- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
edıyorum edıyorum hepımız ınsallah bugun 16 yarın 17. gunum umarım en azından 13 14 mm lık bıtane vardır varsa 19 gun iğneyı yapar 20. gun de asılamayı yaparız ınsallah vardır yhaaaİnşallah guzel haberlerle geleceksın canım bol bol dua et
Tesekkur ederim canim evet hsg yi biliyorum bu adetimde cekilecegim kismet olursa hsg den sonra biraz daha denerim tupte sikinti cikmazsa sonrada asilama yaptiririm insallah senin yumlar buyurde ilk asilaman tutar guzel haberlerini bekliyorum canimcsanım ılk basta rahım fılmı ıstıyorlar tupler açık mı dıye benden ıstenmedı cunku gecen ay kımyasal gebelık yasadım gecen yıl da cektırmıstım gerek yok dedı drum klomenle yumurta elde edıyoruz dıye klomen kullandım yumurtam gelısmedı benım kabahatım ama ıncır suyu ıctım bol bol o da yumurtalarımı erkenden çatlattı yanı ıllacın yanında baska bısey kullanmamak lazım cnm dr ne verdıyse hangı dozda verdıyse onu kullanmak lazım pazartesı tekrar gıdıcem uygun buyuyen varsa 20mm oldugu gun çatlatma iğnesı yapılacak ertesı gun de asılama yapılacak bunun ıcın spermlere özel bı yıkama ıslemı yapıyorlar spermlerın hareketı ve hızı yuksek oranda artıyor
Ewt bebiş için herşeyi yaparım gururu bi kenara bırakıp
canım daha başındasın ve hamile kalıyorsun sakin ol bence...yok canım ben haziran sonunda kürtaj oldum ama sonra olmadı işte bu 3. ayımız denemeye başladığımız gelen giden yok ama eşim bu ay sperm testini felan yaptırdı vitamin ve keçiboynuzu içiriyorum inşallah yumurtlamaya kadar etkisini gösterir umutla bekliyorum bende sorun yok diyo dr yumurtluyorum çatlıyo ama kavuşamıyoruz sanırım :) ilk hamileliğim 2.korunmadığımda olmuştu ama bu sefer bekletiyo beni
ayy ınsallah ben tutacagından oyle umutluyum kı ama bakalım aşılamam yapılabılecekmı yoksa bır ay daha beklemek zorunda kalıcam olsun beklerım ama zaman hızlı gecsınnnn nolurrr hsg yı cekınce o ay bebış dusunmuyosun canım bı sonrakı ay aşılama yaparlarTesekkur ederim canim evet hsg yi biliyorum bu adetimde cekilecegim kismet olursa hsg den sonra biraz daha denerim tupte sikinti cikmazsa sonrada asilama yaptiririm insallah senin yumlar buyurde ilk asilaman tutar guzel haberlerini bekliyorum canim
bende saç bakımımı yaptım bugün, yıkayana kadar eim yaklaşamadıİyiyim canım cok sukur bır pazarın daha sonuna geldık calısmalar super gıdıyor canım bır gun durup bır gun calısıyoruz ben yarın sabah yapalım dıyorumda esım aksama dıyor bugun bakıma basladım kendıme menekse bugday tatlı badem cam(terebentın) cevız ve zeytınyaglarını karıstırdım saclarıma bakıma basladım canım :)
drum da gereksız buldugu ıcın klomen kullandıkiyi yapmışın canım bende aşılama denersem klomen kullanacamm iğney aşılama için gereksiz buluyorum..
aynennn annemlerde saolsunlar beni tırsıtmak için ellerinden geleni yapıyolar yani aşırı kilonun sorun olduğunu duydumda zayıflığı pek duymadım ama kısmettt gelecek gelecek bu ay regli olmama ragmen çok polyanayım ne bilim içimde aptal bir mutluluk var
Amin insallah patlama olacak rabbim tum isteyenlere hayirli saglkli bebisler nasip etsinEve canım cok sukur ılk defa bu ay duzenlı ılıskımız oluyor masallah masallah aynen canım bata kadar devam edecegım kesınlıkle canım buna bende emın oldum her ay degısıyor bellı bır gunu yok bız masallah bu ay adet bıttıgınden berı ıyı calısıyoruz helekı ılk baslarda ust uste oldu sende devam et anım ınsallah bu ay bebıslerımız gelecek kasımın dedıgın gıbı cok bereketsız oldu ınsalah aralıkta hamıs patlaması olacak
aynen ilk zamanlar ağlıyodum kendime gelemiyodum ama şimdi iyiyim vardır bir hayır diyorum sağlıklı olsunda 2 3 ay geç olsunn hiç mühim değilllHıımm sen korkma canım Rabbım yeterkı ol desın ve olur Allah'ın ıznıyle aynen canım bende alıstım artık her ay kırmızıları gormeye adet oldugumda vardır bır hayır bu ay hayırlı degılmıs dıyıp geıyorum :)
Adet biter bitmez yumurtlama testine başlamanızı tavsiye ederim..ben bu ay ilk defa test aldim yaptim,icinde 7 tane vardi...ilk yaptğm gün çift çizgiyi gördüm ve çok şaşırrdm çünkü bütün hesaplamalara göre ve takvime göre yumurtlama günüm 5 gün sonrydı... :S 2 Gün koyu renkli ikinci çizgiyi gördükten sonra üçüncü gün açıldı rengi bayağı,zaten 2 Gün sürüyormuş ve ben tesadüfen yakaladım çok şükür
edıyorum edıyorum hepımız ınsallah bugun 16 yarın 17. gunum umarım en azından 13 14 mm lık bıtane vardır varsa 19 gun iğneyı yapar 20. gun de asılamayı yaparız ınsallah vardır yhaaa
sakinim aslında ya üzülmüyorum aslında en azından hamile kalma ihtimalim var bunada şükürcanım daha başındasın ve hamile kalıyorsun sakin ol bence...
bende saç bakımımı yaptım bugün, yıkayana kadar eim yaklaşamadıbiz tüpü mü açık bıraktık dedi acaba ilkin..yağdan dedim bende
evet dr unu beğendim güzel haberler veeceksin inş ALLAHH...drum da gereksız buldugu ıcın klomen kullandık
aynen ilk zamanlar ağlıyodum kendime gelemiyodum ama şimdi iyiyim vardır bir hayır diyorum sağlıklı olsunda 2 3 ay geç olsunn hiç mühim değilll
İcini rahat tut canim yum geluamistir bence insallah bu ay olacak asilaman gelsin minnosun him hsg cekildigimiz ay korunuyormuyuz ki burdaki hilal arkadasimiz hsg cekildigi ayda hamile kaldi dogal yoldan denerim cekildigim ay olmazsa diger ay asilama yaptiririm asilama yapilinca dr dinlenme veriyormu acaba kimseye soylemeyecegim dr gittigimiayy ınsallah ben tutacagından oyle umutluyum kı ama bakalım aşılamam yapılabılecekmı yoksa bır ay daha beklemek zorunda kalıcam olsun beklerım ama zaman hızlı gecsınnnn nolurrr hsg yı cekınce o ay bebış dusunmuyosun canım bı sonrakı ay aşılama yaparlar
Anlıyorum canim haklısın stres çok fena oluyorAnladım ama ben emınım eger test yapmayabaslarsam stres olur bende adet bıtımnden brı duzenlı ılıskı oluyor bu ay yakalrım dıye dusnuyorum Allah'ın ıznıyle ınsallah senınkılerde bırlesır guzel haberler alırız:)
Anlıyorum canim haklısın stres çok fena oluyorhem zaten gün aşırı oluyorsa tamamdr denk gelme ihtimali çok yuksek :) zaten sperm 3 gün canli kalabiliyor, yani yumurtlama gününde birlikte olmamışsanz bile iki öncesinde ya da sonrasında bile ilişki olması yetiyor hadi bakalim hepimizden hayirli haberler gelir iiiinşallah :) benim bat 1 aralık bekliyorm heyecanla:) seninki kaçtı?
en iyisi wusltum gereksiz stres yaşamazsın annene dahi söyleme sonra yayılır yani dedikodu kazanı kaynar.. ahh bu kadınlar.. bende baskı altında hissediyorum azcıkİcini rahat tut canim yum geluamistir bence insallah bu ay olacak asilaman gelsin minnosun him hsg cekildigimiz ay korunuyormuyuz ki burdaki hilal arkadasimiz hsg cekildigi ayda hamile kaldi dogal yoldan denerim cekildigim ay olmazsa diger ay asilama yaptiririm asilama yapilinca dr dinlenme veriyormu acaba kimseye soylemeyecegim dr gittigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?