Evet soylemeyi dusunmuyorum esim soyleyelim dedi bende soylersen hsg cekilmem dedim tamam soylemem dedi hamile kalirsamda 3 ay demeyecegim onune gelen bebek yokmu diye soruyor ben cvp vermekten biktim onlar bikmadilaren iyisi wusltum gereksiz stres yaşamazsın annene dahi söyleme sonra yayılır yani dedikodu kazanı kaynar.. ahh bu kadınlar.. bende baskı altında hissediyorum azcıkama arkadaşlarıma söyledim sadece
Pamukprncess tatlim nasilsin bugun ruyamda yine seni elisayi kaygili tospa yasemin bi kac arkadas daha vardi bir kafe gibi biryerde bulusup cay iciyorduk hayirdir insallah
Canim ben her zamanki olma ihtimalini olan güne gore hesapliyorym..adet takvimi uygulamam var genelde şaşmıyor... İşte o takvim benim yumurtlama günümü 19 u olarak gösteriyordu... Teste 14 ünde başladım pat çift çizgi... :) sen hiç endişelenmek yeterince birliktelik oluyormuş zaten,kafaya takma hiiç gerek yok ;DAynen canım onun rahatlıgı var Allah'tan bır kac gun yasıyorlar :) ınsallah hepımız yakalrız ve art arda guzel haberler verebılrız benımkıde ya 6 aralık yada 7 aralık canım ama sen yumu beledıgım gunden 5 gun once catladı dedın yum catladıktan tam 14 gun sonra adet olunurmus sen ona goremı hesapladın ben bata kadar hep yum donemındeymıs gıbı calısacaım o yuzden stres olusmaz dıye dusunuyorum bu ay :)
Evet ruyalarima bile girdiniz bende sizi cok seviyorum ayy insallah hayirlu haberler veririz canim bide dere kenarindan geciyorduk derede su akiyordu daha bir cok sey gordumde hatirlamiyorum cogunu ondan bir gun oncede rahmetli babannemi gordum hic konusmadi benleHayır olsun tatlım vaybe bırbırımıxın ruyalarına bıle gırer oldun sevıyorum sızı acaba gordugun kısıler olarak hepımız bu ay hayırlı haberlermı vercegız canımm ::)
Canim ben her zamanki olma ihtimalini olan güne gore hesapliyorym..adet takvimi uygulamam var genelde şaşmıyor... İşte o takvim benim yumurtlama günümü 19 u olarak gösteriyordu... Teste 14 ünde başladım pat çift çizgi... :) sen hiç endişelenmek yeterince birliktelik oluyormuş zaten,kafaya takma hiiç gerek yok
Sen hiiiç stres yapma gerektiği kadar ilişki oluyormuş zaten :) bu arada benim uzun zamandır kullandğm bir adet takvimi uygulamak vardı hiç şaşmaz,o 1 ince gösteriyor adeti...yumurtlamayi dan19 unda gösteriyordu ve internetten de son bitrkac adet tarihini yazdigimda cikan yumurtlama tarihi 17 19 u arasi ...ama ben 14. Günde başkan teste ve cift çizgiyi gördüm:)
Evet ruyalarima bile girdiniz bende sizi cok seviyorum ayy insallah hayirlu haberler veririz canim bide dere kenarindan geciyorduk derede su akiyordu daha bir cok sey gordumde hatirlamiyorum cogunu ondan bir gun oncede rahmetli babannemi gordum hic konusmadi benle
İnşallah canim çok teşekkür ederim :) hepimiz için aynı şey geçerli :) yaz buradan haberimiz olsun :*Evet canm yeterınce ılıskı oluyro hıc stres yapmayacagım adete kadar yumdaymıs gıbı rahat rahat ılsıkımı yasayacagım boylelıkle strezsız bır skeıldde dollenme daha kolay olur dıye usunuyorum anladım canım bazen o takvımler sasırabılıyor senın test yapman cok ıyı olmus ınsallah bu test vesıle lurda bebısın gelır bu ay :)
İnşallah canim çok teşekkür ederim :) hepimiz için aynı şey geçerli :) yaz buradan haberimiz olsun :*
22.gün elisa 36. gün adet oldum çünkü. Birde ben 2 gün koyu görüp 3. günü yumurtluyorum. Yani yarın görsem koyuyu çarşamba 25.gün yumurtlarım. 39. gün adet olurum ama testim acayip silik öyle yarına falan koyulaşmaz bu ay erken adet olcam bence.Dur kuzum bekle bakalım gecen ay kacıncı gun yumurtlamıstın
Aminnn cnm Allah elimizi kucagimizi doldursun emeklerimizin karsiligini bulsunAllah kabul etsın canım amın ınsallah vardır canım ya ınsallah guzl haberlerle geleceksın ve ılk asılamada tutar ınsallah
Canim kendin yapabiliosun ama tedavi olmuo sanirim zaten hsg den sonra hemen hamile kaliosunİcini rahat tut canim yum geluamistir bence insallah bu ay olacak asilaman gelsin minnosun him hsg cekildigimiz ay korunuyormuyuz ki burdaki hilal arkadasimiz hsg cekildigi ayda hamile kaldi dogal yoldan denerim cekildigim ay olmazsa diger ay asilama yaptiririm asilama yapilinca dr dinlenme veriyormu acaba kimseye soylemeyecegim dr gittigimi
Canım ben düzenli olarak her ay görüp tam 14 gün sonrada adet olduğum için bu ayda geçen ay geç yumurtladım diyerek geç başladım teste herhalde erken yumurtlayıp kaçırdım bu ay.ayy ben bu ovulasyonu zaten anlamadım doğru düzgün inan hatta beceremediğim için yumurta takibi yaptırmıştım şimdi yine başlıycam
Amin canim insallah hepimiz aralikta guzel haberler veririz yilbasina hamis olarak girerizOluden dırı haber derler canım guzel haberler alırsın verırsın ınsallah dere guzeldır canm temız akan su guzellıkler beklıyor ınsallah canım Allah'ın ıznıyle
22.gün elisa 36. gün adet oldum çünkü. Birde ben 2 gün koyu görüp 3. günü yumurtluyorum. Yani yarın görsem koyuyu çarşamba 25.gün yumurtlarım. 39. gün adet olurum ama testim acayip silik öyle yarına falan koyulaşmaz bu ay erken adet olcam bence.
Evet tedavi olmaz mis tesekkur ederim canimCanim kendin yapabiliosun ama tedavi olmuo sanirim zaten hsg den sonra hemen hamile kaliosun
yokk inşallah kaçırmamışsındır canım yaaa eminmisin ?Canım ben düzenli olarak her ay görüp tam 14 gün sonrada adet olduğum için bu ayda geçen ay geç yumurtladım diyerek geç başladım teste herhalde erken yumurtlayıp kaçırdım bu ay.
Canim bencede teste gec basladigin icin yumun daha once oldugunu dusunuyorum22.gün elisa 36. gün adet oldum çünkü. Birde ben 2 gün koyu görüp 3. günü yumurtluyorum. Yani yarın görsem koyuyu çarşamba 25.gün yumurtlarım. 39. gün adet olurum ama testim acayip silik öyle yarına falan koyulaşmaz bu ay erken adet olcam bence.
canim 19. gunum sali ya denk dusuyor simdi hesapladim cumartesi iliski oldu bide salimi denesek sen nedersinhem spermler brikip hareketlenirAnladım canım vucudnu sen daha ıyı bılırsın ben testten hıc anlamıyorum zaten hayırlııs olsun tatlım ya
Çok haklısın canım kalbi duyan à kadar kimseye dememek lazım :)Evet soylemeyi dusunmuyorum esim soyleyelim dedi bende soylersen hsg cekilmem dedim tamam soylemem dedi hamile kalirsamda 3 ay demeyecegim onune gelen bebek yokmu diye soruyor ben cvp vermekten biktim onlar bikmadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?