2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim 19. gunum sali ya denk dusuyor simdi hesapladim cumartesi iliski oldu bide salimi denesek sen nedersinhem spermler brikip hareketlenir

CAnım bızım ılıskı duzene bındı bı gun durup bır gun yapıyoruz benımde dun ılıskı oldu br gun durup bır gun yaparsam eger 19 gunum bos gectıgım gune denk gelıyor 18 gunumun gece yraısı yapmayı dusunuyorum ben olabılır canım 2 gun beklemıs olursun pazartesı gece yarısı yapabılırsın canım sabaha dogru sabah daha harektlı oluyormus spremler

evet ya boyle degerlendire bilirim tesekkur canim supersin

Esimi durdurabilirsem soylemeyecegiz hem kalp atisini duymadan hemde beni cok kirdilar bebek konusunda o yuzden soylemeyecegim
Haklısın canım bırak sana kalsın o zaman canın isterse dersin :) düşünme başkasını tatlım onlar için strese gerek yok tatlı anne adayı seniii

Ben

Bende gün aşırı yapacağım bu ay :)
ay bende oyle diye basladim dogurgan gunlere gelince 3 gun ustuste oldu simdi sali gunude 19.gun bunuda pazartesi gece dusunuyorum sonrasindanormal
Adetli iken nasıl alttan muayene eder ki ilginç geldi Allah dan bana öyle bir şey demedi
bana bakmislardi onune ortu koyuyo biraz geriden o aleti koyuveriyo

EveOTE="mgul, post: 37940095, member: 588698"]Haklısın canım bırak sana kalsın o zaman canın isterse dersin :) düşünme başkasını tatlım onlar için strese gerek yok tatlı anne adayı seniii [/QUOTE]
Evet tatlim baskalari icin strese girmemeliyiz oyy profilinde cok guzel olmus insallah hepimiz hamis oluruz hayirli zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…