsa da vız gelir minik sıpaya ilerde çok gülersiniz bu olaya...Biz iyiyiz kuzum napalım 2 li test için kan verdim cinsiyette belli değil bakalım bekliyoruz....bu arada sen niye yeni topiğe gelmiyon kızCanım benim önümüzdeki ay klomen kullanacagiz ve rahim tersligi sadece Sperm yolunu uzatirmis. Hiç sorma ya o kadar doktora gittim nasıl soylemediler bunu hayret e 2 hormon düşüklüğü var bende o sıkıntı olmaz dedi peki sizce? Sen nasılsın bakim
Canimmmm yeni topige gec hemen :) rahim tersligi icin pozisyon var diye biliyorm diz ve dirseklerin uzurnde dur sen son noktayi oyle koyun ben boyle biliyrm ama arastrabilirsin.klomene guven klomen bebegi tasiyan biri olarak soyluyorm :)Canım benim önümüzdeki ay klomen kullanacagiz ve rahim tersligi sadece Sperm yolunu uzatirmis. Hiç sorma ya o kadar doktora gittim nasıl soylemediler bunu hayret e 2 hormon düşüklüğü var bende o sıkıntı olmaz dedi peki sizce? Sen nasılsın bakim
bi problem gözükmüyo canım gayet iyi anladığım kadarıylamerhaba arkadaslarım, aranıza yenı katıldım, eşim dun sperm testi yaptırdı, yorumlarınız var mı acaba? tesekkurler cokcok
merhaba arkadaslarım, aranıza yenı katıldım, eşim dun sperm testi yaptırdı, yorumlarınız var mı acaba? tesekkurler cokcok
canim tresandan memnun kalmis miydin sac dokulmesine iyi geliyor muTresan kullanıyorum uzun bir süredir.. ama artık pek etki etttiğini düşünmüyorum.. bir süre de bioblas kullanayım olmadı..
Teşekkürler :)
Sonuç alabilmek için en az 6 ay kullanmak gerekiyormuş canım...canim tresandan memnun kalmis miydin sac dokulmesine iyi geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?