2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Teşekkür ederim hepinize sıcaklık hemen hissediliyor :) henüz 2. denemedeyiz ama Allah uzun zamandır deneyenlere güç versin zormuş beklemek. Ben 22 günde bir regl olduğum için yumurtlamam erken galiba bu ay öyle düşünerek erken başladık çalışmalara ama bakalım. KAYGILI nickimi de övmüşsün ay teşekkür ederim :)

Bugün bir hafta doldu testim yine negatif.
Adet belirtim de yok o kadar şaşkınım ki üzüntüden ziyade şaşkınlık var
yarın kan testine gitcem kızlar.

dur canım belkı gec yumurtlayacaksındır benımde gec catladı mesela gecen ay folbıol kullanıyorum ama kac haftadır duzenlı kullanmıyorum canım

kızlar ya benim durumum o kadar fena ki ben bebek istiyorum deli gibi evlenmeden önce hep derdim ilk gece başlıcam çalışmalara diye :) stres yapmamak istedikçe stres oluyorum.eşimle sanki bir görevmiş gibi birlikte olmak istemiyorum ama ister istemez akılımın bir köşesinde oluyor.eltim hamile bide 6. ayında ilk bebeği ilk denemelerinde allah nasip etti oldu.özeniyorum bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.aslında daha doğru dürüst 1 ay bile olmadı çalışalı ama o kadar çok istiyorum kiiiii

Kızlar eşim cts sabah 9:00 da sperm testi yaptıracak randevumuzu aldık fakat bugün akşam ilişki olsa cts günü sperm testi için erken mi olur. Bir önceki ilişki pazar olmuştu çünkü sperm testi için 3-5 gün arası diye yorumlar okudum.

Kızlar sanırım benım yum yıne 19.gunde catlayacak cunku az once up uzun bır akıntı geldı benden arada az az sıldıkce gelıyordu ama bu öyle degıl dı upuzun sunuyordu sprem degıldır cunku en son pazartesı aksam oldu ondada fazla yatmadım zaten bugun geceyı degerlnedırecegız ınsallah olur

bende fikir olsun diye saydım bunlar bunlar diye :) evet çok güzel olur ben dilek feneri alacaktım ama hava soğuk diye vazgeçtim :)
Evet cok guzel bugun dahada sogudu hava gecen bayramda esim almisti dilek feneri ucurmustuk ilkini yakti esim ikincidini ucurduk

kızlar 7 aralık eşimin doğum günü ne ypabilirim acaba süprizzz hediyee nealıcam

Aman dikkat et, hissettiklerini çok iyi anlıyorum bende bu düşüncelerin kıyısından döndüm geçen ay. Stres yapmanın bebiş olmasını engellediğini burda okuyup öğrendim bende ve başladım işi eğlenceli hale getirmeye. Bebiş için telefonuma takvim indirdim ve tahmini yumurtlama günlerini hesapladım. O günlerde eşim işten gelince değişik sofralar ve şık kıyafetlerle eşimi karşılayıp bebiş fikrine odaklanmayı bıraktım. Umarım sende hemen bu düşüncelerden kurtulursun

Bugün bir hafta doldu testim yine negatif.
Adet belirtim de yok o kadar şaşkınım ki üzüntüden ziyade şaşkınlık var
yarın kan testine gitcem kızlar.
Morelini bozmak istemem ama idrar da silik te olsa cizgi yoksa kan testi hic yaptirma ..hayirlisi hakkinda cnm..

çokk çokkk haklısın stres en büyük düşman her anlamda bugün bende deneyim bakalım güzel bir akşam olsun

selam.
benim esimde test verdi ama doktor 3 gun iliski olmasin dedi sizde bugun olsun iliski cumaretsi 3 gun olur

evet canım en az 3 gün perhiz olmalı yani en son dün ilişki olmalıydı bugun olursa 2 günlük perhiz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…