2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Gunaydin tatlim bizde seni ozledik nasilsin minnosun nasil
ben de iyi olmaya çalışıyorum mide bulantıları devam ediyor ama eskisi gibi şiddetli değil bir de grip oldum bunun üstüne ama onu da atlatıyorum Allahın izniyle minnoş iyidir inşaallah bakalım bu cumartesi kontorülümüz var merak ediyorum çok:)

aslında öyle bir anda yakalayacak, diyeceksin o anda a"nne ayıp oluyor ama hiç böyle yapılırmı? en azından kapıyı bir tıklatsaydın" die.. O zaman anlar bence.. kötü bir tecrübe olur ama, bri daha başınıza gelmez

Yok kafa kirik herhalde sabah sabah geldi beni sinir etti gitti su icme bahanesine mutfaga girdi bi etrafa bakindi butun odalarima girdi heryerine bakti rahatsiz oldum ya yataktan kalkip hemen dusa girdim odayida toplamamistim esime dedim tamam soyleyeyimde girmesin dedi

Himm anladim canim uzulme tatlim mecburen soyluyorsun

evet ya butun yılında kazası belası bu ayda belırlenıyormus Allahım hepimizi korusun

Güzelim sabah sabah kalınca ilk işinin temizlik olması etrafı toparlamak olması gerekmezki.. Kaldı ki aslında kv aslında evde misafir değil.. ne o öyle odaları yoklamak, açık arar gibi.. hem o da geçemedi mi bu zamanlardan, sabah sabah duş alındığını fark ettiysen, karıkocanın odasına öyle pat die girersen münasebetsiz bir anda yakalama ihtimalinde artar.. anneler neden çocuklarını artık büyükler liginde oynamaya başladıklarını anlamıyorlar

Cok kotu bi durum olur ayy bidaha giremez kadin

3 aralık ama benim 2 ayda bir 1 haftalık bir gecikmem oluyor. O yüzden 10 gün sabretmek istiyorum. Ancak o zaman emin olurum test yapmak için...

EĞER GECİKME OLURSA SEN YUM GÜNLERİNDESİN ŞU ARAYI ÇOK ÇOK İYİ DEĞERLENDİR BENCE SON YUM GÜNLERİN GERİSİ KISMET HAYIRLISI OLSUN :):)

ben belırsızım canım yhaa bakalım bu ay olmadı yumurtam pazartesı tekrar bakacak gelıen varsa asılama yapacak ama gelısmesse yapacak bısey yok
canim bende bu ay kimyasal gebelik yasadim adetime 4 gun kala hayalet bir cizgi vardi 2 gun kala yaptigimda daha koyuydu ilk kan testim 29.8 di adetim 4 gun geciktikten sonrada ise 27 iydi neden ..sagliksiz embriyo diye düşünüyorum senin ki nasildi ..ufff cok zoruma gidiyor..

peki sizin taşınma durumları nasıl öyleyse zaman geçiyor neye karar verdiniz??

Yani sacia havlu sarmisim sabah sabah dusumu almisim anlamistirda anlamamazliktan gelmistir hala oglunun buyudugunu kabul etmiyor gecen babanne yemege cagirmisti esimin halasida var kv kayinbaba falan gittik esim isteydi kv ayy oglumda olsaydi actir simdi dedi esimin halasida artik esi var birakta o dusunsun sana ne oluyor dedi bende evet artik benimle yasiyor dedim hem niye ac olsun iste yer dedim

Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine sicak tut kendini bol bol c vitamini al oyy teyzesi yesin minnakini

canım bende yaşadım adet günümde 18 mi 20 lerde mi tam hatırlayamadım şimdi öyle çıkan değerim iki gün sonra 45 e yükseldi herkeslere hamişim dedim aradan 3 gün geçti bi baktım 14 olmuş ağlayarak girdim doktorun odasına çok üzgündüm tabi etraf benden daha çok üzülmüş nerdeyse ama zoruma gitmedi gitmesin rabbim sağlıklı olmayan bir şeyi nasip etmemiş o günde bugünde hep şükrettim hayırlısını diliyorum hala da ve üzüntüm yok artık gelip geçtiğine inanamıyorum bile bazen inşallah o güzel annelik duygusunu bir daha sağlıklı güzel şekilde yaşamk nasip olur :)

Aa ne isi var sizin odada hadi uygunsuz olsaniz ya uygun olsaniz bile girilmezki yatak odasina nasil bunlar ya sizin tasinma durumu ne oldu canim

hoş bukduk kaygılım iyiyim çok şükür sen nasılsın umarım ufaklığımızın keyfi yerindedir :)bu cumartesi kontrolümüz

iyidir allahın izniyle annesi gibi memur hayatına alışmışıtr o artık düzenli yer yemeklerini 9 5 bende iyiyim işte bizde arayı açmadan peşinizden gelmeyi düşünüyoruz :)))

Benim progesteron eksikliginden tutunamadi cnm sende de olabilir qyrica coraspirin ic belki pihtilasma sorunu vardir ben iciyorum

aaaa sizinki neymiş benim kv çok sever öyle şeylerden konuşmayı esprileri vs ama ben de bozmam onu o utanmıyorsa ben niye utanıyım ne yapıyomuş benim pıtışım arada soruyo bende diyorum iyi keyfi yerinde yanii öyle düşünceli kv varki şeyimin keyfini bile önemsiyo töbeee.. dün diyo bende doğuma girip görücem zahmet etme ben şimdi göstereyim diyecektimmm ki demedim yaaaa bu kadar large hallere geldik hiç bi şey diyemiyorum eşime dedim benim babam sana oğluşum gel bi göreyim diye espri yapsa ne yaparsın heralde sopa yutmuşa döner :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…