Tatlim gecmis olsun nazardir o bardak kirmissin biseyin yoktur insallah bende gecenlerde parmagimi kesmistim hic bakamadim esim kostu ne oldu diye oyle bagirmisimki hemen sardi parmagimi esim bunun icinmi korktun diye guldu esim bana az bisey kanamisTel den giriyorum mesaj tekrarı olursa affola :)
Hadi insallah guzel haberler verirsinIyi akşamlar kızlar bu gün gitdim test aldım sabah ilk idrarda yapıcaam kızlar midem fena bulanıyor başım ağrıyor hiç halım yok bu gün kaç saat uyudum inşallah gebe olurum.!
Sirrieyvana katiliyorumSeninki hazırlık yapıyor hazırlık... Eminim ben... Hiç gecikmeyen reglin niye geciksin... Canim mogamim benim... İyi oturmaları kayinvalideyle :)
Sağol şekercim, valla geçen hafta da kırmıştım, bu hafta da hem kırdım hem 2 elim birden kesildi,sol elim bayağı derin, yemek yaparken zorlandıklarının,yoksa canım tatlı değildir aslında :) eşlere göre hiçbişey fazla olmaz zaten :)Tatlim gecmis olsun nazardir o bardak kirmissin biseyin yoktur insallah bende gecenlerde parmagimi kesmistim hic bakamadim esim kostu ne oldu diye oyle bagirmisimki hemen sardi parmagimi esim bunun icinmi korktun diye guldu esim bana az bisey kanamis
Inşallah canım şuan çok kötü durumdayım !!Hadi insallah guzel haberler verirsin
Aynen fıstığımHayirlisi olsun kuzum evet adete uzulmeyelim elbet bizimde gobuslerimiz dolacak vakti geldiginde
eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden giderBi rtürlü randevu saatleri tutmadı gitti bir anlaşmazlı var sanırım prens saatı unutuyor hep gec kalıyor randevuya
şu an üç gün birikmişimiz içerdekuzum hayırlısı...8. deneme olacak ama bak gör
valla bence bu işte de bi hayır var balım lakin sen bugün bi çalışma yap spermler içerde olsun sonrası Allah kerim...hem belki yumurtlaman 17 ya da 18 de olacak ne malum...bi de bence baktın eşin yum dönemi şehir dışında olacak 3 gün girme ilişkiye tam gideceği gün gir ki içerde daha fazla olsun...Ötesini de Allah bilir
kuşum evet saraçoğlu öyle demişti ama yine de denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
ah kıyamam olmaz öyle bişey sana küsülür mü ayol...
Valla doğru olabilir ama ben hiç o kafaya sokmuyorum kendimi çünkü bunları düşünmeye başlarsam stres yapıyorumSirrieyvana katiliyorumyok yere kimseyi umutlandirmak istemem ama 27 agustosta olmam gereken ve hic birgun bile sekmeyen adetim 30agustosta oldu 3gun gecikti ve o ay son adetim oldu 24eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim hamile kaldim rahmin kendini hazirlasi olayinda dogruluk payi olabilir ki insallah oyledir mogamicim
Ooohhhh Şahaneeee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden giderorda da nazlı olan biz yorulan sperm
şu an üç gün birikmişimiz içerde
eee prenseslerde bekletilmekten hiçç mi hiç hoşlanmaz yani... ya işin garibi gerçekte de böyle hanı prens hep bekler prenses bi gelir ummadık anda prens yoksa beklemeden giderBi rtürlü randevu saatleri tutmadı gitti bir anlaşmazlı var sanırım prens saatı unutuyor hep gec kalıyor randevuya
elisam kocişe dedim bak yarın eve geliyosun o kadarBi rtürlü randevu saatleri tutmadı gitti bir anlaşmazlı var sanırım prens saatı unutuyor hep gec kalıyor randevuya
elifim güzel memleketinin havasını bi de benim için çek şöyle derriiiiiiinn deriinKizlar mesajlari alintilayamiyorum
Oyy kuzum kiyamam sana ya bizim kiZlara nazar degiyor herhslde bol bol felak nas ayetel kursiyi oku evet eslere gore oyle benim biraz canim tatlidir adet sancisina bile esim abartiyorsun diyordu ben acillik oluyorum o derece dr da sancili olur bazilarinin deyince simdi hemen adet olunca acile gidelim igne yaptiralim diyorSağol şekercim, valla geçen hafta da kırmıştım, bu hafta da hem kırdım hem 2 elim birden kesildi,sol elim bayağı derin, yemek yaparken zorlandıklarının,yoksa canım tatlı değildir aslında :) eşlere göre hiçbişey fazla olmaz zaten :)
Sağol şekercim, valla geçen hafta da kırmıştım, bu hafta da hem kırdım hem 2 elim birden kesildi,sol elim bayağı derin, yemek yaparken zorlandıklarının,yoksa canım tatlı değildir aslında :) eşlere göre hiçbişey fazla olmaz zaten :)
Hayirdir canim ne olduInşallah canım şuan çok kötü durumdayım !!
Insallah canım. Merakla bekliyorum senden gegelecek haberiIyi akşamlar kızlar bu gün gitdim test aldım sabah ilk idrarda yapıcaam kızlar midem fena bulanıyor başım ağrıyor hiç halım yok bu gün kaç saat uyudum inşallah gebe olurum.!
Hayırdir canim ne oldu ?Inşallah canım şuan çok kötü durumdayım !!
İnşaAllah guzel sonuçlar alırsın, bebisin fazla bekletmez canim :) hoşgeldin aramıza...Slm kızlar yorumlarınızı hep okudum bende 1.5 yıllık evliyim ilk günden istiyorduk bebeğimiz olsun ama hormon tedavisi oldum ekimde ilaçlarım bitti ilk denemem olmadı şimdi 2.denemem olacak adetim 2 gün önce bitti kasım da olur inşallah allah isteyen kimseyi boş çevirmesin herşey gönlünüze göre olsun dualarım hepimize :)
Canim insallah gebesindir ama olmasada uzulme daha cok yenisin simdiden neden olmuyor diye kafaya takma rahat ol ve olumsuzluklari kafandan at.bemin 8.denemem olucagi gunu bekliyorum.Iyi akşamlar kızlar bu gün gitdim test aldım sabah ilk idrarda yapıcaam kızlar midem fena bulanıyor başım ağrıyor hiç halım yok bu gün kaç saat uyudum inşallah gebe olurum.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?