2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşallah guzel haberlerle geleceksın canım bol bol dua et
edıyorum edıyorum hepımız ınsallah bugun 16 yarın 17. gunum umarım en azından 13 14 mm lık bıtane vardır varsa 19 gun iğneyı yapar 20. gun de asılamayı yaparız ınsallah vardır yhaaa

Tesekkur ederim canim evet hsg yi biliyorum bu adetimde cekilecegim kismet olursa hsg den sonra biraz daha denerim tupte sikinti cikmazsa sonrada asilama yaptiririm insallah senin yumlar buyurde ilk asilaman tutar guzel haberlerini bekliyorum canim

canım daha başındasın ve hamile kalıyorsun sakin ol bence...

Tesekkur ederim canim evet hsg yi biliyorum bu adetimde cekilecegim kismet olursa hsg den sonra biraz daha denerim tupte sikinti cikmazsa sonrada asilama yaptiririm insallah senin yumlar buyurde ilk asilaman tutar guzel haberlerini bekliyorum canim
ayy ınsallah ben tutacagından oyle umutluyum kı ama bakalım aşılamam yapılabılecekmı yoksa bır ay daha beklemek zorunda kalıcam olsun beklerım ama zaman hızlı gecsınnnn nolurrr hsg yı cekınce o ay bebış dusunmuyosun canım bı sonrakı ay aşılama yaparlar

bende saç bakımımı yaptım bugün, yıkayana kadar eim yaklaşamadı biz tüpü mü açık bıraktık dedi acaba ilkin..yağdan dedim bende

Hıımm sen korkma canım Rabbım yeterkı ol desın ve olur Allah'ın ıznıyle aynen canım bende alıstım artık her ay kırmızıları gormeye adet oldugumda vardır bır hayır bu ay hayırlı degılmıs dıyıp geıyorum :)

Amin insallah patlama olacak rabbim tum isteyenlere hayirli saglkli bebisler nasip etsin

aynen ilk zamanlar ağlıyodum kendime gelemiyodum ama şimdi iyiyim vardır bir hayır diyorum sağlıklı olsunda 2 3 ay geç olsunn hiç mühim değilll

Anladım ama ben emınım eger test yapmayabaslarsam stres olur bende adet bıtımnden brı duzenlı ılıskı oluyor bu ay yakalrım dıye dusnuyorum Allah'ın ıznıyle ınsallah senınkılerde bırlesır guzel haberler alırız:)

edıyorum edıyorum hepımız ınsallah bugun 16 yarın 17. gunum umarım en azından 13 14 mm lık bıtane vardır varsa 19 gun iğneyı yapar 20. gun de asılamayı yaparız ınsallah vardır yhaaa

Allah kabul etsın canım amın ınsallah vardır canım ya ınsallah guzl haberlerle geleceksın ve ılk asılamada tutar ınsallah

bende saç bakımımı yaptım bugün, yıkayana kadar eim yaklaşamadı biz tüpü mü açık bıraktık dedi acaba ilkin..yağdan dedim bende

Ohh ne guzel ıyı yapmıssın canım ben temızlıge baslamadan once surdum o sıradada temızlıgı yaptım benımkıde bunlara bosuna para verıyorsun ne faydası olacka dıye konusup durdu cam terebentın yagı agır kokuyor

aynen ilk zamanlar ağlıyodum kendime gelemiyodum ama şimdi iyiyim vardır bir hayır diyorum sağlıklı olsunda 2 3 ay geç olsunn hiç mühim değilll

Aynen canım bende cok uzuluyordum ama baktım ben uzulsemde zamanı gelmedıyse olmayacak oluruna bıraktım bende oyle dılıyorum yeterı hayırlı saglıklı olsun beklerız

İcini rahat tut canim yum geluamistir bence insallah bu ay olacak asilaman gelsin minnosun him hsg cekildigimiz ay korunuyormuyuz ki burdaki hilal arkadasimiz hsg cekildigi ayda hamile kaldi dogal yoldan denerim cekildigim ay olmazsa diger ay asilama yaptiririm asilama yapilinca dr dinlenme veriyormu acaba kimseye soylemeyecegim dr gittigimi

Anlıyorum canim haklısın stres çok fena oluyor hem zaten gün aşırı oluyorsa tamamdr denk gelme ihtimali çok yuksek :) zaten sperm 3 gün canli kalabiliyor, yani yumurtlama gününde birlikte olmamışsanz bile iki öncesinde ya da sonrasında bile ilişki olması yetiyor hadi bakalim hepimizden hayirli haberler gelir iiiinşallah :) benim bat 1 aralık bekliyorm heyecanla:) seninki kaçtı?

Aynen canım onun rahatlıgı var Allah'tan bır kac gun yasıyorlar :) ınsallah hepımız yakalrız ve art arda guzel haberler verebılrız benımkıde ya 6 aralık yada 7 aralık canım ama sen yumu beledıgım gunden 5 gun once catladı dedın yum catladıktan tam 14 gun sonra adet olunurmus sen ona goremı hesapladın ben bata kadar hep yum donemındeymıs gıbı calısacaım o yuzden stres olusmaz dıye dusunuyorum bu ay :)

en iyisi wusltum gereksiz stres yaşamazsın annene dahi söyleme sonra yayılır yani dedikodu kazanı kaynar.. ahh bu kadınlar.. bende baskı altında hissediyorum azcık ama arkadaşlarıma söyledim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…