Her sabah bi tatli kasigi ye hem kan yapar iyi oluro
olabilir canım zaten bi üşütme atlattım evde pekmez vardı sanki dikkat edim bari :)
Cnm ben frauenmantel Kraft aldım apotheke de açıkta satılıyo saf ot yani katkısız 300 gram aldım 4.5 euroCanim bugun su frauen tee den aldim ne bicim tadi var oldum icene kadar icinde %32 frauen mantel var zencefil falan karisik bse cocuk icin artik katlanicam.simdi amazon da baktim frauen mantel tee varmis keske ismarlardim ordan bu ay olmazsa bidahaki ay ordan alicam.sen alip iciyonmu.
Canım ben sadesini aldım apotheke den istedigin kadar gramla tartıp veriyolar.ben 30 gr aldım 4.5 euro tuttu.bak resmini çektim paketinCanim bugun su frauen tee den aldim ne bicim tadi var oldum icene kadar icinde %32 frauen mantel var zencefil falan karisik bse cocuk icin artik katlanicam.simdi amazon da baktim frauen mantel tee varmis keske ismarlardim ordan bu ay olmazsa bidahaki ay ordan alicam.sen alip iciyonmu.
tamam canım yarın sabahtan itibaren yapacağım teşekürlerHer sabah bi tatli kasigi ye hem kan yapar iyi olur
Burda o sekilde bulabilirmiyim bilmiyorum.bulursam alirim yoksa bi dahaki ay amazondan ismarlarim ayni sade sekilde var.Cnm ben frauenmantel Kraft aldım apotheke de açıkta satılıyo saf ot yani katkısız 300 gram aldım 4.5 euro
Canım ben sadesini aldım apotheke den istedigin kadar gramla tartıp veriyolar.ben 30 gr aldım 4.5 euro tuttu.bak resmini çektim paketin
öyle canım herşeyin en hayırlısını Rabbimiz bilir ama insan elinde olmadan takıyor işte
en iyisi herşeyi akışına bırakmak tabii yapabilirsek :)
Cnm ben frauenmantel Kraft aldım apotheke de açıkta satılıyo saf ot yani katkısız 300 gram aldım 4.5 euro
Canım ben sadesini aldım apotheke den istedigin kadar gramla tartıp veriyolar.ben 30 gr aldım 4.5 euro tuttu.bak resmini çektim paketin
Bulursun cnm ben ilk sordugum eczaneden aldım.hiç katkısı yok gramla tarttı verdi.Burda o sekilde bulabilirmiyim bilmiyorum.bulursam alirim yoksa bi dahaki ay amazondan ismarlarim ayni sade sekilde var.
Burda o sekilde bulabilirmiyim bilmiyorum.bulursam alirim yoksa bi dahaki ay amazondan ismarlarim ayni sade sekilde var.
Burda o sekilde bulabilirmiyim bilmiyorum.bulursam alirim yoksa bi dahaki ay amazondan ismarlarim ayni sade sekilde var.
Ayni sikinti bende de oldu ayarlara gel vga yap boyutunu oyle cek koy resmiYarım saattir bir resmi yükleyemedim .dosya büyükmüş.resmi 3 tür küçültüyorum hâlâ büyük diyo karınca kadarmı yapıym ben bunu.
canim benim kusuruma bakmazsan 30 araliga denk geliyor yani aralik hamisi olacagim insallah benim icin lutfen 31 aralik 6. deneme yazarmisin cok tesekkur ederim simdiden aralik 31 cekiyor bende 28 de oluyorum:)insallah aralik hamisi olurum buay cok bereketli olcak:)canım bende seni merak ediyordum...hap sonrası olur böyle...ekliyorum şimdi
kuşum ayın ilk hamişi elifbade
kuzum hormonda dahil bütün sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim Allahın izni ile spermlerde toparlayacak kendilerini en azından bi tanesi toplasa yeter
yirim sizi yaaa 3 tane kalp birarada inşallah sıkı sıkı yapışacaklar sana
Allahım paşamızı kucağına aldığın günleri de göstersin hepimize...ekliyorum canım
Kız annesi..... demiştim sana kızının çeyizine de yaparsın bu işlemelerden diye...çok sevindim esmam sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim inş
canım hayırlısı olsun vakti değilmiş
Pancarıııııııııııım ve tek tanesi...İnşallah sıkı sıkı tutunur sana minik mucizen kuzum dualarımdasın
seni bilmem ama bende romatizma var ve ayaklarim dan kasigima kadar agriyor iyi gecelerkızlaar bir haftadan beri bacak ağrısı çekiyorum hiç geçmedi uyutmuyor napıcam yaaromatizma mı var anlamadım
canim benim kusuruma bakmazsan 30 araliga denk geliyor yani aralik hamisi olacagim insallah benim icin lutfen 31 aralik 6. deneme yazarmisin cok tesekkur ederim simdiden aralik 31 cekiyor bende 28 de oluyorum:)insallah aralik hamisi olurum buay cok bereketli olcak:)
Yilbasi bebisleri dolacak burasi insallahcanim benim kusuruma bakmazsan 30 araliga denk geliyor yani aralik hamisi olacagim insallah benim icin lutfen 31 aralik 6. deneme yazarmisin cok tesekkur ederim simdiden aralik 31 cekiyor bende 28 de oluyorum:)insallah aralik hamisi olurum buay cok bereketli olcak:)
amin canım dualarını eksık etme bizden :) senden de Allah razı olsunAllah razı olsun blumcum , güzel haberlerin yakındır seninde inşaAllaaah
aminn canim idimiii burna bak diyorum bende , birde bacakları varr çok bellii ,çok tatlı maaşAllah..
biz videoya çektik...doktor cinsiyete bakarken bacaklara baktı videoda her gördükçe gülümsüyorum...
Herkese nasip etsin Rabbim...
amin canim insallah :)dimiii burna bak diyorum bende , birde bacakları varr çok bellii ,çok tatlı maaşAllah..
biz videoya çektik...doktor cinsiyete bakarken bacaklara baktı videoda her gördükçe gülümsüyorum...
Herkese nasip etsin Rabbim...
Ben de o zaman adayim bu toteme çünkü hsg araştırıyorum gel gitler yaşıyorum ☺bu hsg düşüncesinde bi keramet var senle birlikte 3 etti hsg ye gideceği ay hamiş kalan...Rabbim büyük işte...Değerin bana da ikizi çağrıştırdı hatun demeden geçmiyim
aman diyim hatun işi toteme vurma sonra olmuyor...ama bi gidip baktırmanda fayda var tüplerineBen de o zaman adayim bu toteme çünkü hsg araştırıyorum gel gitler yaşıyorum ☺
1 ocak dedin diye ocak yapmıştım kuzum....son kararın dimi tekrar listeyle uğraştırma beni bakcanim benim kusuruma bakmazsan 30 araliga denk geliyor yani aralik hamisi olacagim insallah benim icin lutfen 31 aralik 6. deneme yazarmisin cok tesekkur ederim simdiden aralik 31 cekiyor bende 28 de oluyorum:)insallah aralik hamisi olurum buay cok bereketli olcak:)
Saka maka gidcem canim bu ay gecti artik da yeni yila hsg ile merhaba diycemaman diyim hatun işi toteme vurma sonra olmuyor...ama bi gidip baktırmanda fayda var tüplerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?