yani ihtimal dahilinde çünkü bat gününde bu değer bana ve birçoğumuza fazla geldi...İnsallah canim sende hamilesindir hayirlisiyla bugun sabaha karsi yaptim test aksamda kan testi yaptirdim
evet canim 2 ay once cekilecektim randevu alamadim gecen ayda kv kolunu kirdi oyle kaldi bu ayda hamile oldugumu ogrendim rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin bilmiyorumki canim ikiz olabilirmi ki
inşallah tertemiz çıkar hsg sonucunda kuzumSaka maka gidcem canim bu ay gecti artik da yeni yila hsg ile merhaba diycem
Kuzum iyi düşün olur mu aslında şu 10 gün boyunca gebelikle pek fazla düşünmesen daha iyi en azından azamide tut...başka şeylerle uğraş ve bolca dua et...BendeMogami amin inşallah iyi haberler duymak ve vermek istiyorum inşallah vakti zamanı gelmiştir :)
Kuzum bnm bat degisti 28 aralik yapar misinArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme
Wuslt -----------------> 2 Aralık -------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık -------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık -------> 5. deneme -------->
Cemrem15 -----------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Afrodit26 ------------> 15 Aralık ------> 4. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık ------> 9. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ---------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık ------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
kuzum kadın doğuma bi görünsen her ihtimale karşı yani...kist gibi bişeyden dolayıysa önlemini alırsınkızlaar bir haftadan beri bacak ağrısı çekiyorum hiç geçmedi uyutmuyor napıcam yaaromatizma mı var anlamadım
Evet haptan cnm, ben de once yasmin sonra yazz kullandimcanm ben de gecen ay kistten dolayı dkhapı kullandım 15 gün sonra tekrar adet oldum dün haptan dolayı mı yani .. ne kullanmıştın sen ben yasmın alıyodum..
Esimin akrabalari diyelim gorumcem yok canim demeyecegim esimi durdurabilirsem tabii him ne bileyim canim ben yuksek sandimdun idrar testinden sonra esime bizim oglumuz olacak icime oyle doguyor dedimCanim yuksek degil gayet normal benim batima 2 gun kala 273.45 adet gunumde 943.44 tu gayet guzel bir deger canim erkek mi acep senin kikiz bide senin gicik gorumcen miydi hala miydi oyle bisey vardi demi bu ay gelecek bebisin onlarada demiyeceksin demistim benn
Hic belli okmaz canm supriz yapar belki bebisinAllah razı olsun cnm ben korundum buay ama olursada süpriz olur artık
Elifinde bat gunu benim degere yakin cikmis canim bende acaba ikizmi diye dusundum onceyani ihtimal dahilinde çünkü bat gününde bu değer bana ve birçoğumuza fazla geldi...
Günaydın cnm.benden bu ay ilk defa son yumdan sonraki son ilşkiden iki gün sonra sarı koyu kıvamda sarımsı akıntı geldi.yumdan 3 gün sonra yani.ilaç kullanıyorum diye yum takibi yapmamıştım bu ay korunduk 5 gün.hesaplara göre muhtemel yum gününden 1 gün sonra ilişki olmuş.ondan sonra 3 gün içimden bişey akıyo gibi segirme oldu 3 gün.tam rahmin sağında ve 3 gün yeri hiç degişmedi.sorum şu senden hiç sarı akıntı gelmişmiydi geldiyse ilişkiden kaç gün sonra geldiHic belli okmaz canm supriz yapar belki bebisin
Pek severim kendilerinikuzum kadın doğuma bi görünsen her ihtimale karşı yani...kist gibi bişeyden dolayıysa önlemini alırsın
Usui Takumi
Her ay kist neden olyotmuş cnm.yumurtan yeteri kadar gelişmedigi için çatlayamıyo kiste dönüşüyo.Aslan pençesiyle başla sonra incir ve havuç kürüyle devam et cnm.Allahın izniyle kistin oluşmayacak bebegin oluşacak.Pek severim kendilerini
Benim her ay nur topu gibi kistim oluyor zaten ya
Yine oldu herhalde kist bacak ağrısı yapar mı ki canım?
tabii ki canim bsksana 28 den bile one geliyor1 ocak dedin diye ocak yapmıştım kuzum....son kararın dimi tekrar listeyle uğraştırma beni bak
teşekkür ederim canim yaaakuzum kadın doğuma bi görünsen her ihtimale karşı yani...kist gibi bişeyden dolayıysa önlemini alırsın
Usui Takumi
canım bilmiyorum ki ben evlendiğim gün regl oldum reglim bitti bir hafta sonra kanama başladı 14 gün sürdü kanama sırasında dr gittim 5 cm kistin var vücut onu atmaya çalışıyor dedi sonraki ay regl olmadım regl olunca gittim bu sefer öteki yumurtalığımda kist olmuş regl olunca gel hormon testi yapalım dedi de ben gidemedim fırsat bulupHer ay kist neden olyotmuş cnm.yumurtan yeteri kadar gelişmedigi için çatlayamıyo kiste dönüşüyo.Aslan pençesiyle başla sonra incir ve havuç kürüyle devam et cnm.Allahın izniyle kistin oluşmayacak bebegin oluşacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?