ben de iyi olmaya çalışıyorum mide bulantıları devam ediyor ama eskisi gibi şiddetli değil bir de grip oldum bunun üstüne ama onu da atlatıyorum Allahın izniyle minnoş iyidir inşaallah bakalım bu cumartesi kontorülümüz var merak ediyorum çok:)Gunaydin tatlim bizde seni ozledik nasilsin minnosun nasil
inş cnmbenim sağolasınGünaydın canım.. Sikinti yok tatlım.. Rabbim bu sabırlarının ödülünü verecektir inşaAllah.. İçini ferah tutasın :)
aslında öyle bir anda yakalayacak, diyeceksin o anda a"nne ayıp oluyor ama hiç böyle yapılırmı? en azından kapıyı bir tıklatsaydın" die.. O zaman anlar bence.. kötü bir tecrübe olur ama, bri daha başınıza gelmezHepsi ayni herhalde cok sinirlendim ya ben kapiyi cektigimi goruyor iceriye daliyor ben dustan cikmisim esimde ciplak olabilirdi insan hicmi anlamaz ya esimde guluyor girsin ne olacak diyor olurmu biz genciz hadi geceligim ortada olsaydi catkapi niye giriyor dedim tamam soylerim dedi
hoş bukduk kaygılım iyiyim çok şükür sen nasılsın umarım ufaklığımızın keyfi yerindedir :)bu cumartesi kontrolümüzmemuurreeeemm hoş geldinn sen nasılsın asıll ufaklığımız nasıll nasılsınızzzz?
Yok kafa kirik herhalde sabah sabah geldi beni sinir etti gitti su icme bahanesine mutfaga girdi bi etrafa bakindi butun odalarima girdi heryerine bakti rahatsiz oldum ya yataktan kalkip hemen dusa girdim odayida toplamamistim esime dedim tamam soyleyeyimde girmesin dedicanım bu kadın iyileşince gidecek o yüzden aranızı hiç açma ama yaptığı kötü ve bence eşine söyle annene tarzında söyleme böyle girilmez de o mesajı alsın eşin senden taraf çıkmıyorsa kv ne anne kusura bakma ama odaya girerken kapıyı çalar mısın de hee ondan anlamazsa kapını sürekli kilitlersin o zaman anlar :) kolu kırıldı akıllanmadı bide kafada mı kırık istedi ki bu hatuncuk :)yokyok iyi olsunn herp beraber rahat edin :)
Himm anladim canim uzulme tatlim mecburen soyluyorsuncnm okula gidemiyorm soğuk algınlığı filan diye rapor aldm cuma da bgn de en yakın arkadaslarıma da yalan söylemek zorunda kaldm şimdi yrn da dr çağıracak yrn da rapor almm gerekck yakın arkadaslarım da neyin var deyip duruyolar bişileri saklamak için yalan söylemek rahatsz ediyo onun için kötü hissediyorm
Günaydınlar olsun hatunlar..
Bugün itibariyle Sefer ayına girmiş bulunuyoruz.. Küçük büyük hertürlü kazanın ve belalın başımıza gelebileceği bir aydayız..
Ne olur evden çıkarken en azından bir Ayetel Kürsi, felak-nas okuyup çıkalım..
Hamiş arkadaşlarımız daha da titiz olsunlar bu ayda..
Rabbim korusun tüm kullarını.. :)
Güzelim sabah sabah kalınca ilk işinin temizlik olması etrafı toparlamak olması gerekmezki.. Kaldı ki aslında kv aslında evde misafir değil.. ne o öyle odaları yoklamak, açık arar gibi.. hem o da geçemedi mi bu zamanlardan, sabah sabah duş alındığını fark ettiysen, karıkocanın odasına öyle pat die girersen münasebetsiz bir anda yakalama ihtimalinde artar.. anneler neden çocuklarını artık büyükler liginde oynamaya başladıklarını anlamıyorlarYok kafa kirik herhalde sabah sabah geldi beni sinir etti gitti su icme bahanesine mutfaga girdi bi etrafa bakindi butun odalarima girdi heryerine bakti rahatsiz oldum ya yataktan kalkip hemen dusa girdim odayida toplamamistim esime dedim tamam soyleyeyimde girmesin dedi
aslında öyle bir anda yakalayacak, diyeceksin o anda a"nne ayıp oluyor ama hiç böyle yapılırmı? en azından kapıyı bir tıklatsaydın" die.. O zaman anlar bence.. kötü bir tecrübe olur ama, bri daha başınıza gelmez
3 aralık ama benim 2 ayda bir 1 haftalık bir gecikmem oluyor. O yüzden 10 gün sabretmek istiyorum. Ancak o zaman emin olurum test yapmak için...
canim bende bu ay kimyasal gebelik yasadim adetime 4 gun kala hayalet bir cizgi vardi 2 gun kala yaptigimda daha koyuydu ilk kan testim 29.8 di adetim 4 gun geciktikten sonrada ise 27 iydi neden ..sagliksiz embriyo diye düşünüyorum senin ki nasildi ..ufff cok zoruma gidiyor..ben belırsızım canım yhaa bakalım bu ay olmadı yumurtam pazartesı tekrar bakacak gelıen varsa asılama yapacak ama gelısmesse yapacak bısey yok
ben de çok kızarım insan hiç mi anlamaz halden yatmasa bile odada kimse giremez yani orası özel bi yer sonuçta bizimki de yaptı onu sabah erken kalkmam gerekiodu o da bizdeydi kapıyı iki tıklattı çat die bi açtı anlatamam çıldırcaktım kaldırim die geldim dio kalktım zaten ddm sertçe ama anlamaz bliorum yine yapar biz onda kalırken de yattığımız odaya girer bişeyler alır çıkardı biz uyurken ben kapı açılınca uyanırım zaten bi bakıodum odada çok sinir bi drum
Yani sacia havlu sarmisim sabah sabah dusumu almisim anlamistirda anlamamazliktan gelmistir hala oglunun buyudugunu kabul etmiyor gecen babanne yemege cagirmisti esimin halasida var kv kayinbaba falan gittik esim isteydi kv ayy oglumda olsaydi actir simdi dedi esimin halasida artik esi var birakta o dusunsun sana ne oluyor dedi bende evet artik benimle yasiyor dedim hem niye ac olsun iste yer dedimGüzelim sabah sabah kalınca ilk işinin temizlik olması etrafı toparlamak olması gerekmezki.. Kaldı ki aslında kv aslında evde misafir değil.. ne o öyle odaları yoklamak, açık arar gibi.. hem o da geçemedi mi bu zamanlardan, sabah sabah duş alındığını fark ettiysen, karıkocanın odasına öyle pat die girersen münasebetsiz bir anda yakalama ihtimalinde artar.. anneler neden çocuklarını artık büyükler liginde oynamaya başladıklarını anlamıyorlar
Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine sicak tut kendini bol bol c vitamini al oyy teyzesi yesin minnakiniben de iyi olmaya çalışıyorum mide bulantıları devam ediyor ama eskisi gibi şiddetli değil bir de grip oldum bunun üstüne ama onu da atlatıyorum Allahın izniyle minnoş iyidir inşaallah bakalım bu cumartesi kontorülümüz var merak ediyorum çok:)
canim bende bu ay kimyasal gebelik yasadim adetime 4 gun kala hayalet bir cizgi vardi 2 gun kala yaptigimda daha koyuydu ilk kan testim 29.8 di adetim 4 gun geciktikten sonrada ise 27 iydi neden ..sagliksiz embriyo diye düşünüyorum senin ki nasildi ..ufff cok zoruma gidiyor..
Aa ne isi var sizin odada hadi uygunsuz olsaniz ya uygun olsaniz bile girilmezki yatak odasina nasil bunlar ya sizin tasinma durumu ne oldu canimben de çok kızarım insan hiç mi anlamaz halden yatmasa bile odada kimse giremez yani orası özel bi yer sonuçta bizimki de yaptı onu sabah erken kalkmam gerekiodu o da bizdeydi kapıyı iki tıklattı çat die bi açtı anlatamam çıldırcaktım kaldırim die geldim dio kalktım zaten ddm sertçe ama anlamaz bliorum yine yapar biz onda kalırken de yattığımız odaya girer bişeyler alır çıkardı biz uyurken ben kapı açılınca uyanırım zaten bi bakıodum odada çok sinir bi drum
hoş bukduk kaygılım iyiyim çok şükür sen nasılsın umarım ufaklığımızın keyfi yerindedir :)bu cumartesi kontrolümüz
Benim progesteron eksikliginden tutunamadi cnm sende de olabilir qyrica coraspirin ic belki pihtilasma sorunu vardir ben iciyorumcanim bende bu ay kimyasal gebelik yasadim adetime 4 gun kala hayalet bir cizgi vardi 2 gun kala yaptigimda daha koyuydu ilk kan testim 29.8 di adetim 4 gun geciktikten sonrada ise 27 iydi neden ..sagliksiz embriyo diye düşünüyorum senin ki nasildi ..ufff cok zoruma gidiyor..
EĞER GECİKME OLURSA SEN YUM GÜNLERİNDESİN ŞU ARAYI ÇOK ÇOK İYİ DEĞERLENDİR BENCE SON YUM GÜNLERİN GERİSİ KISMET HAYIRLISI OLSUN :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?