- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Herkes yenı topıkde canım sende gel oraya :)
Allah hayirli evlatlar nasip etsin ins.tum cocuk isteyenlere versin rabbim.yolu yarilamissin zaten.sıkıntısız bi dogum gecirirsin umarimInsallah herkesin mutlu huzurlu cocuklu yuvasi olsun benim bir oglum olacak allah kismet ederse :)
Ayyy minnosumuz kizmii ayyy yesinlerrr :) neden lekelenmen olmus canim? Cok gecmis olsun dikkt et kendine ... Benimde kasik agrilrim cok memlekete feln gitim gelim cokk yoruldum yolda felan kasiklarimda cok fena bende 6 temmuzu bekliyorum artik bakarlar cinsiyete:)Ah bu doktorlar.. canim kiz dedi benmki ondan sonta dün de hafif lekelenmem oldu ozele gittim.orda da sordum o da kiz gibi dedi 24 temmuzu bekliyorum artık kesin.kiz demeleri icin :)
Allah hayirli evlatlar nasip etsin ins.tum cocuk isteyenlere versin rabbim.yolu yarilamissin zaten.sıkıntısız bi dogum gecirirsin umarim
Nerdesin sen yaaaaa bacımAylar sonra girip bakayım dedim ayyyMogami seni gördüm hemen çok sevindim canım ya sağlıkla kucağına al inşallah
Canim ben asilama yaptirmadim ama eltim yaptirdi yumurtalari buyutuyolar gobeginden igne vuruyosun yumurta catlamaya yakin oldugunda catlama ignesi veriyo sana esinle o gun gidiyosun esin sperm veriyo ve sana jinekolojik muayne oluyomus gibi aci cekmiyosun sana enjekte ediliyo yarim saat ayaklar havada dinleniyosun sonra evine donuyosun canim ve esininde 3 gunluk perhiz olmasi gerekiyo sanirim ama korkma sakin agrili aci cekilen bir durum degil eltim 3 kez yaptirdi insallah sende sorunsuz sikintisiz atlatirsin bu tedaviyi ve bebisin gelir sanaMerhabalar arkadaslar.yazmistim ama gorunmedi sanirim.asilama hakkinda bilgisi olan var mi ya da asilama yaptiran?agrili bi süreç mi,bu sure zarfinda neler yapiliyor,nasil bi tedavi yontemi uygulaniyor açiklayabilecek arkadaslar var mi?yaptiran biri çiksa cok iyi olurdu:/
Inşallah canım benim nazlandığı yeter o da bıkmıştır yakında göz kırpmaya başlarİnşallah daha fazla bekletmez sizi minik sıpa annesi... Ekliyorum kuzum
Tatlımmm benim 11.Deneme olacak :)HAMİŞLER
Blummmm --------------> 12.Deneme ------------->
HAZİRAN BAT
Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ----->
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------>
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme
Sabsel ------------------>27 Haziran -------> 11.Deneme
TEMMUZ BAT
Pesettim342 ----------->1 Temmuz --------> 33. Deneme
Eminebi ---------------->14 Temmuz -------> 10.Deneme
Jasmine53 ------------->23 Temmuz -------> 20.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Bende de polikistik over cikti.normal gebelik yasamistim ama sıkıntıli bi gebelik oldugu icin alindi.doktor 3 ay deneme suresi verdi.gebelik olusmazsa aşilama yapacakmis.merak ediyordm nasil bisiy diye.tesekkur ederimCanim ben asilama yaptirmadim ama eltim yaptirdi yumurtalari buyutuyolar gobeginden igne vuruyosun yumurta catlamaya yakin oldugunda catlama ignesi veriyo sana esinle o gun gidiyosun esin sperm veriyo ve sana jinekolojik muayne oluyomus gibi aci cekmiyosun sana enjekte ediliyo yarim saat ayaklar havada dinleniyosun sonra evine donuyosun canim ve esininde 3 gunluk perhiz olmasi gerekiyo sanirim ama korkma sakin agrili aci cekilen bir durum degil eltim 3 kez yaptirdi insallah sende sorunsuz sikintisiz atlatirsin bu tedaviyi ve bebisin gelir sana
rica ederim canim ne demek insallah sorunsuz melegin gelirBende de polikistik over cikti.normal gebelik yasamistim ama sıkıntıli bi gebelik oldugu icin alindi.doktor 3 ay deneme suresi verdi.gebelik olusmazsa aşilama yapacakmis.merak ediyordm nasil bisiy diye.tesekkur ederim
Aminn inş.allah'im nasip eder umarim.tüm isteyenlere versin allahrica ederim canim ne demek insallah sorunsuz melegin gelir
Nerdesin sen yaaaaa bacımne kendinden ne miniğinden haberimiz yok nasılsınız bakalım...Teşekkür ederiz teyzesi iki arada geldi bebeğim bize de sürpriz oldu amin inşallah canım benim
Arkadaslar merak ettim bu denemeler aşılama yada tüp bebek mi bu topics yeni girdim de sormam nedeni bende başlıca o yüzden bilgi amacliTatlımmm benim 11.Deneme olacak :)
Mogamim klomeni doktora soylemeden mi kullandı kızlar catlatma iğnesi şart mı ben kullanirim kullanmasina da bayrama gideriz diye iğneyi yapmaya firsatim olmayabilirkuzum ama ilişki vajinayla ilgili bi durum rahim yarası niye kanasın ki...belki tahriştendir bikaç kez bende de olmuştu
Kıyamam ben sana da melek olmuş miniğine de... Rabbim sağlıklı hayırlıs bi evlat nasip etsin inşallah tez zamanda sana...Benim ki biraz kaşla göz arası olduBenim minik bi yoktu varoldu sonra tekrar cennete uçtu canım öyle olunca ben de uzaklaştım buradan atlatamadım hala ama çok sevindim ya nası mutlu oldum sana kızz hangi ara oldu senin formasyon ne zaman bitti de bu kuzucuk bu kadar büyüdü maşallah
hatunlar cevap vermiştir şimdiye ama bende söyliyim canım doktor kontrolünde kullandılar diye biliyorum ben...sakın kafana göre kullanma lütfenMogamim klomeni doktora soylemeden mi kullandı kızlar catlatma iğnesi şart mı ben kullanirim kullanmasina da bayrama gideriz diye iğneyi yapmaya firsatim olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?