2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ah bu doktorlar.. canim kiz dedi benmki ondan sonta dün de hafif lekelenmem oldu ozele gittim.orda da sordum o da kiz gibi dedi 24 temmuzu bekliyorum artık kesin.kiz demeleri icin :)
Ayyy minnosumuz kizmii ayyy yesinlerrr :) neden lekelenmen olmus canim? Cok gecmis olsun dikkt et kendine ... Benimde kasik agrilrim cok memlekete feln gitim gelim cokk yoruldum yolda felan kasiklarimda cok fena bende 6 temmuzu bekliyorum artik bakarlar cinsiyete:)

Allah hayirli evlatlar nasip etsin ins.tum cocuk isteyenlere versin rabbim.yolu yarilamissin zaten.sıkıntısız bi dogum gecirirsin umarim

Amin insallah yolu yarilamak mi son 3 deyip kisaltiyorum kendi kendime insallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz o gunleri goruruz hepimiz

Oncelikle yeni topik hayirli olsun insallah hep guzel haberler dolu bir topik olur.diger topikte sadece okuyucuydum artik bende bu guzel annelerin arasina katiliyim belki sans gelir benimde minigim gelir dedim.bende 3yillik evliyim 2yilldir istiyoruz ama olmuyo malesef benim butun test sonuclarim guzel cikti ama esimin sperm testi cok düsük ckti simdi bekliyoruz.eylul ekim ayina kadar bekliycez olmadi tup bebek deniycez.cok guzel hikayeler okudum hepsi morel motive oldu..hepinizin insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Merhabalar arkadaslar.yazmistim ama gorunmedi sanirim.asilama hakkinda bilgisi olan var mi ya da asilama yaptiran?agrili bi süreç mi,bu sure zarfinda neler yapiliyor,nasil bi tedavi yontemi uygulaniyor açiklayabilecek arkadaslar var mi?yaptiran biri çiksa cok iyi olurdu:/

Aylar sonra girip bakayım dedim ayyy Mogami seni gördüm hemen çok sevindim canım ya sağlıkla kucağına al inşallah
Nerdesin sen yaaaaa bacım ne kendinden ne miniğinden haberimiz yok nasılsınız bakalım...Teşekkür ederiz teyzesi iki arada geldi bebeğim bize de sürpriz oldu amin inşallah canım benim

Canim ben asilama yaptirmadim ama eltim yaptirdi yumurtalari buyutuyolar gobeginden igne vuruyosun yumurta catlamaya yakin oldugunda catlama ignesi veriyo sana esinle o gun gidiyosun esin sperm veriyo ve sana jinekolojik muayne oluyomus gibi aci cekmiyosun sana enjekte ediliyo yarim saat ayaklar havada dinleniyosun sonra evine donuyosun canim ve esininde 3 gunluk perhiz olmasi gerekiyo sanirim ama korkma sakin agrili aci cekilen bir durum degil eltim 3 kez yaptirdi insallah sende sorunsuz sikintisiz atlatirsin bu tedaviyi ve bebisin gelir sana

Tatlımmm benim 11.Deneme olacak :)

Bende de polikistik over cikti.normal gebelik yasamistim ama sıkıntıli bi gebelik oldugu icin alindi.doktor 3 ay deneme suresi verdi.gebelik olusmazsa aşilama yapacakmis.merak ediyordm nasil bisiy diye.tesekkur ederim

Bende de polikistik over cikti.normal gebelik yasamistim ama sıkıntıli bi gebelik oldugu icin alindi.doktor 3 ay deneme suresi verdi.gebelik olusmazsa aşilama yapacakmis.merak ediyordm nasil bisiy diye.tesekkur ederim
rica ederim canim ne demek insallah sorunsuz melegin gelir

Nerdesin sen yaaaaa bacım ne kendinden ne miniğinden haberimiz yok nasılsınız bakalım...Teşekkür ederiz teyzesi iki arada geldi bebeğim bize de sürpriz oldu amin inşallah canım benim

Benim minik bi yoktu varoldu sonra tekrar cennete uçtu canım öyle olunca ben de uzaklaştım buradan atlatamadım hala ama çok sevindim ya nası mutlu oldum sana kızz hangi ara oldu senin formasyon ne zaman bitti de bu kuzucuk bu kadar büyüdü maşallah

kuzum ama ilişki vajinayla ilgili bi durum rahim yarası niye kanasın ki...belki tahriştendir bikaç kez bende de olmuştu
Mogamim klomeni doktora soylemeden mi kullandı kızlar catlatma iğnesi şart mı ben kullanirim kullanmasina da bayrama gideriz diye iğneyi yapmaya firsatim olmayabilir

Kıyamam ben sana da melek olmuş miniğine de... Rabbim sağlıklı hayırlıs bi evlat nasip etsin inşallah tez zamanda sana...Benim ki biraz kaşla göz arası oldu Nisanda formasyonun ara tatili vardı 3 haftalığına eve geldim hatta doktora gittim bana yine doğal yolla hamile kalman çok çok zor gelir gelmez tedaviye başlıyoruz dedi bende olmaz artık kafasındaydım...ankaraya geri döndüm 2 hafta sonra baktım adet gelmiyo bi test yapayım dedim iki koyu çizgi gördüm formasyonda haziran başı bitti çok şükürbüyüdük acık teyzesi ama çok çektiriyo eşşek sıpası

Bana bak bu arada artık bu topikte takılmıyoruz yeni topiğimizin adı Beraber anne olma yolunda...unutursan şayet benim profilden bulursun... sende biraz kafaca rahatla kuzum bende öyle bi süreç geçirmiştim....sonra miniğinle birlikte gel ama

Mogamim klomeni doktora soylemeden mi kullandı kızlar catlatma iğnesi şart mı ben kullanirim kullanmasina da bayrama gideriz diye iğneyi yapmaya firsatim olmayabilir
hatunlar cevap vermiştir şimdiye ama bende söyliyim canım doktor kontrolünde kullandılar diye biliyorum ben...sakın kafana göre kullanma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…