günaydın canımmm inşaallah güzel haberler alırız bugün deGÜnaydın fıstıklargüzel haber almya devam inş hadi bakalım
Testere dişli aslan pençesi al aktardan.1buçuk subardagı kaynayan hazır suyun içine 1 tatlı kaşığı aslan pençesi at 10 dakiki kısık ateşte demle ılıyınca süz iç ama aç karnınamı bilmiyorum.Bu bitkide östrojen hormonu varmış.yani hormon bozuklugunu düzenliyove yumurtalıklarını normale getiriyo yumurtaları besliyo hatta rahim kaslarını bile besliyomuş düşükleri bile önlüyo o sayade adeti düzenliyo.yani herşeyn normale dönüyo.canım bilmiyorum ki ben evlendiğim gün regl oldum reglim bitti bir hafta sonra kanama başladı 14 gün sürdü kanama sırasında dr gittim 5 cm kistin var vücut onu atmaya çalışıyor dedi sonraki ay regl olmadım regl olunca gittim bu sefer öteki yumurtalığımda kist olmuş regl olunca gel hormon testi yapalım dedi de ben gidemedim fırsat bulup
aslan pençesi nasıl yapacağım canım ?
Kistleri soğan kürüde döküyomuş.canım bilmiyorum ki ben evlendiğim gün regl oldum reglim bitti bir hafta sonra kanama başladı 14 gün sürdü kanama sırasında dr gittim 5 cm kistin var vücut onu atmaya çalışıyor dedi sonraki ay regl olmadım regl olunca gittim bu sefer öteki yumurtalığımda kist olmuş regl olunca gel hormon testi yapalım dedi de ben gidemedim fırsat bulup
aslan pençesi nasıl yapacağım canım ?
iyiyim tatlım yum günümdeyim veya pazartesi olabilir çünkü ateşim o zaman 35.9 şimdi 36.1GünaydınPamukprncess nasılsın
GÜnaydın fıstıklargüzel haber almya devam inş hadi bakalım
inş hanfendim inş hamişsindirGünaydın kızlar bende bu ay hamiş olmak istiyom bat 6 aralık sabırsızlıkla bekliyorum
Aynı gün batımız canım.inşaallah allahım seni bu ay müjdeler.Günaydın kızlar bende bu ay hamiş olmak istiyom bat 6 aralık sabırsızlıkla bekliyorum
evet soğan kürü yaptın mı :)günaydın canımmm inşaallah güzel haberler alırız bugün de
teşekkürler canım bi bakacağım regl olursam dr gitmeyi düşünüyorum hormon testi için sonra da buna başlarımTestere dişli aslan pençesi al aktardan.1buçuk subardagı kaynayan hazır suyun içine 1 tatlı kaşığı aslan pençesi at 10 dakiki kısık ateşte demle ılıyınca süz iç ama aç karnınamı bilmiyorum.Bu bitkide östrojen hormonu varmış.yani hormon bozuklugunu düzenliyove yumurtalıklarını normale getiriyo yumurtaları besliyo hatta rahim kaslarını bile besliyomuş düşükleri bile önlüyo o sayade adeti düzenliyo.yani herşeyn normale dönüyo.
ben soğan kürü denedim ama sadece 4 gün yapabildimevet soğan kürü yaptın mı :)
Ayın 6 sında cnm benim bat.iyiyim tatlım yum günümdeyim veya pazartesi olabilir çünkü ateşim o zaman 35.9 şimdi 36.1sen nasılsın bat neydi yakın sanırım
Ben yaptım soğan kürü okadarda kötü degildi tadı.karnıbahar yaptım 2 gün akşam sabah enfeksiyon için tok ta içilebiliyomuş ama ben aç içtim kusmamak için kendimi zor tuttum.okadar kötü yani karnıbaharın suyu.tazesini haşlayınca okadar kötü degildi.buzlukta donmuşunu haşlayınca igrenç tat oluştu.ben soğan kürü denedim ama sadece 4 gün yapabildim
inş hanfendim inş hamişsindirbelirti falan var mı
Aynı gün batımız canım.inşaallah allahım seni bu ay müjdeler.
Bencede ilk önce doktora git durjmunu tam bir ögren ondan sonra alternatif tıpteşekkürler canım bi bakacağım regl olursam dr gitmeyi düşünüyorum hormon testi için sonra da buna başlarım
Aynı gün batımız canım.inşaallah allahım seni bu ay müjdeler.
bendensin tatlım bende ancak o kadar yapmıştım :)ben soğan kürü denedim ama sadece 4 gün yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?