2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tel den giriyorum mesaj tekrarı olursa affola :)
Tatlim gecmis olsun nazardir o bardak kirmissin biseyin yoktur insallah bende gecenlerde parmagimi kesmistim hic bakamadim esim kostu ne oldu diye oyle bagirmisimki hemen sardi parmagimi esim bunun icinmi korktun diye guldu esim bana az bisey kanamis

Seninki hazırlık yapıyor hazırlık... Eminim ben... Hiç gecikmeyen reglin niye geciksin... Canim mogamim benim... İyi oturmaları kayinvalideyle :)
Sirrieyvana katiliyorum yok yere kimseyi umutlandirmak istemem ama 27 agustosta olmam gereken ve hic birgun bile sekmeyen adetim 30agustosta oldu 3gun gecikti ve o ay son adetim oldu 24eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim hamile kaldim rahmin kendini hazirlasi olayinda dogruluk payi olabilir ki insallah oyledir mogamicim

Tatlim gecmis olsun nazardir o bardak kirmissin biseyin yoktur insallah bende gecenlerde parmagimi kesmistim hic bakamadim esim kostu ne oldu diye oyle bagirmisimki hemen sardi parmagimi esim bunun icinmi korktun diye guldu esim bana az bisey kanamis
Sağol şekercim, valla geçen hafta da kırmıştım, bu hafta da hem kırdım hem 2 elim birden kesildi,sol elim bayağı derin, yemek yaparken zorlandıklarının,yoksa canım tatlı değildir aslında :) eşlere göre hiçbişey fazla olmaz zaten :)

Bi rtürlü randevu saatleri tutmadı gitti bir anlaşmazlı var sanırım prens saatı unutuyor hep gec kalıyor randevuya
eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden gider orda da nazlı olan biz yorulan sperm
şu an üç gün birikmişimiz içerde

Valla doğru olabilir ama ben hiç o kafaya sokmuyorum kendimi çünkü bunları düşünmeye başlarsam stres yapıyorum

Ooohhhh Şahane

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ama ben dün gece adet oldum. Doğum günü hediyesi olarak... Artık ne ovulasyon testlerine ne de gebelik testlerine bir inancım kalmadı. Silik çizgiyi eşimde, arkadaşlarımda görmüştü ama adet oldum. Hayırlısı böyleymiş demekki...

Mogami inşallah senin testte seni yanıltmıştır. İnşallah sen hamilesindir canım.

Bi rtürlü randevu saatleri tutmadı gitti bir anlaşmazlı var sanırım prens saatı unutuyor hep gec kalıyor randevuya
eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden gider orda da nazlı olan biz yorulan sperm
elisam kocişe dedim bak yarın eve geliyosun o kadar sert çıkınca hayır demedi ama benim işim belli olmaz belki kıyamam kendisine yarın kadın doğum dok. na gideceğim randevuyu o zamana buldum ancak gidip ne diyeceğim en iyisi yumoş çatladı mı çatlayacak mı ona baksın :)

Oyy kuzum kiyamam sana ya bizim kiZlara nazar degiyor herhslde bol bol felak nas ayetel kursiyi oku evet eslere gore oyle benim biraz canim tatlidir adet sancisina bile esim abartiyorsun diyordu ben acillik oluyorum o derece dr da sancili olur bazilarinin deyince simdi hemen adet olunca acile gidelim igne yaptiralim diyor

Iyi akşamlar kızlar bu gün gitdim test aldım sabah ilk idrarda yapıcaam kızlar midem fena bulanıyor başım ağrıyor hiç halım yok bu gün kaç saat uyudum inşallah gebe olurum.!
Insallah canım. Merakla bekliyorum senden gegelecek haberi

Slm kızlar yorumlarınızı hep okudum bende 1.5 yıllık evliyim ilk günden istiyorduk bebeğimiz olsun ama hormon tedavisi oldum ekimde ilaçlarım bitti ilk denemem olmadı şimdi 2.denemem olacak adetim 2 gün önce bitti kasım da olur inşallah allah isteyen kimseyi boş çevirmesin herşey gönlünüze göre olsun dualarım hepimize :)

İnşaAllah guzel sonuçlar alırsın, bebisin fazla bekletmez canim :) hoşgeldin aramıza...

kizlar hayirli aksamlar yarin asure gunu yarin 1000 ihlas Şerif süresini okuyalim ve duamizi yapalim rabbim dualarimizi hayirli kilsin kimin ne niyeti varsa kabul etsin hastalarimiza da sifalar versin yarin cesmelerden akan su zemzem suyuymus stok yapin ve sifa niyetine icin :)

Iyi akşamlar kızlar bu gün gitdim test aldım sabah ilk idrarda yapıcaam kızlar midem fena bulanıyor başım ağrıyor hiç halım yok bu gün kaç saat uyudum inşallah gebe olurum.!
Canim insallah gebesindir ama olmasada uzulme daha cok yenisin simdiden neden olmuyor diye kafaya takma rahat ol ve olumsuzluklari kafandan at.bemin 8.denemem olucagi gunu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…