canim 19. gunum sali ya denk dusuyor simdi hesapladim cumartesi iliski oldu bide salimi denesek sen nedersinhem spermler brikip hareketlenir
Çok haklısın canım kalbi duyan à kadar kimseye dememek lazım :)
evet ya boyle degerlendire bilirim tesekkur canim supersinCAnım bızım ılıskı duzene bındı bı gun durup bır gun yapıyoruz benımde dun ılıskı oldu br gun durup bır gun yaparsam eger 19 gunum bos gectıgım gune denk gelıyor 18 gunumun gece yraısı yapmayı dusunuyorum ben olabılır canım 2 gun beklemıs olursun pazartesı gece yarısı yapabılırsın canım sabaha dogru sabah daha harektlı oluyormus spremler
Haklısın canım bırak sana kalsın o zaman canın isterse dersin :) düşünme başkasını tatlım onlar için strese gerek yokEsimi durdurabilirsem soylemeyecegiz hem kalp atisini duymadan hemde beni cok kirdilar bebek konusunda o yuzden soylemeyecegim
evet ya boyle degerlendire bilirim tesekkur canim supersin
Bende Profile bebiş koyayım dedimherkese çok yakışmış da
Amin inş tatlım :) göbüşler onlarla dolsunAynen canım cok yakıştı hepımıze bu masumları nereye koysan yakısır en kısa zamandda gobusumuze konarşlr ınsallah :)
insallah senden ve diyer arkadaslardan bekliyorum guzel haber almayi rabbim sizede tekrar tekrar yasatsin o duyguyu yasamayi:)rica ederim canım naptım ınsallah bu emegınnn karsılıgını alırsın bızı bır kere daha teyze yaparsın
Bende gün aşırı yapacağım bu ay :)evet ya boyle degerlendire bilirim tesekkur canim supersin
Ben
Bende gün aşırı yapacağım bu ay :)
Adetli iken nasıl alttan muayene eder ki ilginç geldi Allah dan bana öyle bir şey demedibenim dr hem kan hemde alttan muayne ediyo o dr kalmis bisi ama istemezsen etmez tabikide
insallah senden ve diyer arkadaslardan bekliyorum guzel haber almayi rabbim sizede tekrar tekrar yasatsin o duyguyu yasamayi:)
Bayıldım ya bu samimiyete tavsiyelere kısmetse hamile kalmayı planlayınca hepinizden tavsiye almak istiyorum kaybolmayın bir yere tamammııııı
adetliyken yumurtalıklar net görülüyo ve yumurta rezerve nasıl rahimde kist oluşmuşmu oluşmamışmı onu kontrol ediyo canımAdetli iken nasıl alttan muayene eder ki ilginç geldi Allah dan bana öyle bir şey demedi
ay ben de mı koysam metafor yapayım bu ay gelır belkı :)Bende Profile bebiş koyayım dedimherkese çok yakışmış da
ay bende oyle diye basladim dogurgan gunlere gelince 3 gun ustuste oldu simdi sali gunude 19.gun bunuda pazartesi gece dusunuyorum sonrasindanormalBen
Bende gün aşırı yapacağım bu ay :)
bana bakmislardi onune ortu koyuyo biraz geriden o aleti koyuveriyoAdetli iken nasıl alttan muayene eder ki ilginç geldi Allah dan bana öyle bir şey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?