gunaydin canim insallah ilk tup denemende tutunur bebislerin canim ya kendini niye kotu hissediyorsun minnoslarin gobusune geldiginde bunlarda gececekkızlar günaydın bugün öğlen yine kontrol var alttan muayeneden çok korkarken şimdi hergün olmak zorunda kalıyorm inş ALLAH sonucunu hayırlısını gönlümüzden geçenleri nasip eder. okula da gidemiyorm çünkü hergün 1 saat yol gidiyorm ilçede görev yaptığımdan rapor almak zorunda kalıyorm kendimi kötü hissediyorm : (
Gunaydin tatlim bizde seni ozledik nasilsin minnosun nasilKK nın güzel bayanları sizleri ve sizlerle sohbet etmeyi çok özlüyorum; nasılsınız tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızn öğretmenler günü ktlu olsun:))))
Teşekkürler tatlım. Bende senin ve forumdaki tüm güzel anne adayı olan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Bu arada kaygılıcım bat günün benim doğum günüm. Umarım sana uğur getirirde banada en güzel hediyeni vermiş olursun
al işte hepsimi aynı olur yaa ne münasebet girio sanki ama sen de eşine bağırma busefer ters teper inatla girsin der bence yani benimki öle yapıo ondan diorum canım sıkma sende canını sakin sakin anlat ben hoşlanmıorum falan dieYa kizlar sabah sabah sinir oldum kv geldi esim uyuyordu bende dus almis oturuyordum kaldir dedi gittim uyandirdim odanin kapisinida cektim giyinsin diye bende ciktim odadan odaya daliverdi kv oda daginikti cok sinirlendim ya kv gidince esime bagirdim niye odaya giriyor benim ozelim olabilirdi ortada diye esimde ne var sanki girsin dedi dahada sinirlendim soyle annene odama girmesin bidaha dedim
Günaydın canım.. sabah sabah soğuk duş etkisi yapmış sağolsun... Bende sevmem ki, eğer yanlış biliyorsam düzeltin yatak odaso mahremdir ve kesinlikle izin alınmadan girilmez.. Çok yanlış.. gerekirse annen olsun fark etmez.. Oğlumun evi istediğim yere grer çıkarım gibi düşünğyorsa da yanlış, sonuçta orada karı koca yaşıyor ve her türlü durumda olablirler .. ya kocan uygun bir durumda olmasaydı o an da.. allah korusun..Ya kizlar sabah sabah sinir oldum kv geldi esim uyuyordu bende dus almis oturuyordum kaldir dedi gittim uyandirdim odanin kapisinida cektim giyinsin diye bende ciktim odadan odaya daliverdi kv oda daginikti cok sinirlendim ya kv gidince esime bagirdim niye odaya giriyor benim ozelim olabilirdi ortada diye esimde ne var sanki girsin dedi dahada sinirlendim soyle annene odama girmesin bidaha dedim
kızlar günaydın bugün öğlen yine kontrol var alttan muayeneden çok korkarken şimdi hergün olmak zorunda kalıyorm inş ALLAH sonucunu hayırlısını gönlümüzden geçenleri nasip eder. okula da gidemiyorm çünkü hergün 1 saat yol gidiyorm ilçede görev yaptığımdan rapor almak zorunda kalıyorm kendimi kötü hissediyorm : (
Ya kizlar sabah sabah sinir oldum kv geldi esim uyuyordu bende dus almis oturuyordum kaldir dedi gittim uyandirdim odanin kapisinida cektim giyinsin diye bende ciktim odadan odaya daliverdi kv oda daginikti cok sinirlendim ya kv gidince esime bagirdim niye odaya giriyor benim ozelim olabilirdi ortada diye esimde ne var sanki girsin dedi dahada sinirlendim soyle annene odama girmesin bidaha dedim
onlar ne güzel dilekler öyle canım önce sağlık diliyorum doğum gününde tüm sevdiklerin ve biz kk olarak yanında olalım:) inşallah güzel haberler veririm veririz verirler:):):) içime bi mutluluk doldu ama bebek haberinden değil iyi niyetinden rabbim gönlüne göre versin :)
Hepsi ayni herhalde cok sinirlendim ya ben kapiyi cektigimi goruyor iceriye daliyor ben dustan cikmisim esimde ciplak olabilirdi insan hicmi anlamaz ya esimde guluyor girsin ne olacak diyor olurmu biz genciz hadi geceligim ortada olsaydi catkapi niye giriyor dedim tamam soylerim dedial işte hepsimi aynı olur yaa ne münasebet girio sanki ama sen de eşine bağırma busefer ters teper inatla girsin der bence yani benimki öle yapıo ondan diorum canım sıkma sende canını sakin sakin anlat ben hoşlanmıorum falan die
KK nın güzel bayanları sizleri ve sizlerle sohbet etmeyi çok özlüyorum; nasılsınız tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızn öğretmenler günü ktlu olsun:))))
Burada herkes birbirine karşı iyi niyetli çünkü kavuşmayı hayal ettiğimiz ve Rabbimizden dilediğimiz şey çok masum bişey. Bu güzel mucizeyi isteyen annelerin hiçbiri kötü niyetli olamaz ki. İnşallah içindeki bu mutluluk sana ve tüm isteyen kardeşlerime meleğini getirir
Günaydın canım.. Sikinti yok tatlım.. Rabbim bu sabırlarının ödülünü verecektir inşaAllah.. İçini ferah tutasın :)kızlar günaydın bugün öğlen yine kontrol var alttan muayeneden çok korkarken şimdi hergün olmak zorunda kalıyorm inş ALLAH sonucunu hayırlısını gönlümüzden geçenleri nasip eder. okula da gidemiyorm çünkü hergün 1 saat yol gidiyorm ilçede görev yaptığımdan rapor almak zorunda kalıyorm kendimi kötü hissediyorm : (
inşallah allahım duysun sesini kabul etsin tüm dularımızı :) senin batın ne zaman ?
Dogru biliyorsun canim ben hic hoslanmam yatak odama girilmesinden insan anlamazmi sabah sabah bu gelin niye dus almis oglumda uygunsuzdur diye dusunmuyor uygun olsa bile benim yatak odama esimle benim disimda hic kimse giremezGünaydın canım.. sabah sabah soğuk duş etkisi yapmış sağolsun... Bende sevmem ki, eğer yanlış biliyorsam düzeltin yatak odaso mahremdir ve kesinlikle izin alınmadan girilmez.. Çok yanlış.. gerekirse annen olsun fark etmez.. Oğlumun evi istediğim yere grer çıkarım gibi düşünğyorsa da yanlış, sonuçta orada karı koca yaşıyor ve her türlü durumda olablirler .. ya kocan uygun bir durumda olmasaydı o an da.. allah korusun..
cnm okula gidemiyorm soğuk algınlığı filan diye rapor aldm cuma da bgn de en yakın arkadaslarıma da yalan söylemek zorunda kaldm şimdi yrn da dr çağıracak yrn da rapor almm gerekck yakın arkadaslarım da neyin var deyip duruyolar bişileri saklamak için yalan söylemek rahatsz ediyo onun için kötü hissediyormgunaydin canim insallah ilk tup denemende tutunur bebislerin canim ya kendini niye kotu hissediyorsun minnoslarin gobusune geldiginde bunlarda gececek
ben de çok kızarım insan hiç mi anlamaz halden yatmasa bile odada kimse giremez yani orası özel bi yer sonuçta bizimki de yaptı onu sabah erken kalkmam gerekiodu o da bizdeydi kapıyı iki tıklattı çat die bi açtı anlatamam çıldırcaktım kaldırim die geldim dio kalktım zaten ddm sertçe ama anlamaz bliorum yine yapar biz onda kalırken de yattığımız odaya girer bişeyler alır çıkardı biz uyurken ben kapı açılınca uyanırım zaten bi bakıodum odada çok sinir bi drumHepsi ayni herhalde cok sinirlendim ya ben kapiyi cektigimi goruyor iceriye daliyor ben dustan cikmisim esimde ciplak olabilirdi insan hicmi anlamaz ya esimde guluyor girsin ne olacak diyor olurmu biz genciz hadi geceligim ortada olsaydi catkapi niye giriyor dedim tamam soylerim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?