2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnş hayırhayırlısı olsun :) çalışma oldu şimdi bak gerçekten gögöğüsten belli oluyormuş umarım çarşamba güzel haberler alırialıriz senden

ya moral bozmak istemem ama listeye bakınca insan ümidini yitiriyo hamile olanların ya 3. denemesi ya 2. denemesi olduktan sonra oluyo olmayınca böle benim gibi 6-7-8 ne kadar denersen dene
Canimm sen beni görmedin heralde. Koskoca 50. Deneme . Sen bana bakta moralin yerine gelsin. Tabi herkesin süreci herkese zor. Benim tm 3.5 yıl olmuş hatta 4 yıla yaklaşıyor martta tam dört yıl olacak. Birgün olacak inşallah o günü sabırla beklemek lazım

ay dediğin göz acıp kapayıncaya kadar geciyor ...allah en kısa zamanda nasip etsin....doktor yumurtlama takibi falan yapıyor mu merak ettim

ay dediğin göz acıp kapayıncaya kadar geciyor ...allah en kısa zamanda nasip etsin....doktor yumurtlama takibi falan yapıyor mu merak ettim
Canim ben artık çok takmiyorum. Bu sene içerisinde iki defa hamilelik oldu ikiside düşükle sonuçlandı. Doktor şimdilik normal yollarla devam edin dedi hamile kalmanda sıkıntı yok devamı gelmiyor bunun için önlem almak gerekiyor dedi. Bizde şimdilik normal denemeye devam birde yaş olarakta yazımız genç olunca başka bir tedaviye geçmedi. Biraz daha deneyelim bakalım. Kendini kötü hissetmen için kendimi örnek göstermedi sadece çok geç değil daha olacaktır inşallah

canım benim inşallah sağlıklı bi gebeliğin olur ....allah hepimize nasip etsin

Tatlim gecmis olsun nazardir o bardak kirmissin biseyin yoktur insallah bende gecenlerde parmagimi kesmistim hic bakamadim esim kostu ne oldu diye oyle bagirmisimki hemen sardi parmagimi esim bunun icinmi korktun diye guldu esim bana az bisey kanamis
Sağol şekercim, valla geçen hafta da kırmıştım, bu hafta da hem kırdım hem 2 elim birden kesildi,sol elim bayağı derin, yemek yaparken zorlandıklarının,yoksa canım tatlı değildir aslında :) eşlere göre hiçbişey fazla olmaz zaten :)
bi surahiye topptan okusamda öyle içsen hergün olmazmı hergün taaze taze mi olacak :)
Hergün taaze taze 1 bardak suya :)

Iyi akşamlar kızlar benim halam kızı bir yil bir aylık evli onlarında bebekleri olmuyordu 7-8 ay denediler çoçuk sahibi ola bilmediler 5 ayında doktora gitdiler doktor 3-4 aylik kurs-kurs ilaçlar iğneler yazdı tedavi gördüğü süreçte her ayı umutlanıyordu bu ay gebe kalıcam benim de bebişim olucak diye çok seviniyordu ama 3 ay tedaviden sonra 4 cü ayı hamile kaldı şimdi 3 aylık hamile Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu bende bu ay gebe kalmazsam doktora gidicem araştırsınlar sebebi ne niçin hamile kala bilmiyorum tedavi görücem bence sizlerde bi doktora gidin?

doktorlar ilk 1 yılı normal sayıyorlar canım sen çok acele ediyorsun bence üstelik daha 2. denemen...ben 6 . ay doktor kontrolüne gittim başka bi sebepten ve orda hamile kalamadığımı söylediğimde doktorum güldü bana ve 1 yıl dolmadan tedaviyi unutmamı söyledi...bu kadar stres yaparsan kendine edersin

kuzum şimdi farkettim sen elini mi kestin yaa...geçmiş olsun kuzum kesiğin kapandıktan sonra varsa bepanthen plus sür daha çabuk düzelir

Doru söylüyorsun canım .

pancarıııııım bunlar hep nazardan nazardan

A
AMin inşallah Rabbım en kısa zmanda hayırlısıyla hepımıze nasıp etsın
inşallah canım bakalım bu ay olcakmı

kuzum şimdi farkettim sen elini mi kestin yaa...geçmiş olsun kuzum kesiğin kapandıktan sonra varsa bepanthen plus sür daha çabuk düzelir
Ayyy Mogami birde derin,aslında sızlanmayı hiç sevmem ama hem 2 elim birden,birde soldaki bayağı derin,sağol cancağızım, kapansa sudan hiç çıkmıyor ki..

Ayyy Mogami birde derin,aslında sızlanmayı hiç sevmem ama hem 2 elim birden,birde soldaki bayağı derin,sağol cancağızım, kapansa sudan hiç çıkmıyor ki..
elinden geldiğince az sok suya kuzum zor biliyorum ama...anacım biri de değil 2 si birden üstelik...nazar duası falan mı taşısan üstünde acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…