2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

GÜNAYDIN ,

DAHA ÇALIŞMANIN İLK GÜNÜNDEN KAYTARDIK 14.GÜNÜ KAÇIRDIK BUGÜN 15 BUGÜNÜ DEĞERLENDİRİCEZ BAKALIM :) NEYSE BENDE 17.GÜNDE İSTİYORDUM 15 17 ŞEKLİNDE GİDER ARTK :)

Gunaydın canım arada oyle kacamaklar oluyor bızde bugunu degerlendırecegız ınsallah :) hayırlııs ınsallah guzel olacak bu ay :)

aaa can sıkmak yok o günlerdeki ilişkiye rağmen olmuyorsa bi nedeni olmalı demiş olabilir ama pskolojikte olabilir sonuçta muayene olmak gerek bi ol bakalım değerlerine bakılsın için rahat etsin durduk yere üzülmek nesi sakın belki bir aylık bir iş var sen şimdi rahat ol hayırlısı allahtan bak doktor bana iyi dedi ondansonra üstüne 5 kilo aldım belki dengeler şaştı yani bu işler değişik bi muayene olun sonra bakarız :)

evet çok zor ama akşam ellerine sağlık dediklerinde tüm yorgunluk gidecek yaptıklarına değecek :):)

inşallah canım cayın yanına bırsey yapamadım esıme dedım marketten sut alalım sut eksıktı ne yapacan dedı dedım cayın yanına kek bosver mısır patlatırız dedı :) valla canım uykulu uyklu nasıl yaptım bılmıyorum avcarladım dolaba koydum esım aksam fırına koyacak ben gıdene kadar bende gıttıgımde pılav salata corba yapacagım :)

Ya mogami Hala yumoş yok sanırım 24. Gün en geç yumurtlardım. Geçen ay 33 de yumurtlamışım bekle bekşe bi bat 30 kasım dedik ama daha yumoş yok. Off pko be illet bişeymiş ya keşke öğrenmeseydim nasılsa düzenli yumurtluyordum
http://fertilityfriend.com/home/5247a1

Günaydın kızlar nasılsınız benım sımdıden gozlerımın ıcı yanıyor sabah 6 da uyandım aksama mısafırım var bırazcık hazırlık yapayım dedım bugun bana daha aksam olmaz
Gunaydin canim ben de yuruyuse geldim dun aksam da bende misafir vardi cok yoruldum ama kilolar aldi basini gidiyo yuruyorum..bu aksam da var misafirim kolay gelsin sana da ☺

Gunaydin canim ben de yuruyuse geldim dun aksam da bende misafir vardi cok yoruldum ama kilolar aldi basini gidiyo yuruyorum..bu aksam da var misafirim kolay gelsin sana da ☺

ohh ne guzel sen yuruyus yapabılıyorsun canım benım onu yapacak vaktımde yok kuzum sadece duratan ındıkten sonra 15 dk falan yuruyorum sagol canım sanada kolay gelsın severım mısafır agırlamayı kuzum ama hafta ıcı olunca bırde evle ıs arası 1 saat olunca malum yetısmek zor oluyor

Hayırlı olsun ama anlamadığım yeni evli biri neden tüp bebek denesin

[
olur olur hepsi olur hem yemek varsa üstüne meyve yiyin yeter bence bi akşama ya aperatif tabağı hazırlanır ya da yemek yani çalışıyorsun sonuçta sıkma canını olduğu kadar:)

[
olur olur hepsi olur hem yemek varsa üstüne meyve yiyin yeter bence bi akşama ya aperatif tabağı hazırlanır ya da yemek yani çalışıyorsun sonuçta sıkma canını olduğu kadar:)

öyle canım valla yettıgı kadar anca yetısırım cunku hafta sonu olsa yapardım onlar öyle seylere takılmazlar zaten:)

benm
batım boş kalmış magamim :) 15 aralık :)

Benim evin onunde park var yuruyus parkuru var ama inen kim iste arada bir canm hergun 15 dk bile cok iyi ben arabadan in arabaya bin hayati yasiyorum isyeri uzak oldugu icin bi de masabasi ohh gelsin kilolar.. ben de cok seviyorum misafir agirlamayi esim de aynen yorucu oluyo ama insanlar i memnun etmeyi seviyorum ☺

Arkadaşlar bende bi tuhaflık var iyice sinirlerim mi bozuldu anlamadım... Durduk yere ağlıyorum sürekli...BAT son 3 gün...burda üzüldüm yazsa biri ona bakıp ağlıyorum..Bak şimdi bunu yazarkende ağlıyorum..Noluyo bana anlamadımki ben böyle

öyle canım valla yettıgı kadar anca yetısırım cunku hafta sonu olsa yapardım onlar öyle seylere takılmazlar zaten:)
Valla bu konuda erkekleri çok şımartmamak taraftarıyım. Eşime dedim bir gün sen her gün benim kadar çalışmıyorsun. Bir sofrayı toplamak ve haftada bir süpürge yapmak zor geliyor ama ben her gün yemek, salata, meyve, çay hazırlıyorum. Birde bu açıdan bak işten gelir gelmez nasıl zorlanıyorum. Gerçi bulantılardan mutfağa bir süredir giremiyorum. Yemekte yemiyorum eşim annemde karnını doyuruyor Allahtan

belki bu hamişlik tarihi doğrudurr :):)):

Hamilelik takvimin var bat a uc gun var diyosun anlamadım ben hamile degil.misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…