batlarımız nerdeyse aynı senin bugün kaçıncı günün ?
Hayırlı olsun Aslı bebektendir. Bende çok yoğun olmasada ara ara ağlama krizlerine giriyorum.Arkadaşlar bende bi tuhaflık var iyice sinirlerim mi bozuldu anlamadım... Durduk yere ağlıyorum sürekli...BAT son 3 gün...burda üzüldüm yazsa biri ona bakıp ağlıyorum..Bak şimdi bunu yazarkende ağlıyorum..Noluyo bana anlamadımki ben böyle
Kaygılım bende öyleyim. Annem hayretle bakıyordu en soniyi yaptınız bende öyle giyindim işe geldim burda hırkam var kalın kazağın üstüne hırka giydim böyle rüküş üşüyen bir hatunum ben
Valla bu konuda erkekleri çok şımartmamak taraftarıyım. Eşime dedim bir gün sen her gün benim kadar çalışmıyorsun. Bir sofrayı toplamak ve haftada bir süpürge yapmak zor geliyor ama ben her gün yemek, salata, meyve, çay hazırlıyorum. Birde bu açıdan bak işten gelir gelmez nasıl zorlanıyorum. Gerçi bulantılardan mutfağa bir süredir giremiyorum. Yemekte yemiyorum eşim annemde karnını doyuruyor Allahtan
Benim evin onunde park var yuruyus parkuru var ama inen kim iste arada bircanm hergun 15 dk bile cok iyi ben arabadan in arabaya bin hayati yasiyorum isyeri uzak oldugu icin bi de masabasi ohh gelsin kilolar.. ben de cok seviyorum misafir agirlamayi esim de aynen yorucu oluyo ama insanlar i memnun etmeyi seviyorum ☺
Hayırlı olsun Aslı bebektendir. Bende çok yoğun olmasada ara ara ağlama krizlerine giriyorum.
Kaygılım bende öyleyim. Annem hayretle bakıyordu en son
10.günüm canm ama bikaç gündür dk hapı içiyorum çalışma da yok :) bugun 12de randevum var bakalım doktor ne diyecek kist için gitmiş mi kalmış da büyümüş mü merak ediyorum.. hiç içimden gelerek kullanmadım dk hapını ve işe yaradığını da düşünmüyorum bu yüzden..
İnşallah kaygılımbelki bu hamişlik tarihi doğrudurr :):)):
Valla bu konuda erkekleri çok şımartmamak taraftarıyım. Eşime dedim bir gün sen her gün benim kadar çalışmıyorsun. Bir sofrayı toplamak ve haftada bir süpürge yapmak zor geliyor ama ben her gün yemek, salata, meyve, çay hazırlıyorum. Birde bu açıdan bak işten gelir gelmez nasıl zorlanıyorum. Gerçi bulantılardan mutfağa bir süredir giremiyorum. Yemekte yemiyorum eşim annemde karnını doyuruyor Allahtan
Çünkü erkeklere anlatmayınca anlamıyorlar bence düşünemiyorlar. Eşim süpürge yapmaktan yoruldugunu falan söyleyince bende dellendim hergün yemek, bulaşık süreklilik arz ediyor haftada bir gün süpürüyorsun ama yoruluyorsun.diye çıkışmıştım. Ondan sonra sofrayı o toplamaya başladı.bende eşime çamaşır astırıyorum çöpü veriyorum çarşaf sererken yardım ediyor işte arada öyle işleri veriyorum eğer toz almışsam gelip pis paraları koyarsa ortalığa ya da dağıtırsa sen bana acımıyorsun emeğime saygı duymuyorsun diye kızıp duruyorum :):):)
Yok şuan kesin belli değil totem yapmak için koydum sadece ama silmek istemiyorumHamilelik takvimin var bat a uc gun var diyosun anlamadım ben hamile degil.misin
Hamilelikte yapıyorlar canım hele düşük riskini duyduklarında yerinden kalkmana izin vermiyorlar.benımkıne soyluyorum yıne yapmıyor canım ancak hasta oldugmda yapıyor sureklı dıle getırıyorum soyle bırsey var bız yemeklerı kayınvalıdemde yıyoruz onun bırsey yapmasına fırsa kalmıyorkı
bende eşime çamaşır astırıyorum çöpü veriyorum çarşaf sererken yardım ediyor işte arada öyle işleri veriyorum eğer toz almışsam gelip pis paraları koyarsa ortalığa ya da dağıtırsa sen bana acımıyorsun emeğime saygı duymuyorsun diye kızıp duruyorum :):):)
bugun gittiğimde doktorun ağzını yoklayacağım bakalım küçülmüş atılır bu falan derse dk hapı yerine soğan kürünü yapıcam bata kadar.. ama erimesse diye de korkuyorum bi yandan benmki normal bi kist değildi patlarsa falan bebeği zehirliyomuş kist..inşallah hamiş kalırsında kist bebişle gider hayırlısı tabi:) bende 15.gündeyim bugünden itibaren çalışmalar var gelsin batlarrrr daha bir ay var ama olsun :)
Hamilelikte yapıyorlar canım hele düşük riskini duyduklarında yerinden kalkmana izin vermiyorlar.İnşallah kısa zamanda sende yaşarsında doğrularsın kendin
İnşallah kaygılımvücut sıcaklığımı ölçüyorum sürekli 37,00 37,10 yumurta çatlamadan önce 36,3 tü yavaş yavaş yükseldi araştırdım progesteron yükseltiyomuş... inşallah bu takvim doğrudur silmek zorunda kalmam
Çünkü erkeklere anlatmayınca anlamıyorlar bence düşünemiyorlar. Eşim süpürge yapmaktan yoruldugunu falan söyleyince bende dellendim hergün yemek, bulaşık süreklilik arz ediyor haftada bir gün süpürüyorsun ama yoruluyorsun.diye çıkışmıştım. Ondan sonra sofrayı o toplamaya başladı.
O zaman varya canın bir şey çekmiyor yemek yemiyorsun diye küsüyor bile çekeceğin var aynı zamanda nazlanacağın anlayışlı bir eşin olacak inşallah önümüzdeki aya kalmadanesımın kuzenın esı hamıle adam evı temızlıyor supuruyor sılıyor benımkıde kuzenıyle ugrasıyor kuzenıde dedı elısa hamıle kalınca gorucem senı dıyor esımde o bır kalsın o zaman bakarız dıyor emınm hamıle kalınca yapar canım Rabbım nası etmıstır ınsallah bu ay :)
O zaman varya canın bir şey çekmiyor yemek yemiyorsun diye küsüyor bile çekeceğin var aynı zamanda nazlanacağın anlayışlı bir eşin olacak inşallah önümüzdeki aya kalmadan
ohh ne guzek sızler bırseyler yaptırıyorsunuz benımkkı copu atar balkonu yıka derım yıkamaz kı camasır asmak soyle kalsın ortalıgı dagıttıgında bende konusup duurum valla kocalarınızın masallahıgı var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?