2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sabahin hayrina yoralim canim insaAllah Rabbim guzel seyler karsiniza cikaracaktir belki bebisin gelmis bosuna evhamlaniyorsun:)

Sabahin hayrina yoralim canim insaAllah Rabbim guzel seyler karsiniza cikaracaktir belki bebisin gelmis bosuna evhamlaniyorsun:)

Rabbım hayırlara cıkarsın canım ınan hıc bılmıyorum hıc bırsey hıssetmıyorumda canım belkıde gelmıstır bebısım bekleyıp gorecegız canım :)

Benim hamile olma ihtimalim 0 kızlar çünkü 3 gün sonra adet olcam şuan ateşim 36.1 çıktı.2 gündür yatakta donuyorum resmen.

canım benım karı koca arasında olacak ole ufak tefek seyler ıdare edeceksınız bırbırınızı konu ne bılmıyorum ama uzme kendını oooooo bızde cok yıyoruz bırbırımızı belırlı sureden sonra takmamaya baslıyosun zaten uzme kendını bebe4k ıcın neden yok adetmı oldun ne bılıyosun

Ya canım haklı olsa ortada bır sorun olsa tamam ama durduk yere bır sorun yokken abartarak tavır alıp degısık davranıyor ama sanırım zamanla alısacagız canım yok canım adet olmadım bakalım olacakmıyım

Uzumm senin yerine ben heyecana girdim su takvimini gorunce ocak ayinda tontisin kollarinda olacak insaAllahhh:)

Esımle durduk yere tartıstık bana tavır oldu konusmuyor bende konusmuyorum eve gıder gıtmez yattım bende hıcbır ıs yapmadım ıncır cekırdegını doldurmayacak sebeb cok degısık bır ruyada gordum

canımmm barışırsınız tüm ay yoruldunuz çalıştınız sanırım o yüzden ayrı kalma bahanesi oldu bu biraz özleyin birbirinizi bakalım zaten kavgalar hep boş sebeplerden oluyor çok şükür :)

Canım haklı olsa ortada bırsey olsa tamam ama kendı durduk yere tavır yapıyor bana o yuzden surunsun cok kızdım kırıldım :)

bak tatlım haklı yada haksız o surunsun dıye dıretırken farkında degılsın ama sende onunla beraber surunuyosun yapma sana zararı oluyo aksam gıt hıc bıse olmamıs gıbı sakalasarak derdın ne senın de gıdıkla ne trıp atıyosun de sımarık cocukla oyun oynar gıbı oyna sonrada bıraz zaman gecıncede ınceden ınceden al hırsını bak bu abla tavsıyesı

Bılmıyorum canım dedıgın gıbıde olabılırr bekleyıp gorelım bakalım ne olacak aynen ya hıc ele alınmayacak sebebler:)

Tamam ablacıgım senı dınleyecegım dogru söyluyorsun ıcten ıce kendımı yıyorum suan sınırlerım tavan yapmıs durumda böyle oldukca daha cok doluyorum esıme

HAYIRLIII SABAHLARINIZZZ OLSUN CANLARIMMMM!!!

DÜN YANİ 21.GÜNÜM OV TESTİM ÖNCEKİ GÜNE GÖRE SİLİKTİ BUGÜNDE SİLİKLEŞİRSE ANLIYORUMKİ P TESİ ÇATLADI YUM :) DÜN ÇALIŞMA OLDU GECE RÜYAMDA CAMİ DE TABUT GÖRDÜM DİYORLAR Kİ DEDEN ÖLMÜŞ DİYORUM O ZATEN ÖLMÜŞTÜ DEDEMİ ÖLDÜĞÜNDEN BU YANA İKİ KERE RÜYAMDA GÖRDÜM BİRİNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DİĞERİNDE DÜŞÜK OLDU BU GECEDE BUNU GÖRDÜM HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH. BEN ZATEN GERÇEKTEDE ÖLDÜĞÜNE HİÇ İNANAMADIM ÖLÜMDEN HİÇ KORKMAZDI BEN YARIN ÖLECEĞİM BURDA KALIN DEDİ VE ERTESİ GÜNÜ KAYBETTİK ALLAH DİYE ZİKREDEREK ZAMANINI ÖNCEDEN GÖREREK ÖLDÜ O ÖYLESİNE SEVGİLİ KUL HEP YANIMDA HİSSEDİYORUM :)

Tamam ablacıgım senı dınleyecegım dogru söyluyorsun ıcten ıce kendımı yıyorum suan sınırlerım tavan yapmıs durumda böyle oldukca daha cok doluyorum esıme

aynen ole tatlım allah askına dolupta noluyo doldugunla sınırlendıgınle kalıyosun valla ben cok sınır oldugumda esıme ole yapıyom derdın ne senın dıyom buldun bacak kadar cocugu ne trıp atıyosun dıyorum ıkı gıdıklıyorum sonra ınceden hatalı oldugunu anlatıyorum ılk basta bı kac gun gecıncede hırsımı alıyom ıyı oluyo amannn kendını uzmeye degmıyor zamanla anlayacaksınız ılk 2,3 yıl bende cok yıprattım baktım olmuyo ne yıpratcam dedım bunu uygulamaya basladım ıyıde oluyo sesı cıkamıyo ozaman

hayırdır ınsallah tatlım aksam bı yasın okuda ruhunada gıtsın ınsallah guzel haber alırsın canım benım

Esımle durduk yere tartıstık bana tavır oldu konusmuyor bende konusmuyorum eve gıder gıtmez yattım bende hıcbır ıs yapmadım ıncır cekırdegını doldurmayacak sebeb cok degısık bır ruyada gordum
o tartışmaları yaşamayan var mı elis.. benim koca delisi görümcemin telefonuna ne hikmetse (!) sapıklar dadanmış eşimee ..... sen bi arasana beni rahatsız ediyorlar.. bu da saf aradı ama ben koltukta hiçbirşey olmamış gibiyim.. adam demez mi evet aradım arayacağım da ! sen nerde oturuyorsuna tehdite dönmedi mi muhabbet.. saat 12 zaten üniv. yeni akşam 8 de gelmiş. gidip oyun oynadı sonra da bunla uğraştı bende yum dün çatlamışsa hemen ilişki olsun modundaydım nerdeeee. yatağa girerken uzak yatmak için kıyıya bırakınca ordan da güm yere düştüm dün yani anlarsın ki bişey olacaksa engelller çıkabiliyor, tartışma oluyor nne bileyim.. yanaştı uzak dur diyorum sana ihtiyacım var diyor, bırakma dı yakamı yarım saat akıllı bi adam değilsin dedim sıraladım en son yaptıklarını gidip oturma odasına geçtim geldi hadi hadi gidelim yok dedim gelmem inatla götürdü ama götürene kadar da morali bozuk dalıp dalıp gidiyor.. zaten o 38 lik görümcem hep telde konuşur bunlarla salak karı akşam akşam moralimizi bozdu.. sonra özür diledi eşim gece 12 de çalışma oldu yum öldü mü kaldı mı bilmem ama dün sinir olduğum eşimden soğuduğum kesin

Öyle düşünme o yılanlar zararsız çekip gitmişler gerisi tam yaşamak istediğim manzara tavuklar civciv taze süt ohhh hayırlara vesile olsun canım :)

Ne guzel canım hayırlı sabahlar olsunnn canımm ınsallah senden guzel haberler alacagız canım bende olmus bır yakınımızı ruyamda gordum oldugunden berı sımdıye kadar hıc gormemıstım ve bana dıyor haftaya dugun varya dıyor dıyorum be dugunu haftaya 10 aralıgımı kastedıyor sevınecekmıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…