2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

o zaman doktorun dediğinden çıkma sakın soğan kürü yapma doğum kontrol kullanırken hamiş kalırsan iyi ama soğan oluşan bir canlının düşüğüne neden olmasın o yüzden sen doktorun dediğini yap bakalım :) inşallah geçmiştir kist :)

doktordan geldim yine kızlar solda 18-19mm 4 yum sağda 13-14-17mm 3 yum var dedi bide solda 2 tane 10 var dedi snrdan bugün ilacın birinn dozunu artıdı aksam 10da çatlatmaiğnesi var ama büyük olanlar olduğu için mi bilmem yrn kendiliğinden çatlamaması için olan iğneyi de yaptırcm cuma sabah da yumlar toplancak dr büyüklüklerine ve E2 ye bakarak 5 yum sağlıklı görünüyo şimdilik ii bi sayı dedi ama bilmiyorm artık inş güzel sonuç elde ederz

Aslinda hic belli olmuyor ben ilk gebelikte ayni seyleri yasamistim gogus agrim vardi.siddetini hatirlamiyorum cunku o zamanlar boyle kendimi dinlemiyordum.

ohh ne güzel iştee maşallah aferin eşineee :) erkeksin sen güçlüsün ya diyorum hadi bakalım kaldır şunu kullanıyorum bir de erkekler gücünü kavgada ağır işte kullanmasınlar eşlerine yardım etmede kullansınlar diyorum :):):) bazen çorba vs yaparken geliyor karıştırıyor ortalığı sıçrıyo şimdi dökeceksin lütfen git ben yaparım diyorum

inşallah her şey yolunda çok şükür allahın izniyle hepsi olacak cumadan sonra :)

hım ne guzel canım hep böyle devam eder ınsallah :) benımkıde der bana bakım yapsana hosuna gıder onunla ılgılenmem :)

masallah canım bravo esıne benım esım bayagı tembelmmıs :) hep böyle devam eder ınsallah canım cok guzel

Masallah canım ne guzel hersey yolunda ılerlıyor ıyı olacak canım sen duzenlı kullan ılaclarını

Masallah canım ne guzel hersey yolunda ılerlıyor ıyı olacak canım sen duzenlı kullan ılaclarını
inş cnm ya yumların bazısı kendiliğinden yok oluyo ya ona üzüldm biras inş 7-8 yum toplanır da döllenip içime konarlar

evet cnm yaa yemek yaparken hiç dikkkat etmiyolar bnde synen sen gibi yapıyorm arada

hım ne guzel canım hep böyle devam eder ınsallah :) benımkıde der bana bakım yapsana hosuna gıder onunla ılgılenmem :)

evet benimkide sever ilgilenmemi akşam diyorki hiç sormuyorsun eşimin kafası kaşınır mı kaşıyım mı diye bastım kahkahayı dedim sen çok kaşınıyorsun ben kaşıyıcam seni :):)

günaydın kıslar size bi sorum olacak... adetim biteli 3 gün oldu fakat bugün kahveengimsi bi akıntı geldi bu neden olmuş olabilir? Başına böyle birşey gelen varmı aranızda?

Günaydınnn kıızlarrr 15 gündür fln hiç girmedim foruma çünkü çok etkileniyorum normalde zaten aklımdan çıkmıyor bir de buraya bakınca iyice sıyırma moduna girmiştim.. naptınızz hamiş olan varmı ?
ben en son 7 kasımda rahim filmi çektirmiştim, bgn adet olmam lazım henüz olmadım ama olcak gibi hissediyorum

insalllah tatlım dua edin bana :)

günaydın canımm bu ay malesef çok bereketsiz.. sadece 1 hamişimiz var diye biliyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…