2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Cnm ben frauenmantel Kraft aldım apotheke de açıkta satılıyo saf ot yani katkısız 300 gram aldım 4.5 euro
Canım ben sadesini aldım apotheke den istedigin kadar gramla tartıp veriyolar.ben 30 gr aldım 4.5 euro tuttu.bak resmini çektim paketin

Burda o sekilde bulabilirmiyim bilmiyorum.bulursam alirim yoksa bi dahaki ay amazondan ismarlarim ayni sade sekilde var.

Yapacam ya takmayacam. Unutacam hatta bat günlerini saymayacam günleri. Burdakilere sevinicem. Ortak olacam mutluluklarına bol bol dua edicem. Bakalım ne kadar başarılı olabilicem???
öyle canım herşeyin en hayırlısını Rabbimiz bilir ama insan elinde olmadan takıyor işte
en iyisi herşeyi akışına bırakmak tabii yapabilirsek :)

Yarım saattir bir resmi yükleyemedim .dosya büyükmüş.resmi 3 tür küçültüyorum hâlâ büyük diyo karınca kadarmı yapıym ben bunu.

canim benim kusuruma bakmazsan 30 araliga denk geliyor yani aralik hamisi olacagim insallah benim icin lutfen 31 aralik 6. deneme yazarmisin cok tesekkur ederim simdiden aralik 31 cekiyor bende 28 de oluyorum:)insallah aralik hamisi olurum buay cok bereketli olcak:)

Yilbasi bebisleri dolacak burasi insallah

aminn canim i
amin canim insallah :)

1 ocak dedin diye ocak yapmıştım kuzum....son kararın dimi tekrar listeyle uğraştırma beni bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…