- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
kullan canm ben 2 aydır kullanıyorum bende hiç bişey yapmadı bana kalsa ben klmen ile devam etmek istiyorum 6 ay kullanılabiliyonasıl bişi okudun canım şimdi yarın dr vermek istiycek napsam bilemedim
Evet tatlim baskalari icin strese girmemeliyiz oyy profilinde cok guzel olmus insallah hepimiz hamis oluruz hayirli zamanda[/QUOTE]EveOTE="mgul, post: 37940095, member: 588698"]Haklısın canım bırak sana kalsın o zaman canın isterse dersin :) düşünme başkasını tatlım onlar için strese gerek yoktatlı anne adayı seniii
yenilik olur, güzell olur, inş sonu bebiş olur hayırlısıyla.. totem mi oldu bu şimdiay ben de mı koysam metafor yapayım bu ay gelır belkı :)
15 in altında olmasi gerekir ne kadar yüksekse yumurta rezervi o kadar azalmis demektirKızlar fsh ın kaç olması gerekli
Ayni saatte olcmemissin cnm ve yarinda yuksek olursa dpo cizgisini cekecektr:)
betttt canım benim senin de öğretmenler gününü kutlarımÖğretmenler Gününuz kutlu olsun kiymetli meslektaşlarım ☺Pamukprncess ABCDEFCD rahis okulum (ve hatirlayamadiklarim )
Teşekkürler tatlım. Bende senin ve forumdaki tüm güzel anne adayı olan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu arada kaygılıcım bat günün benim doğum günüm. Umarım sana uğur getirirde banada en güzel hediyeni vermiş olursunGÜNAYDINNNN :)
ÇOCUKLARA EĞİTİM VEREN UĞRAŞAN SABREDEN HAYATLARININ İYİYE DOĞRUYA YÖNELMESİNİ SAĞLAYAN TÜM EĞİTİMCİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMM :)
cnm teşekkür ederim seninde ve diğer arkadaşların da gününü kutluyorum....Öğretmenler Gününuz kutlu olsun kiymetli meslektaşlarım ☺Pamukprncess ABCDEFCD rahis okulum (ve hatirlayamadiklarim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?