2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin canım inşallah hayırlıs sonuclar verebılırım tatlım :)

Canim insallah gebesindir ama olmasada uzulme daha cok yenisin simdiden neden olmuyor diye kafaya takma rahat ol ve olumsuzluklari kafandan at.bemin 8.denemem olucagi gunu bekliyorum.
Canım inşallah öyledir gebeyimdir aklımdan atmağ istiyorum çok yeni elbet bir gün bende anne olacağım diye düşünüyorum ama sonrada bende bi sorun olmazsa tam ovulasyon günü de ilişkide olduk ama yinede gebe kalmadım sorun ne acaba gebe kalamıyorum diye düşünüyorum.

Gulcum arada sert cıkmak ıplerı ele almak ıyıdır benımkıde desr calısıyordu ama ben dedım bu hafta benımsn kacarı yok dedım gercı daha sonucu bılmıyorum ama canım söylemesı ayıp esım gogsume dokunuyor yada ben esıme yaslanırken gogsum agrıyor böyle yapınca agrıyormu dıyor agrıyor dıyorum tamam o zmaan süt doluyor oraya dıyor kuzucugum yumu ogrenırsın ne durumda hemde calısma gunu ıcın fıkır verır sana hadı bakalım guzel hbaerlerle gelırsın ınsallah

Canim ovulasyon gunu iliski olsa bile gebelik olucak diye sart yoktur.allahin isi sabredip bekliycen.bende bu ay ovulasyon testi denemistim olmadi.biraz rahat olmak lazim.biz ne yaparsak yapalim allah ne zaman isterse o zaman oluyor.sen belki de hamissin

Canım benim ya inşallah öyledir evet sabr edelim.

Hayırlısı olsun canım benim

ya moral bozmak istemem ama listeye bakınca insan ümidini yitiriyo hamile olanların ya 3. denemesi ya 2. denemesi olduktan sonra oluyo olmayınca böle benim gibi 6-7-8 ne kadar denersen dene

Öyle umutsuz olmak yok canım demekkı onların vaktı gelmıs benımde bu ay 5 denemen sonucu bılmıyorum daha hayırlısını dıleyıp sabırla beklemekten baska caremız yok RAbbım gonlumuze sukunet sabır versın tez zamanda hayırlı haberler almayı hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın bızlere

amin inşallah canım .....insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor

amin inşallah canım .....insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor

Tabiki öyle canım ben cocukları cok severım bekarlıgımdan berı bebegım olmasını o kadar cok ısterımkı ve hep korkmusumdur ben bu kadar cok sıtıyorum bebegımın olmasını ya evlendıkten sonra olmazsa dıye evlendım suan 8 ayımızıa gırdık 3 ay korunduk ve 5 aydır denıyoruz ve ıster ıstemez aklıma gelıyor ama Rabbıme sıgınıyorum ben bır kulunum geldım kapına dualarımızı gerı cevırme ıcımıze sukunet sabır ver dıyorum bol bol dua edıyorum hayırlısını saglıklıısını dılıyorum ve böylece rahatlıyorum canım kotu dusunup kotuyu cagırmak ıstemıyorum Rabbım buyutur bızlerıde bos cevırmeyecektık ınsallah en yakın zamanda gobuslerımıze hayırlı saglıklı bebısler konduracaktır

bi surahiye topptan okusamda öyle içsen hergün olmazmı hergün taaze taze mi olacak :)

Bunu bende yapıyorum canım her aksam okuyorum ıcıyorum ama ben ılıskıye gırmeden once okunması gerektıgını bılmıyordum

Kizlar nasilsiniz bakim Siyetem canim bak bende 7 aydir duzenli iliskiyle hamile kalamadim hayirlisi boyleymis rabbim ol derse olacak bazen bende acaba olmayacakmi diye dusunuyorum rabbim insallah hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin eger kismet olursa bu ay hsg cektirecegim gecen ay cektirecektim kismet olmadi

Allah razı olsun canım...testlerle uğraşma artık ve kafanı rahat tut...İdrar testleri çok yanıltıcı bunu bende yaşamıştım o yüzden yarın bi kan vereceğim...sende umarım keyifli bir akşam geçirirsin sakın zehir etme olumsuz düşüncelerle...

ya moral bozmak istemem ama listeye bakınca insan ümidini yitiriyo hamile olanların ya 3. denemesi ya 2. denemesi olduktan sonra oluyo olmayınca böle benim gibi 6-7-8 ne kadar denersen dene
bacım opra 10 da esra 7 de hamiş kaldı bi de onlara bak derim boşver sen listeyi amaaaaaaaaaaaaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…