2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Testere dişli aslan pençesi al aktardan.1buçuk subardagı kaynayan hazır suyun içine 1 tatlı kaşığı aslan pençesi at 10 dakiki kısık ateşte demle ılıyınca süz iç ama aç karnınamı bilmiyorum.Bu bitkide östrojen hormonu varmış.yani hormon bozuklugunu düzenliyove yumurtalıklarını normale getiriyo yumurtaları besliyo hatta rahim kaslarını bile besliyomuş düşükleri bile önlüyo o sayade adeti düzenliyo.yani herşeyn normale dönüyo.

Kistleri soğan kürüde döküyomuş.

teşekkürler canım bi bakacağım regl olursam dr gitmeyi düşünüyorum hormon testi için sonra da buna başlarım

ben soğan kürü denedim ama sadece 4 gün yapabildim
Ben yaptım soğan kürü okadarda kötü degildi tadı.karnıbahar yaptım 2 gün akşam sabah enfeksiyon için tok ta içilebiliyomuş ama ben aç içtim kusmamak için kendimi zor tuttum.okadar kötü yani karnıbaharın suyu.tazesini haşlayınca okadar kötü degildi.buzlukta donmuşunu haşlayınca igrenç tat oluştu.

Ya mgulum ben 1 aydır diyorumki bende belirti var kimse beni anlamıyor modem bulantım özellikle çok fazla idra r testi yapmaya hiç cesaret edemedim kan testinde gittim bir kere sorun çıktı karışma felan yenilenmesi lazm dedi doktor ben çıktım geldim hevesim kaçtı vardır bir hayr dedim bekliyorum işte abimin düğünü var önceden annemlere gidecem muhtemelen hamiş olsam bile düğünden sonra test yapacam offf offf
inş hanfendim inş hamişsindir belirti falan var mı

Kızlar benim telefon kırıldı internete bağlanamıyorum gündüz ancak sabah akşam eşimin telefonuyla görebiliyorum oda birazdan işe gidecek cevap vermezsem anlarsınız olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…