Amiiiin kuzumm sabah tekrar ovu test yaptım aynı epey silik sanırım yumurtlamayı kaçırdımya da geç yumurtluycam bende bu hafta günaşırı olur diye düşünüyorum dün başladık bakalım folik asitide hiç bırakmadım 3 aydır folbiol kullanıyorum sen kullanıyor musun
Bugün bir hafta doldu idrar testim yine negatif.
Adet belirtim de yok o kadar şaşkınım ki üzüntüden ziyade şaşkınlık var
yarın kan testine gitcem kızlar.
Evet cok guzel bugun dahada sogudu hava gecen bayramda esim almisti dilek feneri ucurmustuk ilkini yaktibende fikir olsun diye saydım bunlar bunlar diye :) evet çok güzel olur ben dilek feneri alacaktım ama hava soğuk diye vazgeçtim :)
kızlar 7 aralık eşimin doğum günü ne ypabilirim acaba süprizzz hediyee nealıcam
kızlar ya benim durumum o kadar fena kiben bebek istiyorum deli gibi evlenmeden önce hep derdim ilk gece başlıcam çalışmalara diye :) stres yapmamak istedikçe stres oluyorum.eşimle sanki bir görevmiş gibi birlikte olmak istemiyorum ama ister istemez akılımın bir köşesinde oluyor.eltim hamile bide 6. ayında ilk bebeği ilk denemelerinde allah nasip etti oldu.özeniyorum bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.aslında daha doğru dürüst 1 ay bile olmadı çalışalı ama o kadar çok istiyorum kiiiii
Morelini bozmak istemem ama idrar da silik te olsa cizgi yoksa kan testi hic yaptirma ..hayirlisi hakkinda cnm..Bugün bir hafta doldu testim yine negatif.
Adet belirtim de yok o kadar şaşkınım ki üzüntüden ziyade şaşkınlık var
yarın kan testine gitcem kızlar.
Cnm sen ne yaptinHoşgeldin aramıza canım
çokk çokkk haklısın stres en büyük düşman her anlamda bugün bende deneyim bakalım güzel bir akşam olsunAman dikkat et, hissettiklerini çok iyi anlıyorum bende bu düşüncelerin kıyısından döndüm geçen ay. Stres yapmanın bebiş olmasını engellediğini burda okuyup öğrendim bende ve başladım işi eğlenceli hale getirmeye. Bebiş için telefonuma takvim indirdim ve tahmini yumurtlama günlerini hesapladım. O günlerde eşim işten gelince değişik sofralar ve şık kıyafetlerle eşimi karşılayıp bebiş fikrine odaklanmayı bıraktım. Umarım sende hemen bu düşüncelerden kurtulursun
amiiiiinnnn rabbim duysun sesimizi kucaklarımızı doldursunn :)Sayfamiza hosgeldiniz kizlar insallahhh 2015 girmeden hepimiz HAMISSS oluruz..:)
selam.Kızlar eşim cts sabah 9:00 da sperm testi yaptıracak randevumuzu aldık fakat bugün akşam ilişki olsa cts günü sperm testi için erken mi olur. Bir önceki ilişki pazar olmuştu çünkü sperm testi için 3-5 gün arası diye yorumlar okudum.
evet canım en az 3 gün perhiz olmalı yani en son dün ilişki olmalıydı bugun olursa 2 günlük perhiz oluyoKızlar eşim cts sabah 9:00 da sperm testi yaptıracak randevumuzu aldık fakat bugün akşam ilişki olsa cts günü sperm testi için erken mi olur. Bir önceki ilişki pazar olmuştu çünkü sperm testi için 3-5 gün arası diye yorumlar okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?