2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

EveOTE="mgul, post: 37940095, member: 588698"]Haklısın canım bırak sana kalsın o zaman canın isterse dersin :) düşünme başkasını tatlım onlar için strese gerek yok tatlı anne adayı seniii
Evet tatlim baskalari icin strese girmemeliyiz oyy profilinde cok guzel olmus insallah hepimiz hamis oluruz hayirli zamanda[/QUOTE]
inş wusltum :) günaydın herkese

günaydınlar öncelikle eğitimci arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum :) netimde sorun olduğu için giremedim hala netimde sorun var ama geç de olsa girio geçmişi okuyamadım açılmasında sıkıntı olduğu için gelişmeler var mı bakalım :)

Teşekkürler tatlım. Bende senin ve forumdaki tüm güzel anne adayı olan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu arada kaygılıcım bat günün benim doğum günüm. Umarım sana uğur getirirde banada en güzel hediyeni vermiş olursun

kızlar günaydın bugün öğlen yine kontrol var alttan muayeneden çok korkarken şimdi hergün olmak zorunda kalıyorm inş ALLAH sonucunu hayırlısını gönlümüzden geçenleri nasip eder. okula da gidemiyorm çünkü hergün 1 saat yol gidiyorm ilçede görev yaptığımdan rapor almak zorunda kalıyorm kendimi kötü hissediyorm : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…