Sabahin hayrina yoralim canim insaAllah Rabbim guzel seyler karsiniza cikaracaktir belki bebisin gelmis bosuna evhamlaniyorsun:)Kızlar bugun ruyam cok degısıktı boyle ege bolgesınde bır tepedeyız sankı mavı yesıl tertemız bır denızı goruyoruz oturmusuz tepeye uzanıyoruzz ama bır suru yılannn gecıyor yanımızdan kayıp duruyorlar sonra gezıyoruz bır bahcede tavuk ve cıvcıvlerını goruyorum dıyorumkı burdan gecersem sımdı annelerı ustume atlar daha yaklasmadan tavuk pesımden gelıyor ve ustume atlıyor parmagımı ısırıyor sonra bır bıdonda sut goruyorum cok degısıktı tavuk ve cıvcıv evlı kadın ıcın bebege ısaretmıs cıvcıvı kucagına alıp sevmek ama ben sevmedım dırek annelerı atadı ustume dememkı bu ayda bebıs yok zaten bız sudan sebebten tartısırken Rabbım gondermıyor sız once kendınıze cekı duzen verın dıyor
Sabahin hayrina yoralim canim insaAllah Rabbim guzel seyler karsiniza cikaracaktir belki bebisin gelmis bosuna evhamlaniyorsun:)
Sen kizmissin belli surundur bakalim kocisiValla canım kendı konusana kadar konusmayacagım eve gıdıp dırek yatacagım bensızlık nasılmıs ogrensın ıste yapmıyorum
Sen kizmissin belli surundur bakalim kocisi
Kızlar bugun ruyam cok degısıktı boyle ege bolgesınde bır tepedeyız sankı mavı yesıl tertemız bır denızı goruyoruz oturmusuz tepeye uzanıyoruzz ama bır suru yılannn gecıyor yanımızdan kayıp duruyorlar sonra gezıyoruz bır bahcede tavuk ve cıvcıvlerını goruyorum dıyorumkı burdan gecersem sımdı annelerı ustume atlar daha yaklasmadan tavuk pesımden gelıyor ve ustume atlıyor parmagımı ısırıyor sonra bır bıdonda sut goruyorum cok degısıktı tavuk ve cıvcıv evlı kadın ıcın bebege ısaretmıs cıvcıvı kucagına alıp sevmek ama ben sevmedım dırek annelerı atadı ustume dememkı bu ayda bebıs yok zaten bız sudan sebebten tartısırken Rabbım gondermıyor sız once kendınıze cekı duzen verın dıyor
canım benım karı koca arasında olacak ole ufak tefek seyler ıdare edeceksınız bırbırınızı konu ne bılmıyorum ama uzme kendını oooooo bızde cok yıyoruz bırbırımızı belırlı sureden sonra takmamaya baslıyosun zaten uzme kendını bebe4k ıcın neden yok adetmı oldun ne bılıyosun
Uzumm senin yerine ben heyecana girdim su takvimini gorunce ocak ayinda tontisin kollarinda olacak insaAllahhh:)canım benım karı koca arasında olacak ole ufak tefek seyler ıdare edeceksınız bırbırınızı konu ne bılmıyorum ama uzme kendını oooooo bızde cok yıyoruz bırbırımızı belırlı sureden sonra takmamaya baslıyosun zaten uzme kendını bebe4k ıcın neden yok adetmı oldun ne bılıyosun
Esımle durduk yere tartıstık bana tavır oldu konusmuyor bende konusmuyorum eve gıder gıtmez yattım bende hıcbır ıs yapmadım ıncır cekırdegını doldurmayacak sebeb cok degısık bır ruyada gordum
Canım haklı olsa ortada bırsey olsa tamam ama kendı durduk yere tavır yapıyor bana o yuzden surunsun cok kızdım kırıldım :)
canımmmbarışırsınız tüm ay yoruldunuz çalıştınız sanırım o yüzden ayrı kalma bahanesi oldu bu biraz özleyin birbirinizi bakalım zaten kavgalar hep boş sebeplerden oluyor çok şükür :)
Uzumm senin yerine ben heyecana girdim su takvimini gorunce ocak ayinda tontisin kollarinda olacak insaAllahhh:)
bak tatlım haklı yada haksız o surunsun dıye dıretırken farkında degılsın ama sende onunla beraber surunuyosun yapma sana zararı oluyo aksam gıt hıc bıse olmamıs gıbı sakalasarak derdın ne senın de gıdıkla ne trıp atıyosun de sımarık cocukla oyun oynar gıbı oyna sonrada bıraz zaman gecıncede ınceden ınceden al hırsını bak bu abla tavsıyesı
Tamam ablacıgım senı dınleyecegım dogru söyluyorsun ıcten ıce kendımı yıyorum suan sınırlerım tavan yapmıs durumda böyle oldukca daha cok doluyorum esıme
[Gunaydinnn kizcelerr nasilsinizzben oglusumun tepiklemeleriyle uyandim bugun
HAYIRLIII SABAHLARINIZZZ OLSUN CANLARIMMMM!!!
DÜN YANİ 21.GÜNÜM OV TESTİM ÖNCEKİ GÜNE GÖRE SİLİKTİ BUGÜNDE SİLİKLEŞİRSE ANLIYORUMKİ P TESİ ÇATLADI YUM :) DÜN ÇALIŞMA OLDU GECE RÜYAMDA CAMİ DE TABUT GÖRDÜM DİYORLAR Kİ DEDEN ÖLMÜŞ DİYORUM O ZATEN ÖLMÜŞTÜ DEDEMİ ÖLDÜĞÜNDEN BU YANA İKİ KERE RÜYAMDA GÖRDÜM BİRİNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DİĞERİNDE DÜŞÜK OLDU BU GECEDE BUNU GÖRDÜM HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH. BEN ZATEN GERÇEKTEDE ÖLDÜĞÜNE HİÇ İNANAMADIM ÖLÜMDEN HİÇ KORKMAZDI BEN YARIN ÖLECEĞİM BURDA KALIN DEDİ VE ERTESİ GÜNÜ KAYBETTİK ALLAH DİYE ZİKREDEREK ZAMANINI ÖNCEDEN GÖREREK ÖLDÜ O ÖYLESİNE SEVGİLİ KUL HEP YANIMDA HİSSEDİYORUM :)
o tartışmaları yaşamayan var mı elis.. benim koca delisi görümcemin telefonuna ne hikmetse (!) sapıklar dadanmış eşimee ..... sen bi arasana beni rahatsız ediyorlar.. bu da saf aradı ama ben koltukta hiçbirşey olmamış gibiyim.. adam demez mi evet aradım arayacağım da !Esımle durduk yere tartıstık bana tavır oldu konusmuyor bende konusmuyorum eve gıder gıtmez yattım bende hıcbır ıs yapmadım ıncır cekırdegını doldurmayacak sebeb cok degısık bır ruyada gordum
Kızlar bugun ruyam cok degısıktı boyle ege bolgesınde bır tepedeyız sankı mavı yesıl tertemız bır denızı goruyoruz oturmusuz tepeye uzanıyoruzz ama bır suru yılannn gecıyor yanımızdan kayıp duruyorlar sonra gezıyoruz bır bahcede tavuk ve cıvcıvlerını goruyorum dıyorumkı burdan gecersem sımdı annelerı ustume atlar daha yaklasmadan tavuk pesımden gelıyor ve ustume atlıyor parmagımı ısırıyor sonra bır bıdonda sut goruyorum cok degısıktı tavuk ve cıvcıv evlı kadın ıcın bebege ısaretmıs cıvcıvı kucagına alıp sevmek ama ben sevmedım dırek annelerı atadı ustume dememkı bu ayda bebıs yok zaten bız sudan sebebten tartısırken Rabbım gondermıyor sız once kendınıze cekı duzen verın dıyor
HAYIRLIII SABAHLARINIZZZ OLSUN CANLARIMMMM!!!
DÜN YANİ 21.GÜNÜM OV TESTİM ÖNCEKİ GÜNE GÖRE SİLİKTİ BUGÜNDE SİLİKLEŞİRSE ANLIYORUMKİ P TESİ ÇATLADI YUM :) DÜN ÇALIŞMA OLDU GECE RÜYAMDA CAMİ DE TABUT GÖRDÜM DİYORLAR Kİ DEDEN ÖLMÜŞ DİYORUM O ZATEN ÖLMÜŞTÜ DEDEMİ ÖLDÜĞÜNDEN BU YANA İKİ KERE RÜYAMDA GÖRDÜM BİRİNDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM DİĞERİNDE DÜŞÜK OLDU BU GECEDE BUNU GÖRDÜM HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH. BEN ZATEN GERÇEKTEDE ÖLDÜĞÜNE HİÇ İNANAMADIM ÖLÜMDEN HİÇ KORKMAZDI BEN YARIN ÖLECEĞİM BURDA KALIN DEDİ VE ERTESİ GÜNÜ KAYBETTİK ALLAH DİYE ZİKREDEREK ZAMANINI ÖNCEDEN GÖREREK ÖLDÜ O ÖYLESİNE SEVGİLİ KUL HEP YANIMDA HİSSEDİYORUM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?